TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 Grantchester
Will doet zijn uiterste best om iets te regelen voor Leonard, maar durft tegelijk niet goed bij hem langs te gaan. Leonards vervanger arriveert, maar wordt niet erg hartelijk ontvangen.
«
»
06:00 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Lu infiltreert in een afslankingsclub en ontdekt tot haar verrassing dat haar zus een lid is.
«
»
06:45 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
De zaak van een verdwenen manuscript neemt een dramatische wending wanneer Frank en Lu ingesloten raken in het huis van de beroemde schrijver Greg Alban, waar niets is wat het lijkt.
«
»
07:30 Father Brown
Lady Felicia en Mrs McCarthy worden gegijzeld wanneer het bij een overval op een trein vreselijk mis gaat.
«
»
08:15 McDonald & Dodds
McDonald en Dodds komen in de wereld van de F1 terecht wanneer een befaamde motorsportdynastie uit de regio, de familie Addington, meldt dat een van hun rijders overleden is tijdens een pitstop.
«
»
09:45 Midsomer murders
Guy Sandys is een gepensioneerde bankier die het plaatselijke krantje Midsomer Life heeft gekocht. Op een dag wordt het lichaam van Charlie Finleyson aangetroffen in de buurt van het huis van Sandys.
«
»
10:40 Midsomer murders
Guy Sandys is een gepensioneerde bankier die het plaatselijke krantje Midsomer Life heeft gekocht. Op een dag wordt het lichaam van Charlie Finleyson aangetroffen in de buurt van het huis van Sandys.
«
»
11:25 Midsomer murders
De assistent van een goochelaar valt dood neer op het toneel en blijkt vergiftigd te zijn door een tropische kikker. Barnaby en Jones beginnen hun onderzoek. 1/2
«
»
12:05 Midsomer murders
Barnaby doet een schokkende ontdekking over Aloysius, maar hij moet eerst op zoek naar de moordenaar voordat er weer een dode valt in de geheime wereld van de Magic Circle. 2/2
«
»
13:00 Midsomer murders
Barnaby en Jones onderzoeken een explosie op een scheepswerf in Calham Cross die eigendom is van commandant van de landmacht Matt Parkes, de vader van een gewetenloze zakenman.
«
»
13:50 Midsomer murders
Het onderzoek van Barnaby en Jones naar de explosie op de scheepswerf verandert na de ontdekking van twee lichamen in een moordjacht.
«
»
14:50 Rosemary and Thyme
Laura en Rosemary ontdekken een mysterie uit het verleden en een bittere vijandschap in het heden.
«
»
15:50 Death in Paradise
DI Goodman en zijn team moeten de moord op Carlton Parish onderzoeken, een vroegere schoolkameraad van Fidel.
«
»
17:00 Death in Paradise
Een 25-jarige stewardess wordt vergiftigd in het hotel waar de crew logeerde. Drie van haar collega's worden verdacht, waaronder de piloot en de co-piloot...
«
»
18:05 George Gently
Een meedogenloze crimineel staat op het punt om terug vrij te komen. Volgens de staat zou Gently bewijsstukken vervalst hebben om hem te kunnen veroordelen.
«
»
20:00 Hope Street
Wanneer boerenknecht Donal in mysterieuze omstandigheden overlijdt, wijzen de vingers snel in de richting van Pastor Gray, die Donals homofiele geaardheid maar moeilijk kon tolereren.
«
»
21:00 McDonald & Dodds
Op Allerzielen wordt in de buurt van de Glastonbury Tor een succesvolle zakenman gevonden in een ondiep graf. De verdachten zijn al even excentriek als de misdaad zelf.
«
»
22:50 Vienna Blood
Max past zijn neurologische expertise toe op de zaak van een gepensioneerde soldaat, kapitein Steiner, die ervan overtuigd is dat hij wordt vervloekt en gemarteld door wraakzuchtige geesten.
«
»
23:55 Miss Scarlet and the Duke
Wanneer een reeks moorden gekopieerd lijkt te zijn van scènes uit de boeken van een beroemde schrijver van moordmysteries, gaat Eliza op onderzoek.
«
»
00:40 New Tricks
UCOS ziet zich verplicht om het dossier te heropenen van de dood van producer Max Stone en Eva's verdwijning als er clips van actrice Eva Roderick op het internet verschijnen.
«
»
01:30 New Tricks
Ex-escortedame Alice Hill heeft God gevonden en beslist om al haar zonden op te biechten waardoor het UCOS-team de dood van Dean Scott, een bekende timesharemagnaat, opnieuw moet onderzoeken.
«
»
02:25 McDonald & Dodds
Op Allerzielen wordt in de buurt van de Glastonbury Tor een succesvolle zakenman gevonden in een ondiep graf. De verdachten zijn al even excentriek als de misdaad zelf.
«
»
03:55 Home (GB 2019)
Sami wacht gespannen op zijn asielverhoor bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en ondertussen verkeert de rest van het gezin in crisis.
«
»
04:20 Happy Valley
Catherine krijgt lucht van een pijnlijk verraad in haar eigen middens, en Faisal komt van alle kanten steeds meer onder druk te staan.
«
»
05:15 Father Brown
Mevrouw McCarthy krijgt een onaangename verjaardagsverrassing wanneer haar leven bedreigd wordt door een mysterieuze wraakenkgel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

De finale van 'Restaurant Misverstand' Antwerpen. Nog één keer gaan de deuren open, worden de servetten geplooid, en pruttelen de kookpotten. De familieleden van de medewerkers met jongdementie wachten vol ongeduld om hun voeten voor een tweede keer onder tafel te schuiven en te zien welke stappen hun partner, mama of papa gezet heeft tijdens de afgelopen, intense periode in het restaurant.

'Restaurant Misverstand', om 21.05 uur op Eén.

Dossiers