TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Transplant
Bash en Mags haasten zich om een vrouw met mysterieuze symptomen te redden, nadat ze bijna werd gedood door een medische fout van hun team. Theo probeert een ernstig zieke tiener en zijn gezin te helpen omgaan met het onvermijdelijke.
«
»
03:10 Transplant
Een onderzoek naar morbiditeit en mortaliteit dwingt Bash en dr. Bishop tot een conflict.
«
»
03:50 Flip This House
Rudy krijgt een tip van Ralph, een makelaar, over een casco huis in Simi Valley. Ralphs vrouw Natalie, ook makelaar, helpt Rudy met het vinden van kopers. Over de verbouwing worden ze het niet eens.
«
»
04:40 Below Deck
De spanning tussen de bemanningsleden stijgt wanneer de eerste gasten arriveren. Kapitein Lee moet steeds vaker problemen oplossen. Tijdens het eerste avondje uit tonen bemanningsleden hun ware aard.
«
»
05:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:35 Shipping Wars
Dwight en Tyesha moeten een belangrijke levering voor een jonge ondernemer regelen en Doug mag tonen hoe handig hij is als hij een breekbaar neonbord naar een verzamelaar in Chicago moet brengen.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank ontdekken in Napa Valley, CaliforniŽ een gigantische wijn-gerelateerde verzameling en willen daar de vruchten van plukken.
«
»
06:45 American Pickers
Mike en Frank vinden een enorm pakhuis in Chicago vol met afgedankte schatten, waaronder enkele sportmemorabilia van supersterren die erg waardevol lijken te zijn.
«
»
07:40 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:45 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:50 Storage Wars
Darrell speelt een thuiswedstrijd als de kopers naar Costa Mesa in CaliforniŽ komen. Barry wil met alle liefde de nieuwe veilingmeester Johan ontmoeten. Ivy Calvin stuit op uniek gereedschap. Jarrod en Brandi zoeken voorraad voor hun nieuwe winkel.
«
»
08:15 Storage Wars
De kopers bezoeken een veiling in Laguna Niguel in CaliforniŽ, waar Dan en Laura vijf opslagruimtes verkopen. Mark en zijn broer Matt nemen risico's om niet met lege handen te vertrekken zoals de vorige keer. Barry beproeft zijn geluk op een kluis.
«
»
08:40 Flip This House
Armando Montelongo helpt een koppel waarbij een renovatieproject uit de hand is gelopen. Een aantal ongelukkige gebeurtenissen heeft ervoor gezorgd dat ze zonder geld zitten.
«
»
09:30 Shark Tank
Twee ondernemers presenteren een manier om koffie beter te laten smaken. Een energieke moeder uit Washington heeft een product waarmee kinderen het borstelen van hun haar leuker zullen vinden.
«
»
10:25 Shark Tank
Een vrouw uit Flordia presenteert haar theemerk, met ingrediŽnten met een houding. Ouders uit Oregon lossen het probleem op van baby's die de rommel aanraken tijdens een luierverwisseling.
«
»
11:15 Below Deck Mediterranean
Sommige bemanningsleden zien een groep aantrekkelijke jonge vrouwen die het jacht charteren.
«
»
12:15 Below Deck Mediterranean
De bootsman veroorzaakt verwarring. De chef geeft toe aan de verleiding. Chartergasten zetten de festiviteiten met de bemanning voort nadat de charter is afgelopen. Een ruzie kan vriendschappen beŽindigen.
«
»
13:10 Flip This House
Rudy en Carlos vinden een bungalow in de wijk Mount Washington in LA. Het uitzicht is fantastisch, maar de voorgevel dreigt in te storten. Vanbinnen moet het huis volledig worden gerenoveerd.
«
»
14:05 Storage Wars
Barry krijgt bezoek van worstellegende 'Rowdy' Roddy Piper. Rene en Casey kopen ondertussen een standbeeld dat veel geld waard kan zijn. Darrell gaat naar huis met een aantal katgerelateerde items.
«
»
14:35 Storage Wars
De bieders reizen naar El Monte, CaliforniŽ, waar de gebroeders Harris op onopvallende wijze voor de koopjes proberen te gaan. Brandi en Jarrod tonen zich van hun liefdadige kant. Darrell doet een grote ontdekking.
«
»
15:00 American Pickers
Mike en Frank ontdekken speelgoedauto's die net zo waardevol blijken te zijn als de echte auto's. Even later stuiten ze op een groep gemodificeerde motors met een bijzonder achtergrondverhaal.
«
»
16:00 American Pickers
Mike en Frank reizen de hele VS af op zoek naar spullen en zouden letterlijk alles geven voor antiek goud. Met behulp van Danielle belanden ze vaak in idiote situaties.
«
»
16:55 Shark Tank
Het product van twee ondernemers uit Ohio om koffie beter te laten smaken, is misschien te niche. Een moeder uit Washington heeft een product dat kinderen met meer plezier hun haar kan laten borstelen.
«
»
17:50 Shark Tank
Onder de getoonde uitvindingen zijn een gezondere paneermeel voor vis dips, een uitvinding waarmee huisdieren beter kunnen communiceren en een badjas die naar een hoger plan is getild.
«
»
18:50 Below Deck Mediterranean
De bekwaamheid en geduld van kapitein Sandy en haar bemanning wordt behoorlijk op de proef gesteld door de glamoureuze gasten aan boord van het luxejacht in de Middellandse Zee.
«
»
19:45 Below Deck Mediterranean
Een nieuw bemanningslid mist noodzakelijke vaardigheden. Kapitein Sandy doet er alles aan om een matroos te overtuigen om op de boot te blijven. In het schilderachtige Portofino staan de matrozen voor hun meest uitdagende aanmeren tot nu toe.
«
»
20:35 Fantasy Island
Een boekenwurm gaat terug in de tijd om haar favoriete auteur te ontmoeten. Een competitieve avonturier leert dat de ultieme uitdaging iets is waar hij juist niet voor getraind heeft.
«
»
21:30 Fantasy Island
De jonge kunstenaar Ramon wil zijn mentor Jasper weer zien en Jasper realiseert zich dat hij misschien niet de beste invloed op Ramon heeft gehad.
«
»
22:30 Transplant
De komst van Rania roept ongewenste herinneringen op voor Bash. Mags kan de goedkeuring van haar nieuwe baas niet winnen.
«
»
23:15 Transplant
Een onderzoek naar morbiditeit en mortaliteit dwingt Bash en dr. Bishop tot een conflict.
«
»
00:05 Resident Alien
Een verrassingsbezoeker geeft Harry een inleiding tot het huwelijk: een stressvolle menselijke instelling waarmee hij zich vertrouwd moet maken.
«
»
00:55 Resident Alien
Harry moet leren om te gaan met jaloezie wanneer de burgemeester een nieuwe fulltime-stadsdokter inhuurt. Deze nieuwe concurrent lijkt, irritant genoeg, in alle opzichten perfect te zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers