TVgids - Play 6

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
«
»
10:10 CSI: NY
Een bokser wordt volledig verkoold aangetroffen. Het team is ervan overtuigd dat een van zijn rivalen achter de moord zit.
«
»
10:50 CSI: NY
Het welgestelde koppel Elizabeth en Ron Ferguson wordt het slachtoffer van een homejacking.
«
»
11:45 CSI: NY
Het team onderzoekt de moord op een tienermeisje en ontdekt dat haar vriend - de zoon van een bekende miljardair - werd ontvoerd. Het duurt dan ook niet lang voor de kidnappers losgeld vragen.
«
»
12:40 Cops
Realityreeks.
«
»
13:10 Cops
Realityreeks.
«
»
13:40 Cops
Realityreeks.
«
»
14:10 Cops
Realityreeks.
«
»
14:40 Cops
Realityreeks.
«
»
15:10 Cops
Realityreeks.
«
»
15:40 Cops
Realityreeks.
«
»
16:10 Cops
Realityreeks.
«
»
16:40 Cops
Realityreeks.
«
»
17:10 Cops
Realityreeks.
«
»
17:40 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will stelt voor om lessen over de geschiedenis van de zwarte bevolking te plannen in het programma van de school en wordt verrast wanneer zijn tante Vivian naar school komt om daarover les te geven.
«
»
18:15 The Fresh Prince Of Bel-Air
Oma Banks komt op bezoek. Philip maakt zich zorgen om het welzijn van z'n moeder en geeft iedereen de opdracht om haar te verwennen.
«
»
18:45 The Fresh Prince Of Bel-Air
Jazz wil dat Will uitgaat met zijn zus Janet, die juist naar Californi is verhuisd. Wanneer Will oog in oog staat met haar, is hij meteen verknocht aan haar schoonheid.
«
»
19:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Lord Fowler en Lady Penelope komen op bezoek bij de Banks. Geoffrey doet zijn uiterste best om het huis piekfijn in orde te brengen.
«
»
19:55 A Knight's Tale
Nadat zijn meester het loodje heeft gelegd, besluit schildknaap William om voortaan als ridder door het leven te gaan. Vermomd als Ulrich von Lichtenstein trekt hij van toernooi naar toernooi.
«
»
22:35 Stolen
Wanneer de dochter van ex-crimineel Will wordt ontvoerd door zijn wraakzuchtige oude partner, moet hij alles uit de kast halen om aan het losgeld van 10 miljoen dollar te komen.
«
»
00:35 Manifest
Michaela wordt geplaagd door hallucinaties. Ben vormt een nieuwe alliantie en komt voor een machtige tegenstander te staan.
«
»
01:35 Manifest
Een samenzwering die teruggaat tot de dag dat het vliegtuig verdween, komt aan het licht. Autumn vindt steun bij Michaela.
«
»
02:30 Manifest
Grace en Bens zoektocht naar Cal leidt tot een verrassende ontdekking. Michaela confronteert Autumn.
«
»
03:10 Bar Rescue
Jon Taffer begint aan een rondreis langs de slechtste horecazaken van Amerika. Grijpen ze hun laatste kans op succes?
«
»
03:50 Bar Rescue
Jon Taffer begint aan een rondreis langs de slechtste horecazaken van Amerika. Grijpen ze hun laatste kans op succes?
«
»
04:30 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers