TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
02:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Jan Tournier.
«
»
03:10 De Garde van Gert
Peppe Giacomazza neemt Gert Verhulst op sleeptouw door de Italiaanse keuken met een bistecca Fiorentina. De bijpassende salsa verde maakt dit steakgerecht tot een onweerstaanbaare Italiaanse topper.
«
»
03:40 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
03:55 Hidden Gems
Ko Kae erfde een eeuwenoud recept voor geroosterd varkensvlees van zijn voorouders en Ko Tin leerde het geheim van oude kruidenmengsels. Samen streven ze om het geroosterde varkensvlees tot een van de beste Zuid-Thaise gerechten te maken.
«
»
04:40 Soep!
Soep, in alle geuren en kleuren en op een simpele wijze. Dit keer preisoep met spek en clam chowder.
«
»
04:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Jan Tournier.
«
»
05:30 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en bereidt zeevruchtenpasta op het strand, met vers gevangen tonijn. Ainsley proeft lokale delicatessen zoals gebakken calamares, gevulde sardines en het recept voor pesto van het eiland.
«
»
06:15 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»
06:40 Foodies & The City
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
07:15 De Wereldkeuken
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert Mounir een duizend-en-één-gatenpannenkoek met Tahini-chocoladeijs uit zijn mouw.
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt een Ceasar salad met sappige kip klaar in 20 minuten.
«
»
08:25 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Jan Tournier.
«
»
09:05 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
09:25 Hidden Gems
Ko Kae erfde een eeuwenoud recept voor geroosterd varkensvlees van zijn voorouders en Ko Tin leerde het geheim van oude kruidenmengsels. Samen streven ze om het geroosterde varkensvlees tot een van de beste Zuid-Thaise gerechten te maken.
«
»
10:10 Soep!
Soep, in alle geuren en kleuren en op een simpele wijze. Dit keer preisoep met spek en clam chowder.
«
»
10:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»
10:55 Open Vuur
De laatste dag van de week besluit het Open Vuur gezelschap een Ribs en Beer night te organiseren. Tom en Dominique gaan op zoek naar een lekker, Drents biertje en iedereen maakt op eigen wijze een bereiding met ribbetjes klaar.
«
»
11:35 Sarah's Sweet Table
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Zoals zijn chocolade pancake taco's. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
12:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man met liever messy dan spic en span als slogan: Jelle Beeckman. Nog zo'n favoriete uitspraak van hem is: Pasta is life. Daarom gaat hij voor smeuïge penne met goed veel room en chorizo. De pangrattato geeft de crunch.
«
»
12:25 Foodies & The City
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
13:00 Het Weekmenu
Jeroen de Pauw bereidt preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree, kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst, een pasta pesto van edamamebonen met groene groenten en eenr isotto van champigons met pancetta en rucola.
«
»
13:45 Op de Rooster
Johan Segers gaat met minister Ingrid Lieten aan de slag met kippenvleugetjes, konijn, ree en eend.
«
»
14:10 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een prachtig groene risotto met gerookte zalm en pesto van erwten en spinazie. Steffi maakt deze lekkere speltpasta met bloemkoolsaus uit de oven.
«
»
14:25 Streetfood
Lynn houdt halt in de Downtown Gourmet market voor het lekkerste streetfood van Eindhoven. Ze ontdekt er Indisch en Libanees straatvoedsel en gaat zelf aan de slag met een portie Spaanse tapas en een Amerikaanse pulled chicken burger.
«
»
15:10 Peppe's Sicilië
Peppe gaat op pad in het groen, langs de zee en over de bergen op zoek naar wilde asperges.
«
»
15:35 Beach Barbecue
Op het menu staan heel wat barbecuehapjes, waaronder Barts variatie op een hotdog: een 'heten hond'. Ook zijn gevulde aardappel met gerookte paling, pita op z'n Vlaams en taco met gemarineerde wijting zorgen voor culinair genot op het strand.
«
»
16:05 Karola's Kitchen
Gewoon gezond en goed eten is altijd mogelijk, ook 's middags op het werk. Karolien bereidt twee lunches 'on the go'. Deze zijn een sappige frittata met spinazie en feta en frisse spring rolls met een mangodip.
«
»
16:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»
16:55 Nuances
Sterrenchef Thierry Theys laat zien hoe je heerlijke zeetong maakt.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt gezond en lekker met Alain Indria. Alain brengt een stuk tofu op smaak met een lekkere marinade van shoyu. Een heel aantal groenten en gember krijgen daarnaast een ereplaats in de rijstschotel.
«
»
18:05 Bal National Zomereditie
Wim maakt de klassieker onder de aperitiefhapjes, bitterballen. Als slagerszoon maakt hij bitterballen zoals een slager dat doet, met sappig draadjesvlees en een roux van bouillon. Hij serveert het met een pickle mayonaise en spiced rum cocktail.
«
»
18:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
19:25 Beach Barbecue
Voor Bart Desmidt is het strand van Knokke-Heist zijn dagelijkse habitat. Met een grote glimlach en de zon op zijn gezicht, tovert de chef mosselen, pladijs, entrecôte en vogelnestjes op de grill. Een zomers topmenu.
«
»
19:50 De Dagschotel
Deze keer maakt chef Michaël Vrijmoed gebakken inktvis in bouillon van ajuin.
«
»
20:00 Foodies & The City
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt de keuken vandaag met chef Jan Buytaert. De chef laat Gert kennismaken met gumbo, een bijzonder gerecht op basis van een smakelijke kruidenmix. Gamba's en kalfsworst gaan probleemloos samen in dit eenpansgerecht.
«
»
21:10 Hidden Gems
Tante Tid en haar drie zussen koken kleverige bamboerijst op een traditionele manier. Ondanks de modernisering blijft tante Tid vastberaden. Voor haar gaat het niet alleen om geld verdienen, maar is het ook een band met haar wortels.
«
»
22:00 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»
22:30 De Dagschotel
Roger maakt een hartige pannenkoek van twee soorten bloem. Het wordt rijk belegd met groenten.
«
»
22:40 Soep!
De chefs maken cowboy wrangler soep en een zoete aardappelsoep.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag is dat Jan Tournier.
«
»
23:30 Foodies & The City
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
00:10 Beach Barbecue
Vandaag stookt chef Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand. Ze verwent haar gasten met varkenskoteletten, gevulde aardappelen, en een gegrilde zalm met algensalade. Als dessert: een gesmolten Camenbert.
«
»
00:35 De Eregast
Vandaag ontvangt de heilige njam-drievuldigheid dé driesterrenchef van Antwerpen: Viki Geunes. Op het menu staan een rondje appels plukken en drie heerlijke gerechten: Italiaanse tartaar, hertenkalf Rossini en crème brûlée van witte chocolade.
«
»
01:25 Roger van Damme: Bakken
Roger maakt een taartbodem met lange vingers en vult deze met perencrème en perenschijfjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers