TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Revenge Body with Khloe Kardashian
Khloé Kardashian en een team van personal trainers en stylisten helpen onzekere mensen zich opnieuw goed te voelen in hun vel.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Bride & Prejudice: The Forbidden Weddings
Reality-show.
«
»
13:25 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
14:00 Helse bruiden
Realityreeks.
«
»
14:50 Seven Year Switch Netherlands
Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef.
«
»
15:45 Love in the Flesh
Nadat ze eindelijk gekust hebben in bed, zijn Brandon en Hannah in de war over hun gevoelens. Ondertussen laait de passie op tussen vrijgezellen Caz & Lauren en Dan & Ana.
«
»
16:40 Familie Gillis: Massa is kassa
Nicol vindt het tijd voor een nieuwe auto. Peter heeft een groot probleem geconstateerd: op park Prinsenmeer is het bier lauw. En daar is hij allesbehalve blij mee.
«
»
17:30 US Kitchen Nightmares
In het Hot Potato Café is enkel het fornuis 'hot'. De eigenaars hebben totaal geen idee waarmee ze bezig zijn en ze missen ook de nodige passie om het eetcafé op de kaart te zetten.
«
»
18:25 Ik vertrek XL
In Friuli is er nog altijd veel onduidelijk over de aankoop van het pand. Door de coronacrisis heeft niet alleen het werk, maar ook de bezwaarperiode stilgelegen.
«
»
19:25 Steenrijk, straatarm
In het Brabantse Roosendaal maken we kennis met Dominique en Roxanne. Roxanne runt er een goedlopende Bed & Breakfast en een cateringbedrijf. Dominique is actief als ruiter en trainster.
«
»
20:20 Rocketman
Reggie groeit van een kleine, schuchtere jongen met een liefde voor muziek uit tot de extravagante wereldster Elton John.
«
»
22:30 Speed 2: Cruise Control
Annie Porter is in de wolken wanneer haar vriend, politieagent Alex Shaw, haar uitnodigt voor een cruise met een Noors luxeschip. Aan boord vindt er echter een grote diamantroof plaats.
«
»
00:45 Getting Filthy Rich
Olivia verdiept zich in de wereld van 'sugarbaby's', vrouwen en mannen die daten met oudere rijke mannen/vrouwen in ruil voor geld, reisjes, cadeaus of andere voordelen.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

De finale van 'Restaurant Misverstand' Antwerpen. Nog één keer gaan de deuren open, worden de servetten geplooid, en pruttelen de kookpotten. De familieleden van de medewerkers met jongdementie wachten vol ongeduld om hun voeten voor een tweede keer onder tafel te schuiven en te zien welke stappen hun partner, mama of papa gezet heeft tijdens de afgelopen, intense periode in het restaurant.

'Restaurant Misverstand', om 21.05 uur op Eén.

Dossiers