TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Neighbours: A New Chapter
De bewoners van Ramsay Street herstellen langzaam weer na hun verlies.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Cold Case
Het team voert een dubbel onderzoek uit, op zoek naar sporen van een vermiste tiener en zijn vermoorde vader. Beiden waren verwikkeld in een duistere maffia-affaire en zonder succes in een getuigenbeschermingsprogramma geplaatst.
«
»
08:30 ER
Wanneer een psychotische patiënt naar huis wordt gestuurd, zweert hij dat hij wraak zal nemen op de artsen die hem niet wilden behandelen. De man zet zijn woorden om in daden en steelt een tank van het Amerikaanse leger.
«
»
09:15 Neighbours: A New Chapter
De bewoners van Ramsay Street herstellen langzaam weer na hun verlies.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 CSI: Miami
Horatio en zijn team moeten erachter komen waarom iemand de moeder van een deelneemster aan een kindershow heeft vermoord. Er komt meer duidelijkheid over een lugubere misdaad uit het verleden.
«
»
10:55 FBI
Maggie gaat undercover in een kroeg om onderzoek te doen naar een anti-regeringsgroep die daar regelmatig samenkomt. Verschillende leden worden verdacht van een reeks bomaanslagen.
«
»
11:40 Unforgettable
Tijdens het onderzoek naar de fatale val van een tienermeisje, ontdekken Al en zijn team dat een ongewenste zwangerschap wellicht de aanleiding is geweest voor haar dood. Carries tante Edie gaat ieder gesprek over haar zus uit de weg.
«
»
12:25 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een onderofficier, die dood werd aangetroffen in een peperdure sportwagen. Gibbs ontdekt in een pandjeshuis, waar het moordwapen vandaan komt, een medaille van een vriend van zijn vader naar wie Gibbs is vernoemd.
«
»
13:15 Bones
Het team vermoedt dat een spermadonor vermoord is door een ontevreden klant. Brennan gaat de strijd aan met een andere schrijver.
«
»
14:00 Younger
Liza wordt meegezogen in het leven van haar auteur in de Upper East Side en haar werelden te botsen.
«
»
14:25 ER
De dokters van de spoedafdeling komen samen om de studenten geneeskunde te evalueren. De meerderheid van de artsen vindt dat Neela te passief reageert in noodsituaties, maar Carter neemt haar in bescherming.
«
»
15:10 Neighbours: A New Chapter
Door een schokkende aanval komt het leven van de bewoners van Ramsay Street stil te staan.
«
»
15:35 Cold Case
Een pas ontdekte foto van een vermoorde zeventienjarige achterop een motorfiets geeft haar connectie met een beruchte bende aan en zet het team aan om de zaak uit 1976 te heropenen.
«
»
16:25 CSI: Miami
Het team zoekt naar het ongewone high-tech wapen dat het bedrijf van een vermoorde biljonair heeft gemaakt.
«
»
17:15 Unforgettable
Al en Carrie zijn op de plek waar een zeventienjarige studente neergeschoten is. Op de moord scene wordt een tweede slachtoffer neergeschoten. Aan Carrie en Al de taak om uit te zoeken of de twee moorden met elkaar te maken hebben.
«
»
18:00 FBI
Wanneer een moslimstudent en zijn jongere broer worden vermoord, krijgt het team contact met de woedende imam van de voormalige moskee van OA. Ze houden vol dat de slachtoffers ten onrechte als terroristen werden aangemerkt.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het team reist naar New York om een seriemoordenaar met racistische motieven op te sporen. De slachtoffers zijn Afro-Amerikaanse tieners die overleden zijn nadat ze waren geslagen en gewurgd.
«
»
19:40 Bones
Brennan moet als jurylid dienen, maar het bewijs in de zaak is niet waterdicht. De kroongetuige overlijdt ook plotseling.
«
»
20:35 Walker
Agent Perez ziet Cordell aan als verdachte. Trey biedt aan om Liam te helpen bij een project. Ondertussen worstelt Colton met zijn gevoelens voor Stella.
«
»
21:25 Walker
Liam deelt een oud landonderzoek dat problemen kan opleveren voor de Walkers. Bonham onthult een waarheid uit het verleden om een andere te verhullen.
«
»
22:20 Walker
Cordell bereikt een breekpunt met Denise, die haar zinnen zet op wraak. De spanningen tussen de Walker en Davidson families bereiken een hoogtepunt.
«
»
23:10 Harrow
De onderzoeker pakt een zaak aan in Noord-Queensland waarbij het lichaam van een park- en natuurbeschermingsfunctionaris wordt gevonden met een aantal haaienbeten erop.
«
»
00:10 Neighbours: A New Chapter
Door een schokkende aanval komt het leven van de bewoners van Ramsay Street stil te staan.
«
»
00:45 ER
De dokters van de spoedafdeling komen samen om de studenten geneeskunde te evalueren. De meerderheid van de artsen vindt dat Neela te passief reageert in noodsituaties, maar Carter neemt haar in bescherming.
«
»
01:45 Neighbours: A New Chapter
De bewoners van Ramsay Street herstellen langzaam weer na hun verlies.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers