TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Theo schaamt zich omdat hij tijdens zijn date met Lale in slaap is gevallen. Julian voelt zich gekwetst nu hij weet dat Eleni het wilde uitmaken. Eric is erg zenuwachtig voor de operatie van Yvonne.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Sinister Sorority
Jana en Arielle voeren gesprekken met mogelijke nieuwe kandidates voor hun studentenvereniging. Jana krijgt meteen een band met Bailee, een uitwisselingsstudente, tot groot ongenoegen van Arielle.
«
»
16:20 Parks and Recreation
De kandidaten debatteren op televisie; Chris, Ann en Tom fungeren als het `spinteam' van Leslie voor de media. Ron, April, Donna en Andy willen een feestje organiseren voor de supporters van Leslie.
«
»
16:50 Las Vegas
Een onbetaalbare halsketting met een Kashmir-saffier wordt tentoongesteld in het Montecito. Danny en Monica beschermen het juweel. Monica vindt het niet nodig is om de saffier te beschermen met kogelvrij glas, en later is het juweel verdwenen.
«
»
17:40 How I Met Your Mother
Als Barney op de ochtend van z'n bruiloft wakker wordt met de ergste kater van de wereld, moet de groep erachter zien te komen welke vergezochte ingrediënten er in Barney's magische mengsel (de 'Stinson Hangover Fixer Elixir') moeten.
«
»
18:10 Schooled
In de hoop een grotere kans te maken op de titel, rekruteren coach Mellor en Glascott sterspeler Felicia. C.B. begeleidt hen tijdens een nachtelijke skireis en hoopt wat tijd met Lainey te kunnen doorbrengen.
«
»
18:40 Parks and Recreation
Leslies bustour wordt onderbroken wanneer de vader van Bobby Newport overlijdt. Andy probeert te ontdekken wie er een taart naar Leslie heeft gegooid tijdens het campagnevoeren.
«
»
19:10 The Simpsons
Er komen twee jonge vrouwen een tijdje in het huis van Flanders wonen en ze doen heel wat dingen waar Ned helemaal geen weet van heeft. Het wordt zo erg voor Ned dat hij helemaal wil verhuizen.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Een vals alarm zorgt ervoor dat het team op jacht gaat om een groep te stoppen die lokale gemeenschappen bombardeert. Verder brengt de relatie die Street met zijn moeder heeft zijn carrière in gevaar.
«
»
20:35 Departure
Kendra Malley gaat naar de Verenigde Staten om een tragisch ongeluk van een hogesnelheidstrein op het platteland van Michigan te onderzoeken.
«
»
21:30 Departure
Kendra verneemt over een mysterieuze passagier die op de vlucht is nadat hij is ontsnapt uit de hechtenis van de U.S. Marshals. De FBI begint een klopjacht in Rockwater, wat paniek zaait onder de lokale bevolking.
«
»
22:25 Magnum P.I.
Magnum en Higgins gaan op een dodelijke missie binnen een streng beveiligde gevangenis, wanneer een meedogenloze crimineel Katsumoto en zijn ex-vrouw Beth ontvoert. T.C. haast zich om Rick te helpen als Suzy ernstige zwangerschapscomplicaties krijgt.
«
»
23:15 L.A.'s Finest
Nu de Koreatown-moordenaar achter slot en grendel zit, krijgt het team een nieuwe zaak voorgeschoteld. Een student wordt dood aangetroffen en het lijkt op het eerste gezicht om een vluchtmisdrijf te gaan.
«
»
00:15 Las Vegas
Sam wordt verleid door een gokkende `vampier' die plotseling in haar kamer verschijnt. Delinda past op haar Amish-neef die wil feesten in Sin City.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers