TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Hollyfood
Over hoe Eddy's restaurant Le Dôme in Hollywood zo succesvol is geworden.
«
»
09:15 De Smaaktoerist
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij. Maar hij vindt er ook een unieke vlierboer én een kaasmaker en trakteert hen op kroketten van Pajotse geuzekaas in het Kasteel van Beersel.
«
»
09:45 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt maakt voor de barbecue met vrienden vandaag een pastasalade met gehakt en courgette, een kaasbroodje met mostarda van peer en kip op bierblik.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 The Nanny
Fran heeft een reünie van van haar zomerkamp, maar is bang voor haar oude rivale Judy. Op aanraden van Val besluit ze toch te gaan en Maggie, Brighton en Grace hebben een afspraakje voor hun kinderoppas geregeld.
«
»
13:15 The Nanny
Brighton doet mee aan het kaartspel 'canasta' bij de familie van Fran en blijkt een natuurtalent. Fran, Sylvia en Yetta zijn het erover eens: ze kunnen zijn talent goed gebruiken tijdens het volgende grote toernooi in Atlantic City.
«
»
13:45 Friends
Joey datet met een bloedmooie fan, maar komt er al snel achter dat ze ook gestoord is. Ross mist Marcel enorm en gaat naar de dierentuin van San Diego om hem op te zoeken.
«
»
14:10 Friends
Rachel weet filmster Jean-Claude Van Damme te strikken voor een date tijdens een bezoek aan een filmset. Ross kan eindelijk weer tijd doorbrengen met Marcel. Chandler heeft een date met een meisje die hij vroeger leuk vond.
«
»
14:35 De Zomerkeuken
Chef Peppe Giacomazza legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar deze keer is de beauty een beast: varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
15:05 Meesterlijke Klassiekers
Chef Peter Goossens toont hoe je de klassieke erwtensoep het beste en het lekkerste op tafel tovert.
«
»
15:35 The Art of Making Cocktails
Manuel vertelt gepassioneerd en met kennis van zaken over de ingrediënten en de smaken en kleuren van verschillende drankje. Vandaag schotelt hij Delicious Sour, Moscow Mule en Lazy Red Cheeks voor.
«
»
15:50 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
16:30 The Nanny
Maxwell brengt Fran op de hoogte van enkele aanpassingen in zijn testament. Wanneer ze vervolgens ontdekt dat Maxwell aanwezig zal zijn op een benefietavond voor hartpatiënten, vermoedt ze dat het einde nabij is voor haar baas.
«
»
17:05 The Nanny
Fran helpt Maxwell om een nieuwe investeerder aan te trekken, toneelschrijver Dakota Williams. Aangezien Dakota de reputatie heeft een zware drinker en kettingroker te zijn, heeft Fran zelfs het perfecte afspraakje voor hem: haar grootmoeder Yetta.
«
»
17:35 Friends
De vrienden bekijken een oude video van de double date van Monica en Rachel naar het schoolbal. Joey geeft Chandler een afzichtelijke vriendschapsarmband.
«
»
18:05 Friends
Ross en Rachel worden meer dan vrienden. Monica verzorgt de catering op het feest van een knappe dokter. Ze valt als een blok voor hem, maar hij is oud genoeg om haar vader te kunnen zijn.
«
»
18:35 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels heeft het over de grote verdiensten en kleine kantjes van uw vrienden. Vrienden die nooit trakteren, vrienden met kwetsende bijnamen, vrienden van zijn vrouw met wie hij zelf niet overweg kan.
«
»
19:20 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
20:10 Stukken van mensen
Er valt voor de dealers weer heel wat te rapen, onder andere een flesje Orval uit het jaar 1965 en een unieke platencollectie, gepersonaliseerd door Andy Warhol. Ook zanger Christoff komt langs met een bijzonder stuk.
«
»
21:15 Chasing Beauty
Jada is een adult entertainment model. Zij laat binnenkort in Turkije een BBL met borstvergroting uitvoeren. De gevaarlijke risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is maar de drang naar perfectie is te groot.
«
»
22:10 Gent West
Sarah wordt door Sam geconfronteerd met de realiteit en dat zorgt ervoor dat ze volledig in de war is. Veronique zint op wraak op de moordenaar van haar dochter. Alle sporen lijken naar Kat te leiden.
«
»
23:20 MIDMID MEISTER
Podcast die terugblikt op de EK-speeldag en vooruitblikt op de aankomende affiches.
«
»
00:35 Stukken van mensen
Er valt voor de dealers weer heel wat te rapen, onder andere een flesje Orval uit het jaar 1965 en een unieke platencollectie, gepersonaliseerd door Andy Warhol. Ook zanger Christoff komt langs met een bijzonder stuk.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers