TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Er is een leuke panda-disco, een toren gemaakt van stokjes en boekenmeisje bouwt een auto.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje volgt een regenboog in een rivier en ontmoet daar een kabouter. Terwijl ze samen vrolijk vissen, vangen ze elk een vuile handschoen die na reiniging regenboogkleurig blijkt te zijn.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats houden niet van tanden poetsen. Wanneer Kaatje hen niet kan overtuigen om toch hun tanden te poetsen, vraagt ze hulp aan Kameraatje Jeanne Delvaulx. Zij heeft eent trucje om tanden poetsen leuk te maken.
«
»
06:25 Rintje
Mama kookt vandaag een dag zonder vlees. Het lijkt Rintje heel vies en hij neemt geen hap. Als mama niet kijkt gooit hij zijn eten stiekem weg. Daar trapt mama niet in en ze schept Rintje nog een keer op. Er zit niets anders op dan een hap te nemen.
«
»
06:30 Dinostad
Er is een nieuwe waterglijbaan in DinoLand, maar Ricky, Tira en Boo zijn te klein om erop te gaan.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en Pinga trainen om astronauten te worden, zodat ze op hun eerste missie kunnen gaan.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje redt de raket van een buurmeisje en stijgt samen met haar naar de hemel om haar oma te bezoeken.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Het is super koud thuis, de radiatoren hebben het begeven. Terwijl papa en mama de reparateur bellen, beelden Simon en Gaspard zich in dat een slechterik hen allemaal in ijspegels wil veranderen. Dit is een missie voor de Super Konijn bende.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Als Mae-Mae een prachtige parel vindt, is ze helemaal in de wolken. Maar dan komt er een groot monster dat haar schitterschatje zomaar meeneemt. Dus bouwen de vriendjes een onderzeeër om Beestie achterna te gaan.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd is boos op Anna, want ze heeft zijn bal lek gemaakt. Anna probeert het weer goed te maken. Ze kunnen de bal toch samen repareren? Daar wil Saïd niets van weten. Dan gaat Anna zelf aan de slag.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie zijn naar een tentoonstelling geweest in het dorp. Samson vond de schilderijen heel mooi en wil zelf ook graag een portret schilderen. Marie vindt dat geweldig. Ze wil heel graag poseren terwijl Samson aan de slag gaat.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu doen mee aan circusspelletjes. Twee teams staan tegenover elkaar, en de vrienden zijn verdeeld tussen gele en rode fans. Het lijkt moeilijk om iedereen bij elkaar te brengen om samen plezier te hebben, maar het is niet onmogelijk.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep vraag zijn vrienden mee om naar een storm te kijken die er volgens hem aankomt. Mush-Mush en Lilit hebben dat wel vaker gehoord, maar nog nooit gebeurde er iets spannends, dus gaan ze niet mee. Chep vraagt Cantharelle mee, maar zij kan niet.
«
»
07:50 Lou
Omdat de ingang van Lou's huis in slechte staat is, stelt ze de eigenaar voor om een muurschildering te maken die de liefde tussen mensen uitbeeldt. Wanneer de eigenaar enthousiast is over het idee, gaat Lou meteen aan de slag.
«
»
08:00 Kids on the block
Er komt een nieuw gezin in de buurt wonen. De verhuizing brengt moeder Selma veel stress. Haar kinderen maken ruzie over wie de grootste slaapkamer verdient.
«
»
08:15 Wannabe's
Shoana staat op ontploffen, want Totally Tina is haar weer eens te slim af geweest. Trix wil Shoana kalmeren en laat haar boksleraar naar Video King komen. Nadat ze per ongeluk Olly de mep van zijn leven geeft, denkt Olly ineens dat hij Shoana is.
«
»
08:30 De Smurfen nieuw
Knutselsmurf vindt een tijdmachine uit. Hij belandt samen met Smurfbloesem in de prehistorie.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya smeekt Oggy om te gaan kamperen. Maar eenmaal daar, beseft de olifant dat het niet erg comfortabel is en wil hij naar huis. Oggy doet zijn uiterste best om het haar naar de zin te maken, maar de kakkerlakken maken het haar niet gemakkelijk.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Wanneer Molang in een tuin een roos plukt om aan Piu Piu te geven, realiseert hij zich niet dat deze roos toebehoort aan iemand die heel eng en heel egoïstisch is.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu spelen verstoppertje met hun nieuwe vriend in de tuin van het paleis van Versailles. Maar de tuin is zo groot en vol dat hun vriend hen nooit kan vinden.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Bunbury de beer gaat in winterslaap en Zacki rijdt namens hem de trein. Maar aan het einde van de winter gebeuren er 's nachts vreemde dingen in de krater. De vrienden ontdekken echter waarom: Bunbury slaapwandelt.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
De speldag op het kratereiland staat voor de deur, maar over de treinrit daarheen vinden al discussies plaats. Er wordt besloten dat Jonathan de Games Master wordt, omdat hij een behoorlijk goede selectie games heeft bedacht.
«
»
09:30 De Smurfen nieuw
Smurfbloesem en Knutselsmurf worden gevangen genomen door prehistorische Smurfen.
«
»
09:40 De Smurfen nieuw
Moppersmurf en Bolle Gijs zijn allebei ongelukkig. Ze worden vrienden om hun verdriet te delen.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy, Piya en de kakkerlakken gaan wandelen in het bos. De kat wil ondanks de obstakels rechtdoor, terwijl Piya een veiliger pad wil nemen. De kakkerlakken zorgen voor ruzie.
«
»
10:00 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:05 Tok Tok
Byron is droevig wanneer zijn favoriete bloem weggewaaid wordt door een sterke wind.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Omdat Leah afstamt van prinses Yuenu, stuurt Joe haar en Oscar op een zoektocht.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Het harnas voor het standbeeld van Yuenu is nog niet af; het op een na laatste ontbrekende item is de boog en de pijlkoker. Het geluk wil dat er een wedstrijd wordt gehouden waarbij de hoofdprijs juist die boog en pijlkoker is.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Lucile heeft een spook gekocht om het kasteel een beetje meer aanzien te geven. Helaas doet het spook zijn naam niet echt eer aan. Lukt het hem om eng te zijn zodat hij mag blijven?
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio vindt een bijzondere lamp en mag vervolgens drie wensen doen.
«
»
10:45 Royals Next Door
De kinderachtige rivaliteit van Koning Bob en de burgemeester is tot nu toe in toom gehouden en alleen als enigszins amusant ervaren. Totdat ze zich zo opwinden dat ze de hele stad in gevaar brengen.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella ontdekt dat de gitaar en de harp heel verschillende instrumenten zijn, en dat ze allebei heel anders te bespelen zijn. Toch kan de harp net zo groovy zijn als een gitaar.
«
»
11:10 Lou
Een lastige situatie voor Lou: Mina wil haar verjaardag niet vieren omdat haar ouders ruzie hebben, dus organiseren zij en haar moeder een verrassingsfeestje bij haar thuis. Mina is dolblij. Maar dan komen Mina's ouders de een na de ander opdagen.
«
»
11:25 Lou
Iemand heeft stiekem een filmpje op internet gezet van Lou's klasgenoot Michel die ronddanst. Michel wordt al snel het lachertje van de hele school. Om de hype te verminderen, schiet Lou een nieuwe clip en plaatst die online.
«
»
11:35 Dodo
Op de laatste schooldag hoort Joe dat Frisbo Kayla Madani leuk vindt. Joe wil zijn beste vriend helpen, maar er is een probleem: Kayla is de beste vriendin van Lily Scott.
«
»
11:45 Dodo
Het is Joe Connolly's eerste dag op de middelbare school en alles gaat mis. De ergste eerste dag ooit overleven zonder zijn beste vriend zou wel eens moeilijk kunnen worden.
«
»
11:55 Kapot gaan
Maksim uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen.
«
»
12:10 Ket & Doc
Een kind leert omgaan met een slepende ziekte die haar zenuwstelsel aantast met grote gevolgen.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari moeten een USB-stick in de centrale computer van een roboticabedrijf steken om de tilt geslagen robotdrones te deactiveren. De robotdrones aarzelen niet om hen onder vuur te nemen. Een regelrechte shootergame op leven en dood.
«
»
12:50 Helden
De Helden willen een grote luchtbel maken.
«
»
13:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
13:05 DierenDetectives
Het Engelse meisje Amber is op vakantie in Thailand. Ze sluit daar vriendschap met baby-olifant Ning Nong. De olifant neemt haar mee op zijn rug om te vluchten voor de tsunami.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya droomt ervan om in een raket naar de maan te gaan. Oggy helpt haar met het bouwen van een schaalmodel, maar nu wil de olifant echt de ruimte in. Doodsbang bij de gedachte aan Piya's vertrek, doet de kat er alles aan om de lancering te saboteren.
«
»
13:40 Dodo
Als een uitdaging uit de hand loopt, gooit Joe een bal naar een leraar en heeft hij een probleem.
«
»
13:50 Lou
Richard kan doen wat hij wil: hij ziet er op elke foto dom uit. Het is nog nooit iemand gelukt om een goede foto van hem te maken. Lou's moeder Emma denkt dat het haar als eerste zal lukken.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella doet veel moeite om voor haar moeder een uitnodiging voor de boekenclub van mevrouw Oh te krijgen, omdat ze ten onrechte denkt dat haar moeder eenzaam is.
«
»
14:20 Tok Tok
De kuikens werken samen om Monika te helpen herinneren dat ze een belofte heeft gemaakt.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Het standbeeld van Yuenu mist de helm. De drie Ninja Pinguïns gebruiken het als slakom.
«
»
14:30 Prinsessia
Wanneer de prinsessen een levende mascotte willen, moeten ze om de beurt oefenen met het verzorgen van een ei. Madeliefje heeft keurig voor het ei heeft gezorgd en hem Dopje heeft genoemd, maar Linde kan niet anders dan aan culinaire eieren denken.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Nachtzwaluw verklaart zijn liefde aan Leonia door haar een bericht te sturen. Spinet en Nettle, geïrriteerd door hem en Pinokkio omdat zij hun dag met Prins Philibert hebben verpest, onderscheppen het briefje.
«
»
14:55 Mega Mindy
Als oma opa's oude rommel weggooit, gooit ze per ongeluk een belangrijke geheime kaart weg. Helaas heeft de commissaris hem al gevonden. De kaart leidt het stel naar een gevaarlijke verlaten tunnel.
«
»
15:20 Molang
Een spook bereidt een bal voor voor de spoken in de oudste toren van het kasteel van de koning. Hij besluit Molang en Piu Piu uit te nodigen voor zijn feest omdat hij muzikanten tekort komt. Hij vergeet echter dat hij iedereen bang maakt.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer door een misverstand Bill denkt dat Samson en Marie naar Australië verhuizen, zal hij er alles aan doen om hen hier te houden. Hij besluit zelfs de banden van hun busje plat te laten, zodat ze niet kunnen vertrekken.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit is helemaal onder indruk van de energie en beweeglijkheid van Zwoemie, en vraagt of zij en haar vrienden ook zo kunnen worden. Zwoemie geeft lief antwoord, maar had niet verwacht dat het drietal vanaf dat moment met haar mee wilden doen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz ontdekt de verborgen dimensie waar verloren sokken naartoe gaan. Hij vindt een machine uit om ze terug te brengen, maar wanneer ze verschijnen, gaan ze een eigen leven leiden en ontsnappen ze uit het Fizzlab.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz wil zo populair zijn als de kerstman, dus legt hij cadeautjes bij de voordeuren van zijn buren. Magoo heeft ondertussen een schoonmaakservice opgericht, en denkt dat de cadeaus rotzooi is.
«
»
16:00 Imago
De kinderen worden gestraft door Shiqq, die hen heeft gedwongen de Scaravane schoon te maken.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Tijdens het opruimen gooit Oggy de oude pop van Piya weg. De kleine olifant zoekt hem overal en Oggy probeert terug te keren, maar het is te laat: Marky heeft van de pop zijn beste vriend gemaakt en hij is niet van plan hem te laten gaan.
«
»
16:30 Rox
Een misdadiger bedenkt een geniaal plan: hij traint een aapje om een kostbaar juweel te stelen dat verborgen ligt op een plaats die voor mensen niet toegankelijk is.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie week 9.
«
»
17:45 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
17:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Tijdens een wandeling in het bos probeert Piya een bloem te fotograferen om haar virtuele herbarium compleet te maken, maar het is onvindbaar. Oggy is vermoeid, maar Piya weigert op te geven, met het risico dat ze alle anderen in gevaar brengt.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Thomas ontdekken dat roodwangschildpadden bij ons in de vrije natuur leven. Én dat ze ferm kunnen bijten.
«
»
18:15 Nachtwacht
Een schattenjager vindt een antiek kistje met een op het eerste zicht onschuldige steen. Een draak neemt de vorm aan van een van de vrienden van de Nachtwacht.
«
»
18:40 De Hoppers
Geert houdt van kerst. Hij vindt het zo jammer dat kerst maar één dag per jaar gevierd wordt. De Hoppers beslissen om vanaf nu elke dag kerst te vieren om Geert een plezier te doen.
«
»
18:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya's ouders willen hun dochter zien via een videogesprek, maar de kakkerlakken brengen de olifant in vreemde situaties. Uit angst dat hem de voogdij over Piya zal worden ontnomen, doet Oggy er alles aan dat er niks geks te zien is.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Mike is kapot van het nieuws dat zijn favoriete band T3 uit elkaar is. Shoana ziet haar kans om nu zélf een groepje op te richten. Ze organiseert audities, in de hoop twee zangtalenten te vinden. Olly vindt echter dat hijzelf het grootste talent is.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Tijdens een trip naar het museum ontdekt Lena een schilderij waarop haar moeder staat afgebeeld. Prinses Alexandra draagt op dit schilderij de ketting die Lena omhad toen ze door het tijdportaal ging.
«
»
19:55 2 kleine vogels
De vogels kijken toe hoe de vrolijke roodborstjes in een hol in de boomkruin kruipen. De vrienden proberen er ook in te komen, maar dat lukt alleen als ze zich als roodborstjes hebben vermomd.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:50 Sporza: UEFA EURO 2024
Denemarken neemt het op tegen Servië in München in Groep C van EURO 2024. De enige eerdere EK-ontmoeting eindigde in een 5-0 overwinning voor de Denen tegen Joegoslavië in de groepsfase van EURO 1984.
«
»
23:00 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
23:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers