TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Urk!
In het Franse chateau klussen Teun en Ap er vrolijk op los, maar na de komst van Jeroen lopen de spanningen op en wordt de sfeer grimmiger. Met de verhuizing voor de deur, zijn Greetje en haar man Jan begonnen met ontspullen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Ik Vertrek
Mike en Maayke hebben het wel gezien in Nederland. Daarom vertrekt het stel met dochters Linne en Jolien naar een huis op een Spaanse berg. Het plan is om zelfvoorzienend te leven, twee appartementen te verhuren en om mangoboer te worden.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 Urk!
Teun, Fred en Albert haasten zich om de hotelkamers op tijd voor de feestelijke opening te voltooien. De eerste gasten staan al voor de deur, maar Nelie weet ze zolang bezig te houden met haar bijzondere toer door Urk.
«
»
14:30 Blind getrouwd: Australië
Na de schokkende onthulling van Tori over Jonathans sms-schandaal met de voormalige bruid Ellie, zal het laatste etentje de enige kans zijn voor het stel om het uit te praten. En een stel dat ooit op de klippen liep, uit hun ware gevoelens.
«
»
15:45 Urk!
Teun, Ab en Fred hebben de verbouwing van het boetiekhotel tot een succesvol einde gebracht en de rest van het dorp maakt zich klaar voor de grote opening. Speciaal voor het feest steekt het halve dorp zich in Urker klederdracht.
«
»
16:40 B&B zoekt Lief
An Lemmens reist naar het paradijselijke eiland Curaçao om er de West-Vlaamse B&B-uitbaatster Patricia te ontmoeten. Zij is op zoek naar een man om samen te genieten van een leven in het buitenland.
«
»
17:15 My Kitchen Rules
Patricija en Brigita geven een eerbetoon aan hun afkomst door Litouwse gerechten te bereiden.
«
»
18:40 Home and Away
Alf wacht op de resultaten van zijn gehoortest. Wanneer Bree zich echter laat ontvallen dat de kans groot is dat hij een hoorapparaat nodig zal hebben, schiet hij opnieuw in de verdediging.
«
»
19:10 Blind getrouwd: Australië
Naarmate het einde nadert, staan Jade en Ridge, Tori en Jack, en Lauren en Jonathan voor de grote beslissing of ze hun relaties in de echte wereld zullen brengen. De spanningen tussen Lauren en Jonathan lopen hoog op.
«
»
20:30 Een huis vol emigreert
In Luxemburg moet er geklust worden in het nieuwe huis, maar waar Ivan alle handjes goed kan gebruiken lijken de kinderen meer oog te hebben voor de deurbel. En dan verblijven ze ook nog eens met zijn achten in een 6-persoons stacaravan.
«
»
21:35 De Bauers - 20 jaar later
Mariska is twee jaar geleden getroffen door een herseninfarct. Ze gaat samen met Frans naar het ziekenhuis voor de uitslag van een paar onderzoeken. Frans begint met het afstrepen van zijn bucketlist.
«
»
22:20 Echte Meisjes in de Jungle
De meiden komen aan in het zuiden van Laos. Fabiola gaat ten onder tijdens een opdracht en de spanningen tussen twee kandidaten lopen hoog op.
«
»
23:20 Emergency on Sunny Beach
Harvey en Oscar zijn voor het eerst zonder ouders op vakantie en gaan volledig uit de bol.
«
»
00:15 Blind getrouwd: Australië
Naarmate het einde nadert, staan Jade en Ridge, Tori en Jack, en Lauren en Jonathan voor de grote beslissing of ze hun relaties in de echte wereld zullen brengen. De spanningen tussen Lauren en Jonathan lopen hoog op.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers