TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:18 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
02:38 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:32 Timmy tijd
Harriet en Osbourne gaan met de groep naar een veld waar een tent staat, maar Timmy weigert met de anderen te spelen. Hij besluit zijn eigen tent op te zetten.
«
»
05:37 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:43 Olly, het kleine witte busje
Ruby is een reddingshelikopter in opleiding. Ze doet haar best, maar ze weet niet zo goed wie er nou wel en niet gered moeten worden.
«
»
05:49 Ziggy en de Zootram
Juf Emilie wil een foto maken van een zeldzame meeuw. Maar wanneer ze haar enkel verstuikt, moet ze leren op haar vrienden te vertrouwen om iets goed te doen.
«
»
06:01 Babar en de belevenissen van Badou
Badou heeft een portret laten maken, dat hij onthult in het bijzijn van alle hoogheden. Daarna is er een pootjebalwedstrijd. Rhudi denkt te gaan verliezen, dus sloopt Dame Rataxes expres het portret.
«
»
06:12 Vos en Haas
Om in Lola's ogen te schitteren, besluit Bernard een dappere ridder te worden om haar te bewijzen wat hij waard is. Hij vraagt Rock om hem te helpen een draak te bouwen die hij kan verslaan om indruk te maken op zijn geliefde.
«
»
06:23 Noddy, de detective
De feeën gaan een grote vliegshow geven, maar Coco raakt haar vleugels kwijt. Noddy gaat uitzoeken wie de vleugels heeft gepakt, en krijgt zowaar zelf de schuld.
«
»
06:37 Peppa Pig
Agent Panda nodigt de kinderen uit om mee te varen op de politieboot.
«
»
06:42 Peppa Pig
Peppa en George maken een rondrit in een kar achter de tractor van mevrouw Das.
«
»
06:47 Lucas de spin
Lucas kan niet geloven dat Maizie de hele winter weg wil gaan om een winterslaap te houden. Hij gebruikt verschillende vertragingstactieken om haar in huis proberen te houden.
«
»
06:54 Prinses Spiegelbelle
Ellen gaat naar de gevorderden-groep bij balletles en ze ziet er tegenop. Luc koopt eindelijk de schoenen waar hij voor gespaard heeft maar raakt er eentje kwijt. Spiegelbelle ziet de schoen en gaat op zoek naar de droomprins die bij de schoen hoort.
«
»
07:14 Waffel de wonderhond
Het is de eerste dag waarop Evie en Doug gaan spelen met hun vriendjes. Ze gaan naar de ballenbak, maar Waffel mag er niet in, omdat hij nog niet zindelijk is.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie wil indruk maken op haar nieuwe vlam: Jean Claude van Ham. Hij is een echte spierbundel en dus wil Marie ook spieren kweken. Ze begint met gewichtheffen, maar wanneer dat niet lukt, besluit ze vals te spelen.
«
»
07:31 Dropje
Dropje en Kiki hebben zoveel plezier in de regen tijdens het wachten op oma, dat Kiki wel altijd zou willen 'wachten'.
«
»
07:39 Vilda
De vijfjarige Vilda woont samen met haar vader in een appartement. Ze maakt van alles mee en komt er zo achter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt. Ze ontdekt dat dingen die je voor het eerst doet vaak heel leuk zijn.
«
»
07:47 WieKent: De boterhamshow
Een enerverende quiz voor kinderen vanaf zes jaar én hun ouders, waarin teruggekeken wordt op De Boterhamshows van de week ervoor. In de quiz gaat het om de vraag wie van de drie kandidaten De Boterhamshow het beste kent.
«
»
08:16 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
08:26 Studio Snugger
Doorzaagact, Hanengekraai, Kattenpootjesherkenningsapp, Lachcoach, Wasmachinemolen, Luchtverfrisser.
«
»
08:42 Zappsport Kantine
De Koningspelen worden gevierd. Theo en Nienke ontdekken nieuwe sporten en Ron en Britt hebben een koninklijke ontmoeting.
