TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
«
»
06:40 Het feestmenu van ...
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
07:35 Shades of Blue
Harlee probeert David Saperstein wanhopig te beschermen en vreest dat het politieteam uiteen zal vallen door achterdocht en woede. Robert en Molly ontdekken dat Harlee Miguel heeft bezocht.
«
»
08:20 Shades of Blue
Nu Saperstein dood is, beseft Harlee dat Wozniak geen grenzen kent om zijn vijanden uit de weg te ruimen. Ze besluit daarom mee te werken aan het onderzoek van Stahl.
«
»
09:00 Geen uitzending
«
»
10:05 FBI
Wanneer een moslimstudent en zijn jongere broer worden vermoord, komt het team in contact met de woedende imam van de vroegere moskee van OA.
«
»
10:55 Geen uitzending
«
»
11:30 FBI
Nadat een gebouw van de antiwapenlobby werd gebombardeerd, voert het team een race tegen de klok om de daders te identificeren.
«
»
12:25 Geen uitzending
«
»
13:00 CSI: NY
Danny en zijn collega's gaan samen de bloemetjes buitenzetten. De avond draait uit op een nachtmerrie wanneer Danny op de parking wordt beschoten.
«
»
14:00 Geen uitzending
«
»
14:20 CSI: NY
Het team onderzoekt de dood van het liefje van Hank Frazier, de broer van basketbalster Riley Frazier. Het slachtoffer, Angela, werd om het leven gebracht met tien messteken.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:50 CSI: NY
De leider van het ontgroeningsritueel van een studentenclub wordt dood aangetroffen in een open graf. Het team vermoedt dat een van de studenten ergens anders levend begraven werd op een ander kerkhof
«
»
16:50 Criminal Minds
De jacht op een seriemoordenaar wordt erg persoonlijk voor het BAU-team wanneer Reid door de gezochte crimineel wordt ontvoerd.
«
»
17:50 Criminal Minds
Het team reist naar een chique wijk in New York om een seriemoordenaar te vinden van wie ze vrezen dat hij racistische motieven heeft.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het team reist naar Houston om een reeks moorden te onderzoeken op bouwwerven die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben.
«
»
19:45 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt of er weer een seriemoordenaar actief is in New Orleans. De politie dacht dat de dader tijdens orkaan Katrina om het leven was gekomen omdat de moorden toen plots ophielden.
«
»
20:35 FBI
Het team beseft dat ze te maken hebben met een seriemoordenaar. Tijdens het onderzoek duikt de naam van Isobels vader op en dit leidt tot onthullingen over hun gebroken relatie.
«
»
21:30 FBI
Nadat een ICE-agent is neergeschoten bij een hockeywedstrijd, probeert het team de schutter te vinden. Ze vermoeden al gauw dat congreslid Curtis Grange ook een doelwit is.
«
»
22:30 Shades of Blue
Harlee en Stahl ontdekken dat Wozniak in contact staat met Donnie. Een mysterieus telefoontje naar het bureau van Saperstein doet het politieteam nadenken over het lot van hun overleden collega.
«
»
23:25 Shades of Blue
Harlee en Wozniak komen op het spoor van The Big Score, een gewapende bende. Ze ontmoeten Donnies partner, die als agent werkt voor de dienst drugsbestrijding.
«
»
00:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een vrouw wordt dood teruggevonden in het zwembad van een afkickcentrum. In haar bloed worden sporen van drugs en alcohol aangetroffen.
«
»
01:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het CSI-team doet onderzoek naar de moord op een man. Het slachtoffer werd grotendeels ontkleed aangetroffen in een steegje om de hoek van een excentrieke nachtclub.
«
»
02:00 Geen uitzending
«
»
03:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers