TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 The Deed: Chicago
Reality-show.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 I Found the Gown
Danielle overleefde de aanslag tijdens de Boston Marathon. Nu zoekt ze een jurk die past bij het grootste moment van haar leven. Brittany ziet haar droomjurk bij een andere bruid.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 Eat Well for Less
Gregg Wallace en Chris Bavin staan met de Dye familie voor een uitdaging. Jon leeft op comfortvoeding en chips, terwijl stewardess Lisa geen nee kan zeggen tegen haar dagelijkse chocoladecake.
«
»
13:45 It's Your Fault I'm Fat
Realityreeks.
«
»
14:45 Your Home Made Perfect
Architecten Laura Jane Clark en Robert Jamison nemen het tegen elkaar op voor de renovatie van een woning in Schotland voor de 34-jarige Andy en zijn 32-jarige partner Esther.
«
»
15:55 House M.D.
Wilson heeft een leuk kerstcadeau voor House: hij krijgt de mogelijkheid een deal te sluiten met Ritter, zodat hij niet wordt vervolgd. Het team probeert een 15-jarig meisje met dwerggroei te helpen.
«
»
16:55 House M.D.
House en zijn collega's onderzoeken Derek Hoyt, een brandweerman die last heeft van desoriëntatie en voortdurend beeft. House vermoedt dat de aandoening een hormonale oorsprong heeft.
«
»
17:50 House M.D.
Cuddy heeft House van rechtsvervolging gered en verwacht een tegenprestatie. House zal aan het werk moeten op een 'gewone' afdeling. Daar krijgt hij te maken met het slachtoffer van een verkrachting.
«
»
18:45 House M.D.
In het ziekenhuis wordt een zigeunerjongen opgenomen die met onverklaarbare ademhalingsproblemen kampt. Het team krijgt al snel problemen met zijn ouders.
«
»
19:45 The Amazing Spider-Man
Tijdens een bezoek aan een laboratorium wordt Peter Parker gebeten door een radioactieve spin. Die geeft hem bijzondere krachten, die Peter aanwendt om de misdaad te bestrijden.
«
»
22:10 BV Darts
Elke Clijsters, Jamie-Lee Six, Hans van Alphen, Tourist LeMC, Maksim Stojanac en Francesco Planckaert smijten zich - en hun pijlen - een laatste keer in de strijd voor een finaleplaats in BV Darts.
«
»
00:05 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Toen de huurders van Karla het moeilijk kregen, verlaagde zij hun huur om hen uit de nood te helpen, maar kort daarna stopten ze met het betalen van de huur.
«
»
01:05 Surgeons: At the Edge of Life
In het Royal Papworth werkt hartchirurg Aman Coonar samen met plastisch chirurg Charles Malata van Addenbrooke om de borstwand van ex-kankerpatiënt Kevin (59) te herstellen.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers