TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen Uitzending
«
»
06:05 Geen Uitzending
«
»
06:40 Maya!
Er komt een nieuwe, jonge bij in de korf: Theo. Hij is erg humeurig en weigert te vliegen. Maya ontdekt al snel dat Theo een geheim heeft.
«
»
07:00 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 2 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
07:20 K3 vriendenboek
Marthe steekt haar handen letterlijk uit de mouwen en in bokshandschoenen voor een boksles van Michelle, Hanne en Jazzlyn organiseren een paardenwellnessdag, en Julia en Fleur bakken cake.
«
»
07:40 K3 vriendenboek
Hanne wordt samen met Adriana chocolatier voor een dag, Marthe maakt coole TikTok's met Stevie en Julia helpt stijl haar-lover Noor aan een prachtige bos krullen.
«
»
07:55 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:20 Hallo K3
Josje mist haar familie in Friesland. Daarom besluit ze om terug naar Nederland te verhuizen. Karen en Kristel proberen Josje te overtuigen om bij hen in het appartementsgebouw te blijven wonen.
«
»
08:45 Draken: Race naar de rand
Stormvlieg vecht tegen twee giftige Serpentvleugels om Garff te beschermen. Astrid moet haar leven wagen om een ingredint voor het antigif te bemachtigen.
«
»
09:10 Power Rangers Beast Morphers
Ravi wordt geconfronteerd met een van zijn grootste angsten. Avatar Roxy probeert de skills van de Power Rangers tegen hen te gebruiken.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Nonkel Jef onderschept een brief van de bank die bestemd is voor Odette. Magda vindt dat Louis te dik is en zet hem op een dieet van rauwe groenten.
«
»
10:00 Geen Uitzending
«
»
12:05 Chicago Med
Goodwin wijst een patint met long covid door naar de nieuwe collega. Maggie helpt Halstead met de behandeling van een patint die al 60 jaar aan een beademingstoestel ligt.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:45 Rapunzel
Prinses Rapunzel is in het bezit van 20 meter magisch goudblond haar. Dat komt goed van pas wanneer ridder Flynn haar aantreft in de toren waarin ze al jaren opgesloten zit en haar helpt ontsnappen.
«
»
15:40 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:00 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
16:40 K3, n jaar later
K3 heeft een ontzettend drukke zomer voor de boeg boordevol optredens: kleine festivals, '10 om te Zien'-optredens n de foute party in een tjokvol Sportpaleis.
«
»
17:45 SOS Piet XL
Piet gaat onder meer langs bij Nathalie Meskens en De Romeo's. Nathalie, nochtans zelf zeer goed in vegan koken, probeert al een hele tijd een vegan tompoes te maken, maar slaagt er niet in.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 De kotmadam
Jef wil met een motoclub de brouwerij van Chimay bezoeken, maar hij heeft zelf geen moto. Gelukkig is er n motard die Jef wel wil meepakken, maar dan verwacht hij een tegenprestatie.
«
»
20:30 De Code van Coppens
Wie worden de beste garagisten van het land? Goeie vrienden Jens Dendoncker en Jeroen Verdick strijden tegen Stephanie en Francesco Planckaert. Nooit eerder moesten ze op deze manier samenwerken.
«
»
21:40 Ons DNA
Mensen die last hebben van misofonie zijn overgevoelig voor specifieke geluiden zoals eetgeluiden. Of je misofonie hebt, zou te lezen zijn in je DNA. Frances zoekt het samen met Shania Gooris uit.
«
»
22:45 Out of Office
De deelnemers krijgen hoog bezoek van chef-kok Dominique Persoone.
«
»
23:50 Franklin & Bash
Franklin en Bash nemen het op tegen een rijke inwoner van Malibu die het gemunt heeft op het strandhuisje van zijn buurman. Infeld en Karp kruisen de degens voor een lucratieve clint.
«
»
00:45 Private Practice
Addison heeft last van de bijwerkingen van haar vruchtbaarheidsbehandeling. Cooper stelt Mason teleur wanneer hij te laat is voor zijn wedstrijd. Violet en Pete zetten een punt achter hun relatie.
«
»
01:35 Geen Uitzending
«
»
05:35 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers