TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
11:40 Winterbeelden
«
»
12:40 Sporza: WK Veldrijden
U23 mannen. Commentaar: Ruben Van Gucht en Paul Herygers. (vanaf 13.30 uur gaat het verslag verder op Eén)
«
»
13:50 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:00 Grey Seals: A Journey of Survival
Grijze zeehonden zijn bedreven in het jagen op snelle, ongrijpbare prooien en behoren tot de grootste roofdieren van Europa.
«
»
17:50 Belpop
Doorheen de belpopgeschiedenis zijn een handvol nummers uitgegroeid tot wereldhits. 'Belpop' selecteerde enkele van de fijnste verhalen onder de Belgische wereldhits.
«
»
18:40 Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby
Monica Galetti en Giles Coren trekken naar de Schotse Hooglanden en gaan er aan de slag in The Torridon, het meest noordelijke vijfsterrenhotel van Groot-Brittannië.
«
»
19:25 De ideale wereld
Actualiteitenmagazine.
«
»
20:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Saint Louis is aan de fentanyl. De verslavende pijnstiller die vijftig keer krachtiger is dan heroïne heeft de Amerikaanse stad al jaren in een dodelijke wurggreep. Afkicken is bijzonder moeilijk.
«
»
20:35 Viewpoint
Hoofdinspecteur Conroy heeft vertrouwen in de zaak die tegen Greg loopt en doekt de post in het appartement van Zoe op. Martin wil het duistere verleden van Carl Tuckman in Westport uitspitten.
«
»
21:25 Viewpoint
Carl is de nieuwe hoofdverdachte en alle ogen zijn gericht op Tuckman House. Na een bezoek van de sociale dienst twijfelt Zoe aan haar geschiktheid als moeder.
«
»
22:10 OnderOns
Rem Koolhaas (78) is één van de bekendste architecten ter wereld. Dat komt niet alleen door zijn betonnen maar ook door zijn papieren oeuvre. Hij beïnvloedt al meer dan 40 jaar het architectuurdebat.
«
»
22:45 Muidhond
Jonathan wordt bij gebrek aan bewijs vrijgelaten uit de gevangenis. Hij trekt terug in bij zijn moeder die in een huis bij de duinen woont. Jonathan neemt zich voor een ander, beter mens te worden.
«
»
00:20 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

De finale van 'Restaurant Misverstand' Antwerpen. Nog één keer gaan de deuren open, worden de servetten geplooid, en pruttelen de kookpotten. De familieleden van de medewerkers met jongdementie wachten vol ongeduld om hun voeten voor een tweede keer onder tafel te schuiven en te zien welke stappen hun partner, mama of papa gezet heeft tijdens de afgelopen, intense periode in het restaurant.

'Restaurant Misverstand', om 21.05 uur op Eén.

Dossiers