TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
«
»
06:00 Joe
«
»
09:30 Geen uitzending
«
»
10:00 Joe
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:45 Joe
«
»
16:15 Geen uitzending
«
»
16:45 Dennis
Michelle snapt zichzelf niet. Hoewel ze gelukkig getrouwd is met Dennis, zoent ze toch haar baas Filip tijdens het etentje. Mist ze dan toch iets? De schuldgevoelens steken meteen de kop op.
«
»
17:15 Nonkel Jef
Louis is zenuwachtig voor zijn afspraak met een potentiële sponsor. Nonkel Jef bezoekt samen met Odette en Izzi de dierentuin.
«
»
17:45 Nonkel Jef
Bella is ziek en kan niet meer werken. Eduard bezoekt haar en besluit haar een spuitje te geven omdat het dier te hard lijdt.
«
»
18:15 Nonkel Jef
Nonkel Jef heeft veel pijn, maar wil niet naar de dokter. Uiteindelijk bedenken Izzi en Odette een plan zodat de dokter toch een diagnose kan stellen, zonder dat Jef dit door heeft.
«
»
18:45 Nonkel Jef
Nonkel Jef ligt nog steeds in het ziekenhuis. Onverwacht komt hij daar een oude legervriend tegen.
«
»
19:20 Nonkel Jef
Nonkel Jef komt terug van het ziekenhuis. Hij heeft Sander meegenomen om hem te laten werken in ruil voor kost en inwoon.
«
»
19:50 'Allo 'Allo!
Na de mislukte aanslag op de trein met het vervalste schilderij, lopen René en kapitein Geering in een hinderlaag van het communistische verzet.
«
»
20:25 'Allo 'Allo!
Monsieur Alphonse wil met René een pistoolduel uitvechten om Ediths hand. René wordt echter gered door militaire manoeuvres.
«
»
21:00 'Allo 'Allo!
De kolonel, de kapitein en René worden in de kerkers van de Gestapo gegooid. Het verzet tracht Monsieur Alphonse ervan te overtuigen dat hij een held als René niet mag doden.
«
»
21:35 'Allo 'Allo!
De knakworst van Herr Flick wordt gestolen door het communistische verzet dat losgeld eist. René moet het geld overhandigen terwijl Kol. Von Strohm en Kapt. Geering in een hinderlaag liggen.
«
»
22:15 'Allo 'Allo!
Grubers hond steelt Herr Flicks knakworst met het echte schilderij erin. René probeert Gruber ervan te overtuigen een nieuwe kopie te laten maken.
«
»
22:50 De Pfaffs
In de Franse Alpen genieten de Pfaffs nog steeds met volle teugen van een welverdiende skivakantie. Sam heeft zijn snowboard ondertussen verruild voor skilatten.
«
»
23:35 NYPD Blue
Simone brengt de undercoveropdracht van Russell in gevaar door Liery te arresteren. Een ooggetuige zet zijn leven op het spel om de verblijfplaats van een maffiabaas aan de politie te onthullen.
«
»
00:30 Zeg 'ns Aaa
Koos heeft spit.
«
»
00:55 Zeg 'ns Aaa
Koos ziet enkele brandweermannen in actie en denkt erover na zich aan te sluiten bij de vrijwillige brandweer.
«
»
01:20 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

De finale van 'Restaurant Misverstand' Antwerpen. Nog één keer gaan de deuren open, worden de servetten geplooid, en pruttelen de kookpotten. De familieleden van de medewerkers met jongdementie wachten vol ongeduld om hun voeten voor een tweede keer onder tafel te schuiven en te zien welke stappen hun partner, mama of papa gezet heeft tijdens de afgelopen, intense periode in het restaurant.

'Restaurant Misverstand', om 21.05 uur op Eén.

Dossiers