«
»
09:00 Kinderen voor Kinderen Daba Die Daba Daa
Het koor van Kinderen voor Kinderen met het nieuwe Koningsspelen-lied 'Daba Die Daba Daa'.
«
»
09:04 Toen mijn vader een struik werd
De tienjarige Toda woont in een bakkerij met haar vader. Dan wordt haar vader onverwacht weggeroepen om het land te verdedigen. Toda moet naar haar moeder, die in het buurland woont en waar het veilig is.
«
»
10:28 Wilde buren
Samuel en Joas zijn nu al een paar keer te laat op school gekomen doordat de steenmarter draden van de auto had doorgeknaagd. Wat moet er gebeuren zodat die steenmarter geen schade meer veroorzaakt?
«
»
10:43 Earth Challenge
Hoe zal de aarde er over 50 miljoen jaar uitzien? Bioloog Auke-Florian laat zien hoe dieren in de stad zich op een bijzondere manier aanpassen aan menselijke activiteiten.
«
»
11:24 Snap Shot
Jan Dirk duikt in de trukendoos die fotografie is en leert dat je als fotograaf de wereld letterlijk en figuurlijk kan veranderen. Zo ziet Cateleya bijvoorbeeld veel te weinig mooie foto's van zwart haar, zoals zijzelf heeft.
«
»
11:41 Het videodagboek van Anne Frank
Op 12 juni 1942 wordt Anne Frank dertien jaar. Ze krijgt een videocamera en legt haar leven vast. Anderhalf jaar later zit zij samen met haar ouders, zus Margot, Hermann en Auguste van Pels en hun zoon Peter en Fritz Pfeffer ondergedoken.
«
»
11:59 Het videodagboek van Anne Frank
Door de oorlog neemt de schaarste toe en er wordt veel ingebroken. Ook in het bedrijfspand van Annes vader. Annes gedachten worden beheerst door Peter van Pels. Ze zijn verliefd.
«
»
12:19 Het videodagboek van Anne Frank
Anne is verdrietig, omdat zij heeft gehoord dat de Jodenhaat in Nederland groeit. Waarom oordelen mensen zo hard over haar, terwijl zij haar helemaal niet kennen? Daar komt bij dat de stemming in het Achterhuis slecht is.
«
»
12:39 Het videodagboek van Anne Frank
Anne zit al meer dan twee jaar ondergedoken. Ze fantaseert over hoe het zou zijn om weer vrij te zijn. Anne denkt ook na over de helpers. Zij riskeren hun leven voor de onderduikers.
«
»
12:58 Het videodagboek van Anne Frank
Anne's vraag is: lukt het de geallieerde troepen om Nederland snel te bevrijden? Op 20 juli 1944 horen de onderduikers goed nieuws, een aanslag op Hitler. 4 augustus 1944 lijkt een 'gewone dag' te worden. Maar dan hoort Anne onverwacht gestamp.
«
»
13:17 Het videodagboek van Anne Frank
Op 4 augustus 1944 arresteren agenten Anne en de andere onderduikers. Via de gevangenis belanden zij in doorgangskamp Westerbork. In de nacht van 2 op 3 september 1944 wordt een lange lijst met namen voorgelezen, waar ook de onderduikers op staan.
«
»
13:37 Alles flex
Ravi verschijnt op school met zijn been in het gips en krijgt tot zijn verbazing alle aandacht van de coole kids. Als het gips eraf mag overtuigt hij de arts het nog een paar dagen te laten zitten.
«
»
13:53 Rakhi & Peppe
Rakhi en Peppe krijgen ruzie als blijkt dat Rakhi tekeningen over al Peppe's onzekerheden heeft gemaakt. Peppe zet Vince voor het blok met vragen over haar afwezige moeder.
«
»
14:01 De Eindmusical
Groep 8 van basisschool De Wegwijzer uit Zierikzee gaat op musicalkamp om hun musical in te studeren. De klas wordt daarbij begeleid door musical experts Maurice Wijnen en Carline Brouwer.
«
»
14:20 Theodosia
De leider van de Slangen zet alles op alles om het Oog van Horus in handen te krijgen.
«
»
14:44 Bon Dia Brugklas! weekoverzicht
Weekoverzicht van het programma 'Bon Dia Brugklas!'.
«
»
15:35 Het Pad
In 1940 probeert Rolf, samen met zijn vader, Duitsland te ontvluchten vanwege de nazi's. De enige weg die ze kunnen nemen is naar Spanje toe, over de Pyreneeën. Het wordt een gevaarlijke tocht.
«
»
17:05 Tussen Kop en Staart
Van welk dier zijn die harde poepbonken die Rachel naar de studio heeft meegenomen? Wat doet de tandarts met een zwaar ontstoken kattengebit? En hoe wordt de neusaap ook wel genoemd?
«
»
17:14 In Freudesnaam
Merel klopt aan bij de vertrouwenspersoon voor een antwoord op de vraag der vragen: wie ben ik? Alles is te leren, dus ook hoe je zeker kunt weten dat je uniek bent in het hele heelal.
«
»
17:30 Enkeltje Verweggistan
De tienjarige Elsa en haar zusje Iris verhuizen met hun ouders naar een piepklein afgelegen dorpje in Italië. Zullen de meiden in het superstille dorpje andere kinderen ontmoeten of zullen ze voor altijd alleen elkaar hebben?
«
»
17:54 Reis naar je roots
De groep heeft een vol programma in de stad Paramaribo. Nohaly, Keyan en Kyara gaan dolfijnen spotten in de rivier. Ondertussen ontmoet Marcus zijn Surinaamse familie voor het eerst. Ook Nohaly bezoekt een bijzondere plek voor haar roots.
«
»
18:15 Rachel valt binnen
Rachel gaat mee met de politiehelikopter om met hulp van de KNRM een vermiste surfer uit zee te redden. De politiehelikopter heeft een speciale rescuestick aan boord. En Rachel rijdt mee met een noodoproepen dienst van de politie.
«
»
18:35 Welkom in de jaren 20 en 30
Koningin Wilhelmina is de hoofdgast. Zij vertelt over de verschrikkingen van de Eerste Wereldoorlog en hoe Europa weer opkrabbelde. Maar ook over haar eigen leven, haar kille jeugd, haar mislukte huwelijk, haar idolen en dromen.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Ik ben onzichtbaar
Middels voorwerpen die Joodse kinderen tijdens de Tweede Wereldoorlog achterlieten, wordt aan de hand van interviews en stopmotion verteld wat hun overkwam. In een studiosetting zijn de bijna honderd jaar oude voorwerpen te zien.
«
»
19:41 3 Op Reis
Nienke is in Roemenië, waar ze zich verdiept in de unieke Roma-cultuur. In Boekarest ontmoet ze creatieve Roma-jongeren en in Mogosoaja laat Nienke haar kaarten lezen door wereldberoemde waarzeggers.
«
»
20:15 Koningshuis the musical
Op de dag van de honderdste voorstelling de musical slaat de feeststemming al snel om wanneer Studio Avenue een geruchtmakende onthulling doet over Debby en Cor.
«
»
20:49 Draadstaal
In dit satirische sketchprogramma met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn er naast vele nieuwe personages en een verse lading bijzondere First Dates natuurlijk ook moderne klassiekers te zien.
«
»
21:23 Top 2000: The Untold Stories
Mike Batt vertelt over 'Nine million bicycles' dat hij schreef voor Katie Melua. Bill Kelly, de voormalige zanger van The Buoys, vertelt over 'Timothy', een nummer van Rupert Holmes over kannibalisme.
«
»
22:08 Louis Theroux Interviews
Louis Theroux ontmoet de succesvolle rapper Stormzy. Na twee jaar uit de schijnwerpers te zijn gebleven, verwelkomt hij hem in zijn huis in Londen en vertelt openhartig over zijn leven.
«
»
23:02 Even tot hier
Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.
«
»
00:02 Koningshuis the musical
Op de dag van de honderdste voorstelling de musical slaat de feeststemming al snel om wanneer Studio Avenue een geruchtmakende onthulling doet over Debby en Cor.
«
»
00:31 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»
01:32 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers