TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Ghostbusters
Wetenschappers Peter Venkman, Raymond Stantz en Egon Spengler richten een bedrijf op dat zich bezighoudt met de bestrijding van kwelgeesten. Ze worden algauw overspoeld door hulpoproepen.
«
»
13:55 Undercover: Fighting the Fraudsters
Er worden online heel veel soorten dieetpillen aangeboden, maar ze zijn niet allemaal legaal en veilig, zo blijkt. Paul gaat undercover en gaat de confronatie aan met de verkopers.
«
»
14:50 Undercover: Fighting the Fraudsters
Paul verdiept zich in de oplichtingspraktijken van verzekeringsmakelaars die valse autoverzekeringen verkopen aan chauffeurs met een hoge verzekeringspremie.
«
»
15:45 The Graham Norton Show
Gasten: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller, Felicity Jones, Wunmi Mosaku en John Bishop. Muzikale gast: Years & Years.
«
»
16:50 Border Security USA
In Blaine wordt een Canadees ondervraagd, nadat de douanebeveiliging op zijn telefoon foto's van wietplanten ontdekte.
«
»
17:15 Border Security USA
De douanebeveiliging ondervraagt een Canadees die met drie van zijn Amerikaanse familieleden de Verenigde Staten probeert binnen te komen.
«
»
17:45 Police Interceptors
De agenten zijn op zoek naar een verdacht voertuig. Wanneer de bestuurder het op een lopen zet, moet Stef tonen wat hij waard is. In het voertuig doen ze een schokkende vondst.
«
»
18:40 Police Interceptors
De twee Chrissen moeten hard op de gaspedaal drukken wanneer een sportwagen hen probeert af te schudden. Het Proactive Intercept-team rijdt een verdachte Audi klem.
«
»
19:35 Police Interceptors
De Tactical Support Group valt rond zonsopgang een magazijn binnen om een man op te pakken van wie vermoed wordt dat hij banden heeft met de georganiseerde misdaad.
«
»
20:35 A View to a Kill
James Bond komt tegenover de kwaadaardige zakenman Max Zorin te staan, die Silicon Valley met al zijn technologiebedrijven van de kaart wil vegen, zodat hij het monopolie krijgt op de microchipmarkt.
«
»
23:00 The Naked Gun
Crimineel Vincent Ludwig plant een aanslag op Elizabeth II, de koningin van Engeland, die op bezoek komt in Amerika. De incompetente rechercheur Frank Drebin moet hier een stokje voor steken.
«
»
00:35 Brooklyn Nine-Nine
Het team besluit in te gaan op het aanbod van Holt om er een weekendje tussenuit te knijpen. Jake en Terry proberen de relatie van Kevin en Holt nieuw leven in te blazen.
«
»
01:00 Brooklyn Nine-Nine
Wanneer er na een incident een staking uitbreekt, moeten Holt en Santiago de boel draaiende zien te houden op het politiekantoor. Boyle krijgt slecht nieuws.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers