TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 Geen uitzending
«
»
06:00 Tik Tak
Remake van de legendarische kleuterserie. De vaste waarden, zoals de spelende kinderen aan tafel, het drinkmannetje en het 'Tik Tak'-huisje zijn behouden, maar er zijn ook nieuwe rubrieken.
«
»
06:05 Bumba en het magische wonderboek
Kleuterprogramma.
«
»
06:10 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes. Knutselen jullie mee?
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje, Kamiel, Viktor, en Frits en Frats gaan te rade bij kinderen over allerhande problemen en vragen die met de komst van de Sint te maken hebben.
«
»
06:20 Ollie
Tekenfilm.
«
»
06:25 Tee & Mo
Jeugdprogramma.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Tekenfilm.
«
»
06:40 Simon
Tekenfilm.
«
»
06:45 Simon
Tekenfilm.
«
»
06:50 Odo
Kleuterprogramma.
«
»
06:55 Emmy & GooRoo
Tekenfilm.
«
»
07:10 Sarah: Sokpop telt tot tien
Kleuterprogramma.
«
»
07:13 Sarah: Sokpop en Doosje
Kleuterprogramma.
«
»
07:15 Ridder Muis
Tekenfilm.
«
»
07:25 Samson & Marie
Samson leest een stripverhaal over een superhond. Hij wil ook een superhond zijn! Hij knipt stiekem een cape en masker uit het tafellaken.
«
»
07:30 Samson & Marie
Kinderserie over de belevenissen van Marie en haar bobtail Samson, hun vrienden en buren
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Kasimir en Pinokkio hebben geen zin om hun wiskundehuiswerk te maken en schakelen hulp in.
«
»
07:45 Interstellar Ella
Tekenfilm.
«
»
07:55 De Hoppers
Jackie gaat op zoek naar een manier om in het wereldrecordboek te komen. Telkens wanneer ze een record vindt om te verbreken, is iemand anders haar voor. Daria en Esra helpen haar om de moed niet op te geven.
«
»
08:10 STIP IT: Dromen
Muziekclips.
«
»
08:15 Wannabe's
Voor een dj-wedstrijd krijgt Said n dag de tijd om een dancenummer te maken met een verrassende touch. Mike weet al wat: blokfluit! Met een oud krantenknipsel bewijst hij dat hij vroeger een succesvol fluitspeler was.
«
»
08:30 Nachtwacht
Sacha vindt een oud poppenhuis terug in de kelder. Ze wil het verkopen op de rommelmarkt. Maar dan verdwijnen Sacha en Helena plots.
«
»
08:55 Gamekeepers
Mats en Sari moeten in een rune, een ware doolhof, drie stenen tegels in een muur klikken. Om die tegels te bemachtigen moeten ze raadsels oplossen.
«
»
09:20 Homo Universalis Ketnet: compilatie
Overzicht van de vijf proeven van de vierde week Homo Universalis Ketnet. We leren de kandidaten beter kennen achter de schermen en de vijf afvallers krijgen een extra momentje in de spotlights.
«
»
09:45 STIP IT: Dromen
Muziekclips.
«
»
09:50 De Strafste Sporter
Julie is goed op weg om binnen een paar jaar mee te kunnen naar de Olympische Spelen voor BMX-race. Geen tricks, maar keihard racen over een hobbelig parcours. Dat het een gevaarlijke sport is merkt vooral Diete aan den lijve.
«
»
10:15 De Smurfen
Tekenfilm.
«
»
10:25 De week van Karrewiet
Actualiteitenmagazine.
«
»
10:40 De Blacklist: compilatie
Hannah Laure is zot van pretparken en achtbanen, en wil graag een looping maken in een stuntvliegtuig. Niet als passagier, maar zelf, als piloot.
«
»
11:20 Grizzy & the Lemmings
Tekenfilm.
«
»
11:25 Helden
Tijdens een race met gocarts zijn er heel wat botspartijen. De Helden besluiten dan maar om botsauto's te bouwen en het tegen elkaar op te nemen.
«
»
11:40 Oma en Oma
Verrassingen, knotsgekke avonturen en plezier verzekerd met Oma & Oma!
«
»
11:50 De week van Karrewiet met VGT
Actualiteitenmagazine.
«
»
12:00 Nachtwacht (open audiodescriptie)
De jeugdvriend van Helena en zijn man hebben een huis in Schemermeer gekocht. Helena, Sacha en onze helden besluiten om te helpen met opknappen. Al snel krijgen ze het gevoel dat ze niet alleen zijn in het huis, en er gebeuren rare dingen...
«
»
12:25 Wereldbeesten
In deze aflevering leren we de boomslang uit Zuid-Afrika, de wilde kip uit India en de slechtvalk uit Belgi kennen.
«
»
12:40 De regels van Floor
Kees maakt het uit met Lola, maar ze besluiten vrienden te blijven. Als Kees thuiskomt met Fleur, blijkt Lola door Floor uitgenodigd te zijn. Kees is ziedend en geeft Floor een koekje van eigen deeg.
«
»
12:50 Oma en Oma
Verrassingen, knotsgekke avonturen en plezier verzekerd met Oma & Oma!
«
»
13:00 Helden
De Helden hebben Gloria flink doen verschieten tijdens het spelen van verstoppertje. Ze besluit wraak te nemen op haar vrienden tijdens een griezelige schriktocht.
«
»
13:10 Arthur en de kinderen van de ronde tafel
Tekenfilm.
«
»
13:30 Ketnet musical Unidamu
Alles begint wanneer de muziek uit de gewone wereld verdwijnt naar Unidamu, het Universum voor dans en muziek.
«
»
15:05 Mega Mindy
Jack en Peggy willen rijk worden. Ze boren de oliepijpleiding aan die dwars door het dorp loopt. Hiervoor moeten ze midden in de snoepwinkel van oma graven. Maar dat is buiten Mieke gerekend...
«
»
15:30 Samson & Marie ijsjestijd
Bill vindt een triangel. Hij besluit op te treden als muzikant en een concert te geven in de ijssalon. Maar alle klanten vluchten. Samson en Marie proberen Bill op andere gedachten te brengen.
«
»
15:40 De Smurfen
Tekenfilm.
«
»
15:50 Interstellar Ella
Tekenfilm.
«
»
16:00 Arthur en de kinderen van de ronde tafel
Tekenfilm.
«
»
16:10 Galactic Agency
Tekenfilm.
«
»
16:30 ROX
Drie jonge helden strijden samen met de biologische superwagen ROX tegen het kwade in de wereld.
«
»
16:55 Helden
Door het koude weer moeten de Helden noodgedwongen binnenblijven. Ze wanen zich in een ver verleden met behulp van middeleeuwse spelletjes in een jasje van bubbelplastiek.
«
»
17:05 De week van Karrewiet
Actualiteitenmagazine.
«
»
17:15 Grizzy & the Lemmings
Tekenfilm.
«
»
17:20 STIP IT: Dromen
Muziekclips.
«
»
17:25 Nachtwacht
Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk, waar koningin Melisande een Raadgever zal aanwijzen om haar op te volgen.
«
»
17:50 De Hoppers
Meester Frans geeft zijn kids een nieuwe opdracht. Hij wil dat ze de superheld in zichzelf naar boven halen en een heldendaad verrichten. Zo moeten ze op zoek naar een manier om een ander te helpen. Daria wil een superheld zijn voor het klimaat.
«
»
18:05 Gamekeepers
Mats en Sari moeten dansen voor hun leven. In een hippe buurt moeten ze verschillende dance levels overwinnen om zo de highscore proberen te verbreken. Maar kwaadaardige avatars in urban streetkledij doen er alles aan om hen te stoppen.
«
»
18:30 Grizzy & the Lemmings
Tekenfilm.
«
»
18:45 Wannabe's
Voor een dj-wedstrijd krijgt Said n dag de tijd om een dancenummer te maken met een verrassende touch. Mike weet al wat: blokfluit! Met een oud krantenknipsel bewijst hij dat hij vroeger een succesvol fluitspeler was.
«
»
19:00 Pan Tau
Jeugdreeks.
«
»
19:25 De regels van Floor
Alle dieren komen altijd naar Margreet toe. Tot ergernis van Floor, want zij wil ook knuffelen met geitjes. Dus doet ze er alles aan om ook een dierenaura te krijgen, maar of dat nou zo slim is.
«
»
19:35 De regels van Floor
Als Kees een 1 krijgt voor zijn wiskundetoets maakt hij er met rode pen een 10 van. Vader Jan denkt dat Kees misschien wel hoogbegaafd is. Floor vertrouwt het zaakje niet en gaat op onderzoek uit.
«
»
19:45 Olly Wannabe
De avonturen van de aap Olly, in dienst bij de VRT.
«
»
19:53 Olly Wannabe
De avonturen van de aap Olly, in dienst bij de VRT.
«
»
20:00 Geen uitzending
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuwsuitzending.
«
»
20:50 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

De finale van 'Restaurant Misverstand' Antwerpen. Nog n keer gaan de deuren open, worden de servetten geplooid, en pruttelen de kookpotten. De familieleden van de medewerkers met jongdementie wachten vol ongeduld om hun voeten voor een tweede keer onder tafel te schuiven en te zien welke stappen hun partner, mama of papa gezet heeft tijdens de afgelopen, intense periode in het restaurant.

'Restaurant Misverstand', om 21.05 uur op En.

Dossiers