TVgids - Play 5

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:20 CSI: Vegas
Een nieuwe moord leidt Sara en Grissom naar een verdachte binnen het CSI-team. Folsom en Allie onderzoeken een reeks huiveringwekkende moorden in een vervallen hotel.
«
»
09:05 Geen uitzending
«
»
10:05 NCIS
McGee keert terug naar zijn oude school wanneer een paswoord dat hij er gebruikte als tiener gelinkt wordt aan een recente moord.
«
»
10:55 Geen uitzending
«
»
12:00 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de dood van een man die op zee overboord is gevallen. Torres is gefrustreerd wanneer hij van Vance de opdracht krijgt om drie studenten te begeleiden.
«
»
12:50 Geen uitzending
«
»
13:55 NCIS
Jimmy krijgt van zijn schoonvader Ed de vraag om te knoeien met bewijsmateriaal in een lopend moordonderzoek.
«
»
14:40 NCIS
Vance wordt door het Pentagon op de hoogte gebracht dat de nucleaire onderzeer waarop Gibbs en Bishop zich bevinden om een moordonderzoek uit te voeren, gestopt is met communiceren.
«
»
15:30 NCIS
Torres wordt versuft wakker op een vissersboot. Hij is bedekt met bloed en kan zich niets herinneren van de afgelopen 12 uur.
«
»
16:15 NCIS
Er vindt een schietpartij plaats in een marinehospitaal. Het NCIS-team gaat ter plekke om de zaak te onderzoeken.
«
»
17:05 NCIS
Op een bouwwerf worden de stoffelijke resten gevonden van een marineofficier van wie gedacht werd dat hij om het leven was gekomen bij de aanslagen van 11 september.
«
»
17:55 NCIS
Kasie lost een 30 jaar oude moord op, maar door een fout in het systeem gaat de verdachte misschien vrijuit. McGee gaat op bezoek bij een technologiebedrijf in Silicon Valley.
«
»
18:40 NCIS
Het team ontdekt een geheime bankrekening van de regering waarmee een heel netwerk van burgerwachten gefinancierd wordt.
«
»
19:30 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een soldaat die een militair ereteken had gekregen voor zijn overzeese opdrachten. Gibbs vraagt dr. Grace Confalone om advies.
«
»
20:20 NCIS
Emily Fornell, de dochter van voormalig FBI-agent Tobias Fornell, wordt met een overdosis opgenomen in het ziekenhuis. Tobias vraagt aan Gibbs om de strijd met de drugdealers aan te gaan.
«
»
21:05 NCIS
Gibbs vraagt zich af waarom Ziva zo lang ondergedoken bleef. Vrienden en familie veronderstelden dat ze dood was.
«
»
21:55 NCIS
Het onderzoek van Gibbs en Ziva neemt een onverwachte wending en brengt hun leven in gevaar. Een mogelijk terroristisch complot wordt onthuld na een aanval op enkele congresleden.
«
»
22:45 NCIS
Het levenloze lichaam van een marineluitenant roept heel wat vraagtekens op. Ondertussen wil Sloane iedereen rond de tafel krijgen om te praten over de plotse terugkeer van Ziva.
«
»
23:35 The Blacklist
Er wordt binnen de FBI een intern onderzoek gestart om de mol te ontmaskeren. Red gaat op zoek naar de persoon die hem heeft verraden.
«
»
00:30 Geen uitzending
«
»
01:30 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

De finale van 'Restaurant Misverstand' Antwerpen. Nog n keer gaan de deuren open, worden de servetten geplooid, en pruttelen de kookpotten. De familieleden van de medewerkers met jongdementie wachten vol ongeduld om hun voeten voor een tweede keer onder tafel te schuiven en te zien welke stappen hun partner, mama of papa gezet heeft tijdens de afgelopen, intense periode in het restaurant.

'Restaurant Misverstand', om 21.05 uur op En.

Dossiers