
TVgids - njam!
Andere zender »
05:25 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes
«
»
06:05 | Toasted on Wheels! |
De foodtruck van Dagny Ros en Dominqiue draait op volle toeren in hartje Gent. Op hun gewaagd menu staan vandaag: ontbijtwafels met spek, smörrebröd Tuna Smelt en Chocolade Pasta met exotisch fruit.
«
»
06:25 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone bakt een Franse pizza en Edwin Menue bereidt mosselen met een escabeche.
«
»
06:50 | De dagschotel |
Het weer wil in België wel eens tegen zitten, maar met deze overheerlijke mosselen van Dominique Persoone waan je je onmiddellijk op een zonnig terrasje in Barcelona.
«
»
07:05 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone gaat voor een krokant broodje met courgettecrème en Edwin Menue serveert een zeebaars op oosterse wijze.
«
»
07:30 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
08:00 | Toasted! |
Dominique maakt iedereen meteen wakker met zijn Love Potion n°9, een pittig chocoladedrankje, terwijl Dagny Ros het liever wat rustiger aan doet met haar Morning Glory.
«
»
08:30 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
08:40 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers maakt eerst een bloemkoolsoep met stilton en daarna een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegeleitje.
«
»
09:15 | Toasted! |
In Toasted! zijn de wetten onschendbaar: Dagny Ros zweert bij de gezonde keuken, terwijl Dominique gaat voor breakfastfood om de kater door te spoelen.
«
»
09:45 | Ware delicatessen |
Doorgaans zijn er mensen die echt zot zijn van oesters, en andere mensen die er echt niet van houden. In deze aflevering probeert Chef Bart Desmidt alvast zieltjes te winnen voor de zilte oesters.
«
»
10:15 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
In deze special van Tot op het bot neemt Johan Segers ons mee naar de varkensboerderij van Steven en Els Declercq in Zeveneken.
«
»
11:00 | De Eregast |
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit.
«
»
11:50 | Pasta & risotto |
Dagny Ros maakt van deze risotto een feest van champignons en geeft er haar eigenzinnige touch aan met groene kool.
«
»
12:10 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
12:20 | Tot op de graat |
Vandaag hebben de Nieuwpoortse vissers gezorgd voor schelvis, een kabeljauwachtige uit onze Noordzee. Zijn zachte smaak en structuur maken de schelvis ideaal om kinderen vis te leren eten.
«
»
12:40 | De hofleverancier |
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
13:10 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
13:45 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
14:15 | Meesterlijke klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
14:50 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
15:15 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
15:25 | Het perfecte feestmenu |
Bij Het Perfecte Feestmenu van Roger van Damme staat vandaag de kip centraal. Zijn feestelijk driegangenmenu start met een kipkroket met truffelmayonaise.
«
»
16:00 | De Eregast |
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit.
«
»
16:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:45 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
18:05 | De Wereld op je Bord |
De Griekse keuken kent ook zijn klassiekers en dan liefst met veel heerlijke Griekse olijfolie. Maar chef Terry schotelt Hanne vandaag een lightversie van moussaka voor in De wereld op je bord.
«
»
18:30 | Tot op de graat |
Vandaag staat er een minder bekende vis op het menu van Johan Segers: de hondshaai. Deze kleine jaws leeft in onze Noordzee, maar ondanks zijn fijne smaak staat hij minder frequent op de kaart.
«
»
18:55 | Peppe's Toscane |
Peppe trekt naar Toscane om daar de roots van de Italiaanse keuken te ontdekken.
«
»
19:25 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
19:35 | De gastentafel |
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
20:25 | Panklaar |
Vandaag: traditie ten top.
«
»
20:40 | Het weekmenu |
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
21:25 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
21:50 | Panklaar |
Magret van eend in een Oosters jasje.
«
»
22:05 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt een straf kooktalent van onder de Gentse tore(n): Moerman Lore!
«
»
22:35 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
23:00 | De Eregast |
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit.
«
»
23:50 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
00:00 | Lekker lang leven |
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
00:30 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
00:40 | Het weekmenu |
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
01:25 | Nuances |
In 'Nuances' hoopt onze jonge sterrenchef Thierry Theys om iedereen die thuis in de keuken zelf een stapje verder wil gaan, ook vandaag weer een erg inspirerend gerecht te kunnen serveren.
«
»
02:00 | Tot op de graat |
Vandaag hebben de vissers voor Johan Segers een reuzenvis meegebracht: de heilbot. Deze vis leeft in het Noordelijke deel van de Noordzee en weegt meestal zo'n 20 kg.
«
»
02:25 | De gastentafel |
Vandaag met Peppe Giacomazza.
«
»
03:10 | Meesterlijke klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi.
«
»
03:40 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
04:55 | Het weekmenu |
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
05:35 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
05:50 | Soep! |
Preisoep met spek / Clam Showder.
«
»