TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 The Block NZ
Naast de enorme taak om hun woonkamers te voltooien, koken de teams ook nog eens een potje in de beruchte Block dinner wars-uitdaging.
«
»
07:05 The Block NZ
De laatste twee teams strijden in de Diner Oorlog, waar strategie tegenover eerlijk spel staat. Mark legt de wet vast en onthult een samenzwering die grote gevolgen kan hebben.
«
»
07:55 The Block NZ
Door een schokkende wending spelen de teams het spel strategischer. De teams halen alles uit de kast met hun woonkamers.
«
»
09:10 The Block NZ
De teams pakken twee van de meest cruciale ruimtes van hun huis aan: de keuken en de eetkamer. De teams gaan tot het uiterste met gedurfde herontwerpen.
«
»
10:00 The Block NZ
De teams wedijveren om een extra bedrag van Mark, terwijl de race naar het einde van de keuken- en eetkamerweek wordt voortgezet.
«
»
11:00 MasterChef UK
Vijf weken lang koken negen thuiskoks wekelijks voor de juryleden. Dit jaar is hun eerste test de Audition Round, waarin ze hun kenmerkende gerecht bereiden, een gerecht dat John en Gregg vertelt wie ze zijn als kok en hoe goed ze kunnen worden.
«
»
12:05 MasterChef UK
De zeven thuiskoks staan voor nog twee uitdagingen. De eerste is de Market Challenge, waarbij elk van de zeven de opdracht krijgt om ter plekke een gerecht te verzinnen van een markt vol ingrediënten, waaronder zeeduivel, kwartel en lamsvlees.
«
»
13:10 MasterChef UK
In de eerste kwartfinale keren de vier meest getalenteerde koks van deze week terug om te strijden voor een plek in de halve finales. Ze moeten twee gangen koken om drie voormalige MasterChef-kampioenen te overtuigen.
«
»
13:45 MasterChef UK
Negen thuiskoks arriveren voor de tweede week van de heats. Hun eerste test is de auditieronde, elk moet een kenmerkend gerecht koken, dat John en Gregg uitsluitend op smaak beoordelen. Wie als beste uit de bus komt verdient een MasterChef-schort.
«
»
14:50 MasterChef UK
De kanshebbers van deze week koken voor voedselcriticus Grace Dent. De eerste taak is de Market Challenge, waarbij de zeven ter plekke een gerecht moeten verzinnen met een markt vol ingrediënten, waaronder hele makreel, inktvis en varkenshaas.
«
»
15:55 Obsessive Compulsive Cleaners
De 34-jarige Kris helpt de 57-jarige alleenstaande moeder Edwina in Derby, die haar huis niet grondig heeft schoongemaakt sinds ze er bijna tien jaar geleden introk. Een andere vrijwilliger Fiona gaat het echtpaar Jenny en Paul in Surrey helpen.
«
»
16:55 Obsessive Compulsive Cleaners
Vastgoedmanager Gemma gaat op pad om alleenstaande moeder Annia. De tweede vrijwilliger is Dai uit Zuid-Wales. In Basingstoke ontmoet hij Michelle, die haar huis deelt met drie konijnen, vier ratten, een hond en twee zoons.
«
»
17:50 Obsessive Compulsive Cleaners
Bankmedewerker Tracey, uit Yorkshire, staat elke dag om 5.00 uur op om aan haar schoonmaakroutine te beginnen. Tracy reist naar Norfolk om liefdadigheidswerker Kerry te helpen. De tweede vrijwilliger is fulltime moeder Shelley.
«
»
18:50 Paramedics
De ambulancebroeders moeten bij een zwembad een situatie van leven en dood oplossen. Mike en Jamie helpen een kleurrijk persoon. Twee ouders vinden hun 2-jarige kind buiten bewustzijn.
«
»
19:40 Botched
Artsen helpen een fitnessliefhebber het uiterlijk van haar borsten te verbeteren. Daarnaast voert Dr. Nassif een neuscorrectie uit bij een makelaar die een haakneus heeft.
«
»
20:25 Botched
Een moeder lift haar borsten met duct tape en de neus van een verpleegster is verpest met een vijl. Een online beroemdheid krijgt een neuscorrectie.
«
»
21:20 Naked Attraction
De dertigjarige Pablo is HIV-positief en wil het stigma over zijn toestand graag doorbreken. Ondertussen merkt de 27-jarige rapper Leon dat hij altijd het verkeerde soort dame aantrekt.
«
»
22:20 Naked Attraction
Meer singletons zoeken naar liefde. Moeder Michelle gaat naakt in de hoop haar man te vinden. En de sportieve Adam uit Essex hoopt dat zijn zelfvertrouwen hem zal helpen een partner te ontmoeten die net zo fit is als hij.
«
»
23:20 Tattoo Fixers on Holiday
De mediterrane pop-upsalon krijgt bezoek van Caroline, wiens midlifecrisis tot een slecht uitgewerkte tatoeage van Magaluf heeft geleid die haar inmiddels helemaal gek maakt. Ondertussen wordt ook de tatoeage van personal trainer Maisie aangepakt.
«
»
00:20 Yummy Mummies
Maria heeft een oppas nodig en wordt in haar zoektocht bijgestaan door Margherita. Carlos neemt een tattoo. Jane en Rachel bezoeken Lorinska.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers