TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen Uitzending
«
»
06:25 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Plop en Lui kunnen niet zo goed lakens opvouwen. Kwebbel en Klus weten precies hoe het moet en geven een demonstratie.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Klus heeft van oom Klos een goeie mop gehoord en vertelt het grapje aan zijn vriendjes. Maar Plop, Lui en Kwebbel lachen niet.
«
»
06:40 Kabouter Plop
Klus en Lui besluiten Kwebbel in de maling te nemen als ze vernemen dat ze bang is voor reigers.
«
»
06:45 Heidi
Heidi en Peter gaan met de geiten naar een wedstrijd. Door toedoen van mevrouw Keller mogen ze zich niet inschrijven, maar dat laten ze niet op zich zitten!
«
»
07:10 Maya!
Willy pakt Barry's bril af en die belandt in een emmer propolis. Wanneer ze de emmer legen, is de propolis gestold en zit de bril muurvast. Maya probeert van alles, maar niets lukt.
«
»
07:25 De wereld van K3
Kristel, Karen en Josje nemen je mee door de wereld van K3. De meiden geven de leukste knutseltips, delen de lekkerste recepten en leren je alle danspasjes.
«
»
07:40 De wereld van K3
In deze aflevering laten de dames van K3 hun kookkunsten zien in het clubhuis, want ze gaan op zoek naar tips om later chefkok te worden.
«
»
07:55 Hallo K3
Kristel krijgt bijna een hartaanval wanneer ze na een reisje terug thuiskomt. Karen heeft het appartement omgetoverd tot een stort. Als straf moet Karen in haar eentje alle rommel opkuisen.
«
»
08:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
Buren melden een zware echtelijke ruzie. Hoewel er op het eerste gezicht niets aan de hand lijkt te zijn, houden Koen en Tineke een naar gevoel over aan hun interventie.
«
»
08:50 De Code van Coppens
Hanne, Marthe en Klaasje van K3 strijden tegen Gunther, Davy en Chris van de Romeo's. Hun doel? Uit de handen blijven van dokters Coppens. Die hebben hen opgesloten in hun groezelig labo.
«
»
09:40 Nonkel Jef
Louis is zenuwachtig voor zijn afspraak met een potentile sponsor. Nonkel Jef bezoekt samen met Odette en Izzi de dierentuin.
«
»
10:05 Geen Uitzending
«
»
12:10 Timeless
Flynn reist terug naar 1865, naar het moment waarop de Amerikaanse president Lincoln wordt vermoord. Samen met John Wilkes Booth wil hij nog meer slachtoffers maken.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:35 Lego Masters USA
Het thema voor de volgende opdracht: het Wilde Westen. De duo's moeten een LEGO-figuurtje bouwen dat zo lang mogelijk standhoudt op een rodeostier. De inzet: een gouden steentje.
«
»
14:40 Ice Age - Dawn of the Dinosaurs
De eekhoorn Scrat maakt nog steeds jacht op een ongrijpbare eikel en wordt verliefd op het wijfje Scratte. Manny en Ellie verwachten hun eerste babymammoet.
«
»
16:15 The Masked Singer (BEL)
Speurders Kevin Janssens, Julie Van den Steen, Andy Peelman en nieuwkomer Bart Cannaerts spitsen de oren voor de optredens van de eerste zeven Masked Singers.
«
»
18:20 Loc tussen 2 vuren
Deze week maken twee jonge chefs het lievelingsgerecht van zangeres Olivia Trappeniers klaar.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:50 Comedy Toppers
Komische show.
«
»
20:25 Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Hoewel er nog altijd een gespannen sfeer heerst tussen Hobbs en Shaw, brengt het lot hen weer samen. Ze moeten tegen hun zin samenwerken wanneer een biologische ramp de mensheid bedreigt.
«
»
22:50 Dode hoek
Op zijn laatste dag als politieagent wordt Jan Verbeeck, een compromisloze commissaris, door een onderzoek naar Charleroi geleid, waar een inval in een drugslabo plaatsvindt.
«
»
00:40 Loc tussen 2 vuren
Deze week maken twee jonge chefs het lievelingsgerecht van zangeres Olivia Trappeniers klaar.
«
»
01:10 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

De finale van 'Restaurant Misverstand' Antwerpen. Nog n keer gaan de deuren open, worden de servetten geplooid, en pruttelen de kookpotten. De familieleden van de medewerkers met jongdementie wachten vol ongeduld om hun voeten voor een tweede keer onder tafel te schuiven en te zien welke stappen hun partner, mama of papa gezet heeft tijdens de afgelopen, intense periode in het restaurant.

'Restaurant Misverstand', om 21.05 uur op En.

Dossiers