TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:35 Sporza: UEFA EURO 2024
Nederland neemt het in Berlijn op tegen Oostenrijk in Groep D van het EK 2024. Nederland heeft zeven wedstrijden op rij gewonnen van Oostenrijk. De meest recente daarvan was een 2-0 overwinning in Amsterdam in de groepsfase van EURO 2020.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Jan Ullrich, de opgejaagde
De carrière van Jan Ullrich eindigt abrupt in 2006, met een dopingonderzoek en een schorsing. De favoriet mag niet meedoen aan de Ronde van Frankrijk.
«
»
22:20 Disco: Soundtrack of a Revolution
Eind jaren zeventig kwamen de grondbeginselen van disco - queer zijn, diversiteit en feminisme - steeds meer onder vuur te liggen. Een overwegend blank, hetero en rockminnend publiek kon zich er maar moeilijk mee verzoenen.
«
»
23:15 Osama Bin Laden: The Inside Story
Eind jaren negentig drijft bin Laden zijn acties op, onder meer met de beruchte fatwa waarin hij oproept om elke Amerikaan, waar ook ter wereld, te vermoorden. Hij zet zijn dreigementen kracht bij met aanvallen en uiteindelijk de aanslagen van 9/11.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers