TVgids - Play7

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:55 My Sister's Keeper
De ernstig zieke Kate is voor haar leven afhankelijk van haar zusje Anna, maar wanneer deze op elfjarige leeftijd in opstand komt en weigert beenmerg af te staan, zijn haar ouders ten einde raad.
«
»
09:35 Property Brothers
Door de komst van hun zoontje zijn Sandi en Phil hun eenkamerflat ontgroeid. Ze zijn op zoek naar een huis waar ze zich kunnen vestigen.
«
»
10:25 Property Brothers
Sinds ze hun appartement in het centrum hebben verkocht, wonen Leslie en Tim bij haar ouders. Zij wil in de stad wonen, terwijl hij zich in de buitenwijken wil vestigen.
«
»
11:10 Property Brothers
Kyle en Jackie wonen bij haar moeder tot ze een eigen huis hebben gevonden. En hoewel ze een goed budget hebben, hebben ze hun zinnen gezet op een van de duurste buurten van de stad.
«
»
12:00 Property Brothers
Phil is praktisch en Andrew heeft oog voor design. Samen met Drew Scott en Jonathan Silver Scott zijn ze vastbesloten om hun thuis om te toveren tot een droomhuis.
«
»
12:45 Property Brothers
Emily en Ken verwachten een baby en zijn op zoek naar een huis in de buurt van hun familie.
«
»
13:35 The Party Never Stops
Jessie Brenner is een veelbelovende atlete die net haar studies aan de universiteit heeft aangevat. Samen met haar vrienden laat ze zich volledig gaan in het studentenleven.
«
»
15:10 Paramedics
Een kampeertrip in het weekend eindigt in een blessure en een moeder heeft een rampzalige eerste poging tot skateboarden achter de rug.
«
»
15:55 Paramedics
Elke seconde telt wanneer de paramedici een bewusteloze patint proberen te bereiken. Er wordt gebeld over een man in een mogelijk levensbedreigende situatie.
«
»
16:50 Yummy Mummies
Lorinska en Rachel bereiden zich voor op hun eerste baby-casting en Maria wil ook meedoen. Margherita organiseert een meer dan overdadig verjaardagsfeest.
«
»
17:35 Yummy Mummies
De baby van Jane komt eraan. Is ze er klaar voor? In Brisbane wachten Maria en de andere moeders vol spanning op de resultaten van de casting.
«
»
18:25 Travel Guides
Het is tijd voor onze gidsen om de sneeuw te raken terwijl ze naar Wanaka, Nieuw-Zeeland, vliegen. Voor velen van hen zal dit hun eerste skivakantie zijn.
«
»
19:20 Travel Guides
Onze reisgidsen gaan naar Zuid-Afrika en beginnen hun reis in Kaapstad. Pinguns spotten is een van de activiteiten die hen te wachten staat.
«
»
20:20 Moorddossier
De moord op de lerares laat een lege plek achter in het hart van haar kleine gemeenschap. Terwijl geruchten zich verspreiden over mogelijke verdachten, glipt de werkelijke dader verder weg.
«
»
20:40 Moorddossier
Bill Sparkman wordt naakt aan een boom opgehangen gevonden met de letters F-E-D op zijn borst gekrast. Er is nauwelijks enig bewijsmateriaal.
«
»
21:05 Moorddossier
Het levenloze lichaam van een alleenstaande moeder wordt aangetroffen in een vrachtwagen. De rechercheurs ondervragen al haar contacten op datingsites, collega's en een gewelddadige minnaar.
«
»
21:30 Moorddossier
Dankzij nieuwe technologie komt er een doorbraak in een oude zaak. Een 20-jarige vrouw werd jaren geleden aangetroffen met een schotwonde in het hoofd nadat ze een fietstocht ging maken.
«
»
21:55 In het spoor van de dader
De Britse serieverkrachter en seriemoordenaar Stephen Port zit levenslang in de cel voor de moord op minstens vier mannen en voor het plegen van meerdere verkrachtingen.
«
»
22:45 In het spoor van de dader
In 2012 verdween April Jones in de buurt van haar huis in Wales, om nadien nooit meer gezien te worden. Haar ontvoerder en moordenaar bleek Mark Bridger te zijn.
«
»
23:35 In het spoor van de dader
Mick Philpott werd samen met zijn vrouw Mairead en vriend Paul Mosley schuldig bevonden aan doodslag op zes van zijn kinderen.
«
»
00:25 In het spoor van de dader
Wat dreef Raoul Moat ertoe om zijn ex-vriendin, haar nieuwe minnaar en een politieagent neer te schieten?
«
»
01:10 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

De finale van 'Restaurant Misverstand' Antwerpen. Nog n keer gaan de deuren open, worden de servetten geplooid, en pruttelen de kookpotten. De familieleden van de medewerkers met jongdementie wachten vol ongeduld om hun voeten voor een tweede keer onder tafel te schuiven en te zien welke stappen hun partner, mama of papa gezet heeft tijdens de afgelopen, intense periode in het restaurant.

'Restaurant Misverstand', om 21.05 uur op En.

Dossiers