TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Two and a Half Men
Alan neemt een baan aan bij zijn moeder zodat hij, op termijn, kan verhuizen en daardoor meer qualitytime met Melissa heeft. Verder vindt Chelsea dat Jake haar niet goed behandelt.
«
»
02:20 Two and a Half Men
Jake is het beu dat Charlie en Alan voortdurend bonje hebben, en besluit bij zijn moeder in te trekken. Alan denkt dat hij, aan de hand van een therapeutisch werkboek met allerlei oefeningen, een einde kan maken aan het geruzie.
«
»
02:40 Two and a Half Men
Alan stelt Chelsea voor om een borstverkleining te laten uitvoeren om verlost te raken van haar rugpijn. Charlie doet alsof hij zijn verloofde steunt, maar in werkelijkheid is hij razend en besluit hij zijn broer enkele dagen uit het huis te zetten.
«
»
03:00 Two and a Half Men
Evelyn heeft de perfecte locatie gevonden voor het trouwfeest van Charlie en Chelsea: het Bel Air Hotel. Dat zou echter wel betekenen dat ze al op 26 juni in het huwelijksbootje stappen.
«
»
03:20 Two and a Half Men
De bloedmooie vriendin van Chelsea, Gail, komt, na de breuk met haar vriendje, enkele dagen bij Charlie en Alan logeren. Haar komst laat niemand onberoerd; Charlie kan zijn fantasieën nauwelijks onderdrukken en Alan besluit een poging te wagen.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 NCIS: Los Angeles
Deeks en Kensie onderzoeken de moord op een dakloze man, die een ex-marinier en ex-CIA was. Het onderzoek brengt een verband met het Mexicaanse kartel aan het licht.
«
»
08:55 World's Most Dangerous Prisoners
Edward Johnson is een kille moordenaar die op brute wijze een vriendin om het leven bracht. Eenmaal achter de tralies voor zijn gruwelijke misdaad, ging het geweld door en vermoordde hij een bewaker met een hamer.
«
»
09:45 The Blacklist
Raymond 'Red' Reddington, 's werelds meest gezochte crimineel, leidt de FBI naar de vreemdste en gevaarlijkste criminelen.
«
»
10:25 The Blacklist
In Philadelphia wordt een delicatessenzaak overvallen. Red is daar aanwezig en wordt gegijzeld. Dembe en Ressler komen in actie. Ondertussen buigt senator Panabaker zich over de banden tussen de taskforce en Red.
«
»
11:05 The Blacklist
Dembe denkt terug aan zijn gecompliceerde verleden als hij een verontrustend telefoontje krijgt van een oude connectie. Een ambitieus congreslid zet vraagtekens bij de acties van de taskforce.
«
»
11:50 Heavy Rescue: 401
Sergeant Kerry Schmidt vecht om vastzittend woon-werkverkeer in beweging te krijgen. Austin Hutchinson moet in zijn eentje een wrak zien te bergen. John Allen van Abrams pakt een sneeuwploeg aan die een cruciale helling blokkeert.
«
»
12:45 Heavy Rescue: 401
Sergeant Kerry Schmidt coördineert zware sleepwerkzaamheden en Sonny Subra moet een helling vrijmaken die bezaaid is met vrachtwagens. Herb's Towing neemt het op tegen een vrachtwagen met aanhanger die van de snelweg is geglipt.
«
»
13:40 Heavy Rescue: 401
Een gepantserde vrachtwagen rolt over de 401. De bemanning van Kim Reid krijgt te maken met een omgevallen trailer op een risicovolle plek. Ross Services behandelt een tankwagen vol benzine. Gary en Collin hebben tegenstrijdige ideeën.
«
»
14:35 Heavy Rescue: 401
Chad Grenier heeft te maken met een van de weg geraakte tractor. Bill Wright brengt zijn nieuwe rotator naar een gevaarlijk stuk van de 401. Herb's Towing staat voor een grote uitdaging wanneer een vrachtwagen beide weghelften blokkeert.
«
»
15:25 Heavy Rescue: 401
Terwijl een enorm weerfront de westelijke rand van Ontario beukt, proberen Eric en Senior een vrachtwagen weer op weg te krijgen. Kim Reid leidt haar team in een dagenlange strijd met meerdere wrakken in de oostelijke 401.
«
»
16:20 Bar Rescue
Jon Taffer keert voor de tweede keer terug naar 'Champagne's Cafe'. Wederom probeert hij de legendarische bar uit het slop van de pandemie te trekken, en dit stukje Las Vegas-erfgoed te behouden.
«
»
17:05 Bar Rescue
Na twintig jaar een succesvolle bloemenzaak te hebben gerund, dacht Randi dit succes door te trekken naar een bar. Helaas ziet dit er allemaal niet zo rooskleurig uit. Jon Taffer komt haar te hulp.
«
»
17:55 Bar Rescue
Jons tweehonderdste redding betreft een familie die op het hoogtepunt van de pandemie een Mexicaans restaurant heeft gekocht. De familie zet daarmee de toekomst van hun dochter op het spel in ruil voor het lonkende succes in Vegas.
«
»
18:45 Bar Rescue
Jon Taffer komt dit keer een ambitieuze maar prille familiebrouwerij te hulp. De familie zag zich genoodzaakt hun deuren te openen tijdens de pandemie. Jon probeert de nieuwe zaak van de ondergang te redden.
«
»
19:35 Bar Rescue
Een historische homobar in Las Vegas dreigt te moeten sluiten vanwege de coronapandemie.
«
»
20:25 Direct Contact
Mike Riggins, een Amerikaan die gevangen zit in een zwaarbewaakte gevangenis Rusland, wordt de kans op vrijheid geboden als hij toezegt de ontvoerde Ana Gala, ook een Amerikaanse, op te sporen.
«
»
22:05 Journey to the Center of the Earth
In de zoektocht naar zijn vermiste broer ontdekt wetenschapper Trevor een bijzondere, maar levensgevaarlijke verloren wereld in de binnenste kern van de aarde.
«
»
23:50 Aliens
Het ruimteschip Nostromo werd 57 jaar geleden aangevallen door buitenaardse wezens, en officier Ripley is de enige overlevende. Bij de zoektocht naar de aliens die verantwoordelijk waren voor de aanval, komt een mysterie bovendrijven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers