TVgids - Play7

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
06:20 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
07:05 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
07:55 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
08:45 Property Brothers
Stephan en Karina zijn in 15 jaar tijd 12 keer verhuisd en hun kinderen Samuel en Alicia hebben er genoeg van.
«
»
09:45 Property Brothers
Crista en Sumit willen weg uit hun krappe herenhuis. Met vier honden en een grote kinderwens is het tijd om zich te vestigen in een groot, vrijstaand huis met alle moderne voorzieningen.
«
»
10:45 Property Brothers
Nancy en Rhonda daten al vijf jaar en ze vinden de tijd rijp om te gaan samenwonen. Ze staan te popelen om te verhuizen van de stad naar een woning op het platteland.
«
»
11:40 Property Brothers
Veronica en Andrew hebben het gehad met hun te krappe flat. De twee gaan op zoek naar een grotere woning.
«
»
12:40 Property Brothers
Na zes maanden in een hotel te hebben gewoond met hun hond en twee zonen, zijn Maria en Dave klaar voor een eigen huis op het platteland.
«
»
13:40 Next Stop, Christmas
Met Kerstmis neemt Angie de trein naar huis om de feestdagen met haar familie door te brengen. Tijdens de reis belandt ze op onverklaarbare wijze tien jaar terug in de tijd.
«
»
15:15 Christmas Jars
Hope wil het maken als journalist, maar haar leven kent op dit moment vooral tegenslagen. Als ze een pot met geld vindt bij haar voordeur, wil ze de gulle gever opsporen.
«
»
17:00 A Christmas Masquerade
Wanneer ze op een gemaskerd bal door zakenman Michael aangezien wordt voor haar baas, besluit Julianne het spelletje mee te spelen in de hoop hem als klant binnen te kunnen halen.
«
»
18:50 A Christmas to Cherish
Darcy en Aiden bereiden zich voor om hun tweede kerst samen te vieren, maar de dreigende sluiting van het lokale gemeenschapscentrum is een domper op de feestvreugde.
«
»
20:35 The Nine Kittens of Christmas
Marilee, die nu in Miami woont, keert terug naar Oregon om er de feestdagen door te brengen. Samen met brandweerman Zachary probeert ze er ook een goede thuis te vinden voor een nestje kittens.
«
»
22:25 The Mistletoe Secret
Wanneer een reisgoeroe samen met zijn ghostwriter het dorpje Midway in Utah gaat verkennen, ontstaat er een probleem wanneer beide mannen zich aangetrokken voelen tot dezelfde dame.
«
»
00:15 Extreme Makeover: The Home Edition
Ty en het team reizen naar South Jordan, Utah om de familie Gomez te helpen.
«
»
01:20 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers