TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 A Place in the Sun
Renuka Joseph is op zoek naar een vakantiehuis waar ze familie en vrienden kan ontvangen en ontspannen met haar man Clarence. De uit Sri Lanka afkomstige Renuka heeft de Costa del Sol gekozen, omdat de stranden haar aan thuis doen denken.
«
»
07:30 Travel Guides
De gidsen zijn op weg naar de Flinders Ranges voor een super actieve vakantie in de outback. Voor sommigen is dit deel van Zuid-Australië misschien niet de juiste bestemming, zeker wanneer de gidsen zelf ook geen puf meer hebben.
«
»
08:15 Travel Guides
De gidsen krijgen een insiders-blik op Sydney wanneer ze een week lang leven zoals de plaatselijke bevolking. Ze willen ontdekken of er meer schuilt achter de prachtige stranden, huizen en Harbour Bridge.
«
»
09:00 The Block Australia
De deelnemers beginnen aan de gevreesde hal en gang, waarbij het oude deel van het huis met het nieuwe wordt verbonden via een passage met een waskamer en nog veel meer.
«
»
10:05 Love It or List It UK
Phil brengt opnieuw een bezoek aan Mark en Suze, die het oneens waren over wat ze moesten doen met hun Victoriaanse herenhuis in Cullercoats aan North Tyneside en ontdekt of ze hun keuze uiteindelijk hebben doorgezet.
«
»
11:00 Dr. Phil
Een vrouw zegt dat ze bijna haar leven verloor toen de twee honden waarop ze aan het passen was haar opeens aanvielen. Trainer en gedragsdeskundige Jas Leverette geeft zijn mening over het voorval.
«
»
11:45 Love Island
De eilandbewoners genieten optimaal van een onvergetelijke zomer in het paradijs. Met een geldprijs op het spel voor het winnende koppel, blijft de vraag wie er voor de liefde in zit en wie hier voor het geld.
«
»
12:40 Love Island
Na een onvergetelijke acht weken op Love Island worden twee Islanders naar huis gestuurd.
«
»
13:30 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
14:20 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
15:05 The Block Australia
De deelnemers moeten een grote uitdaging overwinnen terwijl ze hun gang proberen af te maken.
«
»
16:05 A&E After Dark
De artsen van de nachtdienst zorgen voor een vrouw die een nare verwonding heeft opgelopen nadat ze van een barkruk is af gevallen. Een man laat zich onderzoeken nadat hij is flauwgevallen tijdens het schoonmaken.
«
»
16:55 Dr. Phil
James Addie, een echtgenoot en vader, leefde een dubbelleven, wat leidde tot de moord op zijn verloofde 48 uur voor hun trouwdag. Zijn twee families ontmoeten elkaar om de gebroken stukken van hun leven bij elkaar te rapen.
«
»
17:45 MasterChef: The Professionals
Elke chef is verantwoordelijk voor één gerecht. Zij moeten hun gerecht bereiden voor acht gastchefs die samen 12 Michelinsterren hebben. De chefs hebben drie uur en 15 minuten om een spectaculair gerecht te maken.
«
»
18:50 Love It or List It UK
Kirstie en Phil bezoeken opnieuw Kathleen en Tom, die er in 2016 voor kozen hun Victoriaans rijtjeshuis met drie slaapkamers in Newcastle te behouden. Hun leven is echter radicaal veranderd.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De Meilandjes zijn in hun nieuwe landhuis non-stop aan het klussen. Het ene is nog niet af of het volgende wordt gestart. En niet alleen de binnenkant van het huis wordt aangepakt.
«
»
20:35 The Cruise
Een blik op enkele van de hoofdpersonen aan boord van de cruiseschepen Scarlet lady en Valiant, waaronder Captain Giovanni en Second Captain Georgia, terwijl ze vertrekken vanuit hun thuishaven Miami.
«
»
21:25 The Cruise
Scarlet Lady, een van de nieuwste en meest luxueuze schepen op zee, stoomt richting Costa Maya in Mexico. Maar op de brug heeft de Britse eerste officier Elliot een probleem opgemerkt: het schip dreigt zijn aankomstslot te missen.
«
»
22:20 A Place in the Sun
Jane en Jilly uit Brighton willen een vakantiehuis kopen in de pittoreske regio Dordogne in het zuidwesten van Frankrijk. Ze hebben een budget van £ 100.000.
«
»
23:25 Love Island
Terwijl de temperatuur stijgt, tikt de klok voor onze stellen door. De hitte is aan en niemand wil in dit stadium van het eiland worden gedumpt naarmate de finish dichterbij komt.
«
»
00:30 Love Island
Love Island's eigen ooievaar levert zes pasgeborenen voor elk koppel om voor te zorgen.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers