TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:16 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
07:04 Lazarus
Marleen ontmoet zangeres Ntjam Rosie: een engel vertelt Maria dat ze zwanger is. Rosie kan zich goed verplaatsen in de angst die Maria gevoeld moet hebben, toen ze hoorde dat ze moeder zou worden.
«
»
07:33 Crux
De hoge energieprijzen laten inmiddels in alle lagen van de bevolking hun sporen na. Een groep die in de knel dreigt te komen is die van de kleine ondernemers. Zo is daar Anna Yilmaz.
«
»
08:05 Petrus in het land
Elke zaterdag opent een Protestantse kerk haar deuren voor ons. We maken kennis met lokale kerkgemeenschappen in Nederland.
«
»
08:31 De verwondering
Jurist Marit Baaij geloofde als klein meisje heilig in de goedheid van God. Tijdens de donderpreken in de Gereformeerde Gemeente van haar ouders kwam hier echter verandering in.
«
»
09:01 Ik mis je
Susanne Srensen-Neven is samen met Kees en hun drie kinderen op vakantie in Limburg. Als ze onderweg zijn naar het bos, wordt hun auto geschept door een bus. Ze raken beiden in coma.
«
»
09:19 Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank en bewonder; woorden die iedereen wel eens gebruikt. Maar welke betekenis hebben ze eigenlijk in iemands leven? Zijn het woorden die troost kunnen bieden in moeilijke tijden?
«
»
09:45 Geloofsgesprek
De bisschop van Haarlem-Amsterdam Mgr. Jan Hendriks zoekt naar het licht in het donker van alle crises op dit moment. Daarom ontsteekt hij de tweede kaars.
«
»
09:59 Eucharistieviering
Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Kathedrale Basiliek St. Bavo te Haarlem. Hoofdcelebrant: mgr. Jan Hendriks.
«
»
11:05 Nederland zingt op zondag
We kennen allemaal de spanning nog wel van de Sinterklaasviering. Met welke verwachting leven wij deze adventsperiode?
«
»
11:31 EO Metterdaad
In Kirgizi is de dood een taboe en daklozen worden er gezien als het uitschot van de samenleving. Daarom is het bijzonder dat ze in de laatste fase van hun leven terecht kunnen in een hospice.
«
»
11:41 De verandering
De half-Peruaanse Selena heeft een turbulente jeugd. De relatie tussen haar ouders is niet goed, waardoor ze met haar moeder en broertje zelfs een paar jaar in Peru woont.
«
»
11:57 Songs of Praise
Diane-Louise Jordan laat zien dat Stratford, de geboortestad van Shakespeare, nog steeds een broeinest van creativiteit is.
«
»
12:31 Wilde Ganzen
De gebouwen van drie dovenscholen in Malawi hebben dringend onderhoud nodig.
«
»
12:38 De Geknipte Gast
Thomas Erdbrink zet na tien jaar voet in een Nederlandse kapperszaak. Hoewel Iran het wereldnieuws bepaalt, mag de correspondent sinds vorig jaar april geen verslag meer doen van zijn thuisland.
«
»
12:55 BinnensteBuiten
Architectuurhistoricus Valentijn Carbo stapt aan boord van het koninklijke jacht Piet Hein. - Chef-kok Sharon de Miranda maakt een heerlijk vegetarisch gerecht, een bom van kruiden en smaken.
«
»
13:21 Frysln DOK
Drie jonge filmmakers krijgen de gelegenheid een korte documentaire te maken. Eline van Diggelen, Louka Hoogendijk en Merel Musch kijken met 'nieuwe ogen' naar de Friese samenleving.
«
»
13:54 Sterren op het doek
Schrijver, columnist, voormalig fotomodel en actrice... de veelzijdige Daphne Deckers komt naar het prachtige kerkje van Persingen, het kleinste dorp van Nederland.
«
»
14:49 Ken je mij?
Thomas (21) kwam er een aantal jaar geleden al achter dat hij geen meisje is en staat aan het begin van zijn transitie. Sociaal is hij al uit de kast gekomen als Thomas.
«
»
15:22 De Boeddhistische Blik: Boeddha in de Bijlmer
De Bijlmer lijkt soms maar niet van haar negatieve imago af te komen, maar voor de van oorsprong Surinaamse Audia, die met haar drie zoontjes in de Amsterdamse wijk woont, is het een plek waar ze bezieling vindt in het Nichiren-boeddhisme.
«
»
16:26 Inside Offside
De eigenaar van een voetbalclub op de Portugese Azoren heeft het idee opgevat om jonge talenten uit Afrika en Zuid-Amerika naar het eiland te halen en ze op te leiden.
«
»
16:53 Socutera
Dit keer: Solidaridad en CBF.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:11 Zin in zondag
Kim-Lian is in Friesland om een eeuwenoud sjamanistisch ritueel te ondergaan: de vrouwencirkel. Paardenliefhebber Marieke Brouwer begeleidt deze spirituele ervaring op unieke wijze.
«
»
17:44 Kruispunt
Meer dan honderd boeken heeft Abdelkader Benali op zijn naam staan. Daarnaast is hij marathonloper, acteur, kunstkenner, boekenveelvraat en amateurkok.
«
»
18:18 Podium Klassiek
Sopraan Bauwien van der Meer zingt het Pie Jesu van Lili Boulanger. Amsterdam Sinfonietta voert de Serenade in C van Tsjaikovsky uit.
«
»
19:26 Brommer op zee
Het leven van de Franse schrijver Marguerite Duras blijkt heel wat parallellen te vertonen met dat van Connie Palmen. Wilfried en Ruth nemen Palmen mee naar Parijs, waar Duras leefde en stierf.
«
»
20:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
20:25 Argos Medialogica
Burgemeesters en andere directbetrokkenen vertellen over het effect van media-aandacht op het openbaar bestuur wanneer in een gemeente gesproken wordt over asielopvang.
«
»
21:03 Metropolis
Wereldwijd wordt alles uit de kast gehaald om de aandacht van klanten te trekken. Gastheer Tommy (NY) probeert met zijn luide gezang klanten naar het Italiaanse restaurant te lokken.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:09 Pointer
Ecoloog en vleermuiskenner Ren Janssen ziet hoofdschuddend toe hoe het Limburgse Sterrebos, een oudbos met 200 jaar oude bomen, na de kap is veranderd in een vrijwel kale vlakte.
«
»
22:41 De publieke tribune
Burn-out of in de overgang? Hoe kan het dat de werkvloer nog altijd is ingericht op mannen? Op het ministerie van SZW in Den Haag gaan vrouwen in gesprek met secretaris-generaal Loes Mulder.
«
»
23:36 Dwarsdenkers
Florian komt uit een antroposofisch gezin in een woongemeenschap. Op de middelbare school raakt hij in de ban van het radicaal-rechtse gedachtegoed.
«
»
00:15 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
00:48 Buitenhof
Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies.
«
»
01:43 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers