TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 CSI: Miami
Een deelnemer aan een televisieprogramma voor vrijgezellen wordt dood gevonden. Het team moet in de bizarre wereld van de datingshows duiken om de moordenaar op het spoor te komen.
«
»
08:35 CSI: Miami
Bij de ontploffing van een bom in een restaurant in Miami vallen verschillende slachtoffers. Het team gaat ter plaatse om de omstandigheden van de aanslag te onderzoeken. Een van de slachtoffers is Warren Emerson.
«
»
09:20 CSI: Miami
Horatio wordt geconfronteerd met informant Ron Saris. Rons huisgenoot Jimmy Castigan viel in een zwembad gevuld met zuur en loste in een oogwenk op. Saris beweert echter niets te hebben gezien.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 CSI: Miami
Ivan Sarnoff slaagt erin om uit de gevangenis te ontsnappen na een gedurfde en dodelijke operatie. Het lijkt erop dat Alex, de vader van Eric, betrokken was bij de overval. Horatio probeert Yelina te redden.
«
»
11:20 CSI: Miami
Nadat hij werd beschoten door Calleigh, vecht Delko voor zijn leven. Horatio en de rest van zijn team halen herinneringen op. Hoe hebben ze elkaar twaalf jaar geleden leren kennen en hoe zijn ze zo'n hecht team geworden?
«
»
12:10 NCIS
In Los Angeles werken Gibbs en McGee verder om terroristen te kunnen oppakken. Agent Callen gaat undercover terwijl een psycholoog de waarheid ontdekt over de relatie tussen Gibbs en Special Agent Macy.
«
»
13:00 Bones
Het lichaam van een briljant chirurg wordt gevonden in een ruige buurt. Via een nieuwe vriend ontdekt Brennan iets nieuws over zichzelf.
«
»
13:50 Bones
Een lijk wordt gevonden in de douche van een luxe huis. Hodgins en Angela praten over de toekomst. Booth heeft het met Hannah over de gevoelens die Brennan voor hem heeft.
«
»
14:30 Bones
Het team gaat op onderzoek uit als blijkt dat de Gravedigger vermoord is door een sluipschutter. Het team moet de precieze locatie van de schutter vaststellen.
«
»
15:20 Bones
Een lijk vermomd als vogelverschrikker wordt met een kogelwond gevonden in een korenveld. Booth en Brennan ondervragen de drie vrouwen van het slachtoffer.
«
»
16:05 Bones
De overblijfselen van een BMX-rijder worden gevonden op het dak van een warenhuis. Sweets zoekt advies over zijn relatie met Daisy.
«
»
16:55 Criminal Minds
De BAU onderzoekt een reeks willekeurige, maar dodelijke explosies in Kentucky en Tennessee, nadat een moeder en dochter in het ziekenhuis belanden door een bombrief, Maar de dader blijkt een persoonlijk akkefietje met de slachtoffers te hebben.
«
»
17:45 Criminal Minds
De teamleden genieten van hun vrije dag. Garcia start een hackwedstrijd, en dr. Reid raakt in gesprek met een vrouw genaamd Maxine.
«
»
18:40 Criminal Minds
Philipp Dowd, die vijftien jaar geleden actief was, lijkt het voorbeeld te zijn van een nieuwe seriemoordenaar. Het BAU-team is onderweg en doet onderzoek in Illinois waar de politie zich de originele reeks moorden nog kan herinneren.
«
»
19:30 Criminal Minds
Dr. Reid en Maxine wilden eigenlijk op date, maar dan krijgt het BAU-team te horen dat een man en zijn volwassen dochter zijn ontvoerd. De gijzelnemer eist een ongebruikelijke tegenprestatie voor haar vrijlating.
«
»
20:25 NCIS: New Orleans
Terwijl New Orleans worstelt met de gevolgen van COVID-19, stuurt Pride Tammy en Carter op pad om een verdachte dood aan boord van een aflandig humanitair schip te onderzoeken. Wade raakt overweldigd in het mortuarium vanwege COVID-19.
«
»
21:15 NCIS: New Orleans
Tammy en Carter gaan door met het onderzoek naar een verdachte dood aan boord van een COVID-geïnfecteerd humanitair schip. Pride en het team ontdekken wat de sleutel kan zijn tot het vinden van de moordenaar en Wade helpt een rouwende vrouw.
«
»
22:15 My Life is Murder
Een ruziënd stel gescheiden bakkers stelt Alexa op de proef wanneer de nieuwe vriend van de vrouw verdrinkt. Hij blijkt een zeldzame soort meel in zijn longen te hebben na een verdacht auto-ongeluk.
«
»
23:10 My Life is Murder
Het onderzoek van Alexa en Madison naar de dood van een muziekproducent wordt gecompliceerd wanneer er bij Alexa aan de deur een jong meisje verschijnt met verrassend nieuws.
«
»
00:00 Bull
Chunk doet zijn dochter een plezier en overtuigt Bull om een tiener te vertegenwoordigen die terecht staat voor een overval en weigert de naam van zijn medeplichtige te noemen. Chunk is achterdochtig over Anna's vriend.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers