TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Onderbreking
«
»
09:10 Onderbreking
«
»
11:40 Modern Family
Phil en Claire beslissen om een dag van ouderlijke taken te wisselen. Ondertussen geeft Jay zakelijk advies aan een vriend die start met een hondenschool.
«
»
12:05 Onderbreking
«
»
14:35 Love on the Slopes
Redactrice Alex woont in New York City en krijgt de opdracht een verhaal te schrijven voor een reisverhalenwedstrijd. Ze wordt daarvoor naar het Ridgeline Resort gestuurd.
«
»
16:20 Modern Family
Claire en Phil halen opnieuw het rollenspel boven dat ze vorig jaar met valentijn speelden. Jay wil Gloria verrassen, maar zijn plannen worden steeds gedwarsboomd.
«
»
16:45 Modern Family
Het is altijd spannend wanneer de moeder van Claire op bezoek komt. Deze keer maakt oma Dede het extra speciaal door een verrassingsgast mee te brengen.
«
»
17:10 Modern Family
Wanneer Phil en Claire een hevige discussie hebben, proberen Gloria en Jay te bemiddelen. Cameron roept de hulp in van Mitchell en Luke voor zijn volgende project.
«
»
17:40 Modern Family
Cameron wil een boek schrijven over Lily's adoptie. Claire probeert koste wat het kost de lieve vrede te bewaren. Gloria vindt het maar niks dat Jay twee naast elkaar gelegen grafkelders wil kopen.
«
»
18:10 Modern Family
Mitchell en Cameron laten Haley babysitten, maar houden haar in het oog via de webcam. Haley stelt zo'n gebrek aan vertrouwen niet op prijs. Jay heeft een geweldige avond.
«
»
18:35 The Change-Up
Dave, advocaat en papa van drie, is jaloers op het vrijgezellenleven van zijn vriend Mitch, terwijl Mitch vindt dat Dave het voor elkaar heeft. Na een avondje uit worden ze wakker in elkaars lichaam.
«
»
20:35 Mona Lisa Smile
1953. Lerares Katherine Watson gaat kunstgeschiedenis doceren aan een prestigieuze meisjesschool. Ze is vastbesloten om in het onderwijs iets aan de ouderwetse waarden en normen te doen.
«
»
22:45 Footloose
Ren, een tiener uit Chicago met een passie voor dansen, verhuist naar het provincieplaatsje Bomont. De dominee heeft dansen er ten strengste verboden, en dat laat Ren niet gebeuren.
«
»
00:35 Mr. Robot
Vera houdt Krista gegijzeld om Elliot uit te dagen. Elliot zelf doet een schokkende vaststelling.
«
»
01:40 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

De finale van 'Restaurant Misverstand' Antwerpen. Nog één keer gaan de deuren open, worden de servetten geplooid, en pruttelen de kookpotten. De familieleden van de medewerkers met jongdementie wachten vol ongeduld om hun voeten voor een tweede keer onder tafel te schuiven en te zien welke stappen hun partner, mama of papa gezet heeft tijdens de afgelopen, intense periode in het restaurant.

'Restaurant Misverstand', om 21.05 uur op Eén.

Dossiers