TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
14:55 Geen uitzending
«
»
15:55 SOS Piet
De botersaus van Marianne wil maar niet binden, Annemarie, de mama van Jessica & Claudia slaagt er niet in een cake te bakken en ook Britt kan wat hulp gebruiken met haar rosbief.
«
»
16:30 SOS Piet
Eva wil graag enkele snijtechnieken onder de knie krijgen en Myrim droomt van een broodpudding waarin de rozijnen niet steeds naar onder verdwijnen. Zou Piet Huysentruyt hiervoor een oplossing hebben?
«
»
17:05 SOS Piet
Mousseline, crème au beurre of kreeft. Geen watertje te diep voor Piet Huysentruyt die Rita, Lut en Filip te hulp schiet.
«
»
17:35 SOS Piet
In het gezin van Vincent en Christel botsen ze op twee problemen. Niet enkel de kaassoufflé is niet naar wens, ook bij het vanille-ijs is er ruimte voor verbetering.
«
»
18:10 SOS Piet
Gevulde kalkoen, kroketten en Irish coffee: ook in de kerstperiode kan er al eens iets misgaan in de keuken. Piet zorgt ervoor dat Anja, Linda en Nadine echte kersttoppers kunnen serveren.
«
»
18:45 Super 50
De voorlaatste aflevering van dit seizoen van staat vol met toppers, met onder meer Helmut Lotti, Soulsister en Jo Vally.
«
»
19:50 Commissaris Roos
Op het bureau van commissaris Roos loopt een alarmerend telefoontje binnen. Een vrouw roept: "De moordenaars zijn in huis!", daarna een luide gil... Eens ter plaatse blijkt dat er niets is gebeurd.
«
»
20:50 Commissaris Roos
Een man wordt in het bureau van commissaris Roos op de rooster gelegd. Hij was in Spanje getuige van een ongeval, waarbij een Belgische vrouw het leven liet.
«
»
22:05 Commissaris Roos
Een man overlijdt in het ziekenhuis. Dat gebeurt wel vaker, maar opvallend is dat hij gevonden wordt met een injectienaald in de arm, terwijl deze patiënt geen inspuitingen meer voorgeschreven kreeg.
«
»
23:15 De Pfaffs
Jean-Marie is uitgenodigd op een bakkersbeurs in Brussel. El Sympatico is een liefhebber van taartjes en gebak. Morgen wordt ten huize Pfaff Kelly's 28ste verjaardag gevierd.
«
»
00:00 Zeg 'ns Aaa
Koos heeft een ongelukje met een verfpot. Pien doet een zwangerschapstest.
«
»
00:25 Zeg 'ns Aaa
Pien is zwanger. Mien heeft kiespijn.
«
»
00:50 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op Eén.

Dossiers