TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Onderbreking
«
»
11:50 The Bold Type
Jane denkt een primeur in handen te hebben, maar Jacqueline is minder enthousiast. Kat wil zich kandidaat stellen voor de gemeenteraad maar is bang dat haar verleden roet in het eten zal gooien.
«
»
12:40 Onderbreking
«
»
15:10 Holiday in Handcuffs
Omdat ze niet wil dat haar ouders te weten komen hoe eenzaam ze is, ontvoert Trudie een klant in het restaurant waar ze werkt. Ze wil hem op het kerstdiner voorstellen als haar vriend.
«
»
16:50 The Goldbergs
Beverly koopt dezelfde fiets voor Adam als die in Pee Wee's Big Adventure. Barry en Erica transformeren Murray's meubelwinkel na sluitingstijd in een lounge voor studenten.
«
»
17:15 The Goldbergs
De hele groep gaat op vakantie, maar dat verloopt niet zoals gepland. Adam stelt zich de vraag of studeren wel iets voor hem is nu zijn testresultaten niet aan zijn verwachtingen voldoen.
«
»
17:45 The Goldbergs
Murrays aartsrivaal Formica doet hem een aanbod dat hij niet kan weigeren. Adam biedt Cinoma de originele musical van Erica en zichzelf aan.
«
»
18:10 The Goldbergs
Barry organiseert een telethon en probeert Ren het hof te maken door haar te beloven dat Hall en Oates zullen komen optreden. Beverly wil Bill koppelen.
«
»
18:45 Christmas with a Prince
Kinderarts Tasha Miller is woedend wanneer ze wordt gedwongen om prins Alexander Cavalieri, die zijn been heeft gebroken tijdens het skin, te laten revalideren op haar afdeling.
«
»
20:30 The Age of Adaline
Na een mysterieus auto-ongeval in de jaren 30 blijft Adaline eeuwig jong. Na jaren van eenzaamheid ontmoet ze in 2015 eindelijk een man voor wie ze haar onsterfelijkheid zou willen opgeven.
«
»
22:40 9-1-1
Wanneer de dam van het Hollywood Reservoir breekt, moet het team in actie komen om de passagiers van een stadsbus te redden.
«
»
23:35 Impeachment: American Crime Story
Een emotionele Monica voelt zich helemaal alleen en in de steek gelaten. Linda begint stiekem haar telefoongesprekken met Monica op te nemen, terwijl zij haar steeds persoonlijkere details vertelt.
«
»
00:35 Suits
Alle partners moeten samenwerken om de firma te behoeden van de ondergang.
«
»
01:25 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers