TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Father Brown
Father Brown zoekt degene die tijdens een festival voor misdaadauteurs een romanschrijver aanviel.
«
»
03:35 The Coroner
De patriarch van een plaatselijke aristocratische familie wordt dood aangetroffen. Jane en Davey gaan op onderzoek uit.
«
»
04:20 Silent Witness
Nikki's wantrouwen jegens David Cannon worden nog verder opgewekt als ze bloed in de kofferbak van zijn auto vindt. Met de steun van Thomas neemt ze een aantal monsters om in het lab te onderzoeken. Is het Sally Vaughns bloed?
«
»
05:15 Murdoch Mysteries
Murdoch ontdekt dat hij gevolgd wordt door een groep detective-bewonderaars. Door haar werk bij de suffragettes overweegt Ogden om in de politiek te gaan.
«
»
06:00 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
07:00 Miss Scarlet and the Duke
Rechercheur Fitzroy ziet dat een van zijn collega's stiekem bewijsmateriaal bij een verdachte verstopt. Omdat de Duke afwezig is, vraagt Fitzroy Eliza om onderzoek te doen naar corruptie bij de politie.
«
»
07:50 Father Brown
Father Brown doet onderzoek naar een vermiste persoon, een moord en een mythische wilde kat.
«
»
08:35 Death in Paradise
Een feest wordt stopgezet wanneer er in de groep iemand vermoord wordt met een ijspriem. Richard Poole is toevallig een van de gasten op het feest. Een nieuwe Britse detective komt aan op het eiland.
«
»
09:25 Midsomer Murders
Landeigenaar Gareth Heldman wordt gedood door de gewelddadige slag van een Keltische speer. De aanval doet detective Barnaby denken aan een tragische archeologische opgraving op de oude heuvel van Midsomer Barrow.
«
»
10:20 Midsomer Murders
Lang onderdrukte familiegeheimen, gestolen oude artefacten en een dertig jaar oud sterfgeval op een Keltische begraafplaats hebben een reeks moorden tot gevolg in het hedendaagse Midsomer.
«
»
11:05 The Chelsea Detective
Een alom geliefde beveiliger overlijdt na steekwonden en wordt dood gevonden. Hij laat een ongeneeslijk zieke vrouw achter. Max en het team onderzoeken wie de moord heeft gepleegd.
«
»
11:55 Death in Paradise
Een passagier gaat aan boord van een vlucht naar Dominica, om vervolgens doodgeschoten te worden aangetroffen op Saint Marie grond. De piloot en stewardess ontkennen het slachtoffer ooit in hun vliegtuig te hebben gezien, wat argwaan wekt.
«
»
12:45 Grantchester
Geordie krijgt bureaudienst omdat Elliot hem tot ontslag wil dwingen; Larry krijgt een moordzaak.
«
»
13:35 The Watch
Het leven van commandant Sam Vimes van de stadswacht verandert voorgoed wanneer iemand uit zijn verleden terugkeert naar Ankh-Morpork. Twintig jaar geleden zag Vimes zijn bendeleider, Carcer, ten val komen. Hij is nu terug.
«
»
14:20 Queens of Mystery
Een tweede sterfgeval bij het Wildemarsh Wellness-centrum zet Matilda op het spoor van een tragedie.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Aan een pokerspel waarbij Doctor Grade aanwezig is komt abrupt een einde wanneer een van de spelers overlijdt. Murdoch ontdekt dat de winnaar van het spel de kans zou krijgen om te overlijden en weer tot leven gewekt te worden.
«
»
16:10 Midsomer Murders
Barnaby herleeft zijn oude sportglorie als hij en Winter na een sterfgeval op de plaatselijke rugbyclub in een wirwar van spelers, oude wraakgevoelens en nieuwe romances terechtkomen.
«
»
17:05 Midsomer Murders
DCI Barnaby en DS Winter vragen zich af of de moord op een man die dood wordt aangetroffen in een brouwerijvat echt verband houdt met de ooit vervloekte Abbey.
«
»
18:00 Death in Paradise
Iemand uit JP's verleden wordt op heterdaad betrapt bij een plaats delict. Jack moet de waarheid achterhalen.
«
»
19:00 Death in Paradise
De gitarist van een reggaeband wordt vermoord. Jack moet een oude zaak oplossen voordat hij de dader kan arresteren.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Het skelet van een vermoorde politieagent wordt gevonden in de kelder van een stationsgebouw. Murdochs onderzoek doet hem zijn eigen collega's verdenken.
«
»
21:00 Grantchester
Terwijl Bonnie op het punt staat te bevallen, moet Geordie een vermiste Will vinden.
«
»
22:00 Happy Valley
Catherine en haar collega's zetten de jacht in op de seriemoordenaar die de moord op drie vrouwen op zijn geweten heeft. Ondertussen neemt een Catherine een Kroatische vrouw onder haar hoede, die slachtoffer is van mensenhandel.
«
»
23:00 Silent Witness
Terwijl het team een tweede sterfgeval onderzoekt, begint Nikki's theorie onwaarschijnlijk te worden. Nikki vraagt zich af of ze haar obsessie voor Scott opzij kan zetten en de moordenaar kan vinden.
«
»
00:10 Murdoch Mysteries
Met Kerstmis ontmoet Murdoch een man die beweert te weten wanneer misdrijven zullen plaatsvinden omdat hij met een tijdmachine de toekomst heeft bezocht. Murdoch gelooft hem niet en gaat op zoek naar een wetenschappelijke verklaring.
«
»
01:00 Whitstable Pearl
Pearl is geschokt wanneer een moeder en haar jonge dochter ternauwernood aan de dood ontsnappen bij een bootongeluk. Tijdens haar onderzoek merkt ze al snel dat er een bittere rivaliteit tussen twee zeilclubs bestaat.
«
»
01:50 Father Brown
Father Brown gelooft dat een RAF-piloot niet zelfmoord heeft gepleegd, maar is vermoord. De bruiloft van Meg en Geoffrey wordt onderbroken door de terugkeer van haar doodgewaande man.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers