TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:48 Teletubbies
Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po plukken groene bonen. Noo-noo stopt de bonen in de Tubbietoetjes-machine die er lekkere groene Tubbietoetjes van maakt!
«
»
06:02 Clangers
Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.
«
»
06:13 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:19 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:35 Guess how much I love you
Het is al donker, maar Hazeltje heeft nog geen zin om te gaan slapen. Samen met Grote Haas en Kleine Veldmuis speelt hij een luisterspelletje: welke geluiden kun je 's nachts allemaal horen?
«
»
06:46 Sesamstraat
Het regent en Tommie wil naar buiten. Hij maakt zelf een paraplu.
«
»
07:01 Peppa Pig
De familie Big wandelt door het bos waar ze al hun favoriete sprookjesfiguren tegenkomen.
«
»
07:06 Peppa Pig
George is meneer Dinosaurus verloren! Misschien kan de politie George helpen om hem te vinden.
«
»
07:11 Jojo & Ouma
Jojo en Ouma gaan spullen verkopen en kopen op een rommelmarkt.
«
»
07:22 Pieter Konijn
Wanneer de bowlstrijd tussen Pieter en eekhoorn Hakketak uit de hand loopt, zorgt dat voor grote problemen.
«
»
07:34 Het feest van Zappelin
Fenna en haar Zappelinvrienden zingen, dansen, goochelen, kletsen en gaan op avontuur in het bos in dit zomerse festivalprogramma.
«
»
07:50 Kindertijd
In de serie Vloggen filmen kleuters met een eigen camera hun leven en bepalen zij zelf wat ze aan de kijker laten zien.
«
»
07:58 Waffie, de wonderhond
Waffel probeert te ontsnappen, zodat hij terug kan naar de school van Evie.
«
»
08:09 Puppy Patrol
Rondom het erf van de Kinderboerderij lopen stropers rond die het gemunt hebben op de dieren. Mark en Tessa proberen de stropers te pakken, maar lopen hierbij zelf gevaar als Max opeens verdwijnt.
«
»
08:32 De Matties
Wat weet jij eigenlijk over kunst? Tijd om jouw kennis te testen!
«
»
08:34 Zappsport Battle
Ron Boszhard en Britt Dekker laten kinderen kennismaken met verschillende soorten sporten. Ron en Britt stellen iedere week een team van kinderen samen en krijgen hulp van diverse topsporters.
«
»
08:49 De Matties
Wat weet jij eigenlijk over kunst? Tijd om jouw kennis te testen!
«
»
08:52 Kinderen voor Kinderen helpt mee
Wat als je in coronatijd getrouwd bent en niet iedereen daarbij aanwezig kon zijn? Fayelinn verrast haar meester Darren.
«
»
09:02 De Matties
Wat weet jij eigenlijk over kunst? Tijd om jouw kennis te testen!
«
»
09:04 Jill
Jill maakt haar huis helemaal cute, schattig dus. Ze laat zien hoe je schattige figuurtjes tekent, kawaii noemen ze dat in Japan. Een saai telefoonhoesje pimpt ze op met allerlei cute vormpjes.
«
»
09:21 De Matties
Wat weet jij eigenlijk over kunst? Tijd om jouw kennis te testen!
«
»
09:24 Steven en Jamie Kazàn - Road to Vegas
Steven Kazàn zoekt een assistent die Jamie kan vervangen. Hij organiseert een auditie en krijgt daarbij hulp van zijn goede vriend Bram Krikke.
«
»
09:39 De Matties
Wat weet jij eigenlijk over kunst? Tijd om jouw kennis te testen!
«
»
09:42 Freeks wilde wereld
Freek is dol op slangen en treft er in Nepal een die meteen in zijn top drie komt: de Aziatische tijgerpython. Met hulp van twee assistenten lukt het om deze joekel van dichtbij te bekijken.
«
»
09:52 De Matties
Wat weet jij eigenlijk over kunst? Tijd om jouw kennis te testen!
«
»
09:56 Zapp Kids Top 20
TIJN treedt op met zijn nieuwe nummer 'BLIJF JIJ HIER' en Anna Grigorian zingt 'Take My Hand'.
«
»
10:24 Mees Kees
Koen doet zijn best om te voorkomen dat de klas met Mees Kees naar het milieuplein gaat, want dan komt iedereen erachter dat zijn vader vuilnisman is.
«
»
10:49 ZappSport Kantine
Terreinknecht Theo heeft een nieuwe roeping gevonden als scheidsrechter. Ron ontmoet olympisch zwemster Kira Touissant. Andras is groot fan van Kira en wil nog sneller leren zwemmen.
«
»
11:09 Heel Holland Bakt Kids
Het thema is dieren. De bakduo's maken beestachtige meesterwerken: marsepein-diertjes en zes dieren-eclairs.
«
»
11:44 Heel Holland Bakt Kids
Het thema is kleur. De bakkertjes starten met een technische opdracht waarbij ze een taart maskeren met botercrème, versieren met discodip en er acht toefjes opspuiten.
«
»
12:18 Heel Holland Bakt Kids
Er hangt een bijzondere lucht in de HHB-tent; gebakken lucht. Dit is dan ook het thema van de week. De overgebleven koppels spuiten tijdens de technische opdracht bokkenpootbeslag op.
«
»
12:50 Heel Holland Bakt Kids
De koek is nog niet op bij de bakduo's. Ze doen hun uiterste best om de finale te halen. De bakkertjes maken mozaïekkoekjes voor de technische opdracht en eindigen met een wiebeltoren.
«
»
13:25 Heel Holland Bakt Kids
Met nog drie koppels in de tent wordt het spannender en spannender. Wie gaat er vandoor met de titel Beste Juniorthuisbakker?
«
»
14:01 De Faker
De familie Reloe gaat regelmatig op pad om weerfoto's te maken. Zal Hamza Othman de Faker weten vast te leggen of is de familie hem te slim af?
«
»
14:17 De Faker
Numidia is op bezoek bij het ondernemersgezin Wittens uit Haaren. Lukt het de familie haar om de tuin te leiden?
«
»
14:35 Dance academy
Het laatste jaar is aangebroken voor de studenten aan de National Dance Academy in Sydney. Het wordt duidelijk dat ze niet alleen vrienden zijn, maar ook rivalen.
«
»
15:00 Dance academy
Christian en Ollie bereiden zich voor op een hip hop competitie. Bij Kat staat er een auditie voor de deur voor een bijrol in Coppelia.
«
»
15:25 Oswald en de Pinguïns
Een kippenboer en diens kleindochter trainen een schattige viervoeter om een wilde pinguïnkolonie te beschermen tegen aanvallen van vossen.
«
»
16:49 Willem Wever
Bram wil weten hoe je helikopterpiloot wordt en Dani vraagt zich af hoe de voedselbank werkt. Verslaggeefster Victoria fact-checkt of het wel klopt dat je vierkante ogen krijgt van televisiekijken.
«
»
17:15 #MijnPestverhaal
Anne-Mar Zwart trapt de landelijke Week Tegen Pesten af. Ze vraagt kinderen hun pestverhaal te delen. Want iedereen heeft eigenlijk wel een pestverhaal.
«
»
17:45 Checkpoint Basecamp
We gaan heel Nederland taggen met het 'Checkpoint Basecamp'-logo. Wie tagt het best en meest spectaculair om de test te winnen?
«
»
18:10 Hands Up
Er zijn nog vijf duo's over, de kandidaten moeten dit keer een taart bakken. Maar hoe gebaar je slagroom, meel of eieren in gebarentaal? Welke duo's gaan door naar de volgende aflevering?
«
»
18:35 Voor het blok
De teams staan op een richel voor een muur van blokken. De blokken willen één ding: iedereen de afgrond in duwen! Met kennis, snelheid én lenigheid kan je de muur verslaan.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Nikkie's make-up mansion
Het thema is horror. Nikkie de Jager geeft de kandidaten de opdracht om de meest enge make-uplooks te maken. Te gast is Kaj van der Voort.
«
»
19:46 Steven en Jamie Kazàn - Road to Vegas
Maak kennis met het magische huishouden van goochelaar Steven en zijn vrouw, manager en assistente Jamie Kazàn.
«
»
20:04 Ghost Host
Nietsvermoedend worden Steven Kazàn en voetbalster Ilse van Esch in het spel van de mysterieuze ghost host getrokken. Ze krijgen drie opdrachten die ze op afstand met elkaar moeten uitvoeren.
«
»
20:21 Vlogmania
Wanneer de familie Kick een vlog opneemt in de dierentuin, gaat vader Kick het gorillahok binnen om voor voldoende entertainment te zorgen. Peuter Jason vlogt over zijn leven op de crèche.
«
»
20:38 Socutera
Stichting Hartekind zet zich in voor het vergroten van de overlevingskansen van hartekinderen en het verbeteren van hun kwaliteit van leven door onderzoek, evenementen en voorlichting.
«
»
20:40 Fartblinda
Bea en Peder besluiten tijdens een etentje hun relatie opnieuw een kans te geven. Pierre Eckervik wil Susanne overhalen om de kidnapping van Thulin in scène te zetten, zodat hij niet met Bea praat.
«
»
21:32 Moltalk
Samen met oud-deelnemers wordt er gediscussieerd over opdrachten, complotten en theorieën. Ook worden de reacties en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen.
«
»
22:11 Het beste van...de jaren 90
Voor 'Big Brother' werden twaalf mensen in een huis opgesloten voor 100 dagen. Sabine was één van de deelnemers en vertelt dat de mensen in het huis geen idee hadden dat heel Nederland zat te kijken.
«
»
22:59 Smeris
Theo en Willem vermoeden een mol onder hun collega's. Al snel verdenken ze officier van justitie Jozias Blok. Maar wat beginnen twee rechercheurs van het hennepteam tegen een topofficier van justitie?
«
»
23:55 De Luizenmoeder
Zwarte Piet mag niet meer, dus directeur Anton komt met een alternatief dat niet helemaal in goede aarde valt. Kenneth en Walter willen koste wat kost een rol spelen op de dag zelf.
«
»
00:28 Alles voor de bruiloft
We zien hoe de voorbereidingen op de huwelijksdag van Marlou en Jeff niet helemaal vlekkeloos verlopen en we komen erachter of Nina en Susanna hun eerste echte werknemer in dienst nemen.
«
»
00:59 All Stars & Zonen
Johnny heeft een oude bekende, Gökhan Beyaz, eigenaar van schoonmaakbedrijf 'de Wit', bereid gevonden de club te sponsoren.
«
»
01:36 Feuten
Wat vragen rondom het tragische ongeluk op het KMT-kamp leidt de politie naar Ithaka. Olivier mag naar het bureau komen om tekst en uitleg te geven.
«
»
02:08 Missie Aarde
Bram is vooralsnog niet van plan om Kurt zijn baan terug te geven en vraagt de overige bemanningsleden te solliciteren op deze vacature. Thijs vermoedt dat Reibek een robot is.
«
»
02:32 Missie Aarde
Wanneer de Tasman een wormgat nadert, krijgt iedereen een opfriscursus over dit fenomeen. De bemanning maakt zich ondertussen zorgen over de slechte invloed die Svetlana uitoefent op Bram.
«
»
02:57 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
03:18 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:30 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
05:35 Sarah and Duck
Het waait heel hard en Sarah en Eend besluiten te gaan vliegeren. Dat blijkt nog niet zo makkelijk. Gelukkig komen ze Dasdame tegen en die blijkt veel verstand te hebben van vliegeren.
«
»
05:42 Pipi, Pupu & Rosemarie
Animatieserie over een wasbeer, een vogel en een konijn die door de wereld trekken op zoek naar Mapa, een beetje mama en een beetje papa.
«
»
05:49 Teletubbies
De Teletubbies hebben plezier als ze vooruit en dan weer achteruit lopen. De Tubbietoetjestrein rijdt vooruit, dan achteruit, en dan weer vooruit!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

De finale van 'Restaurant Misverstand' Antwerpen. Nog één keer gaan de deuren open, worden de servetten geplooid, en pruttelen de kookpotten. De familieleden van de medewerkers met jongdementie wachten vol ongeduld om hun voeten voor een tweede keer onder tafel te schuiven en te zien welke stappen hun partner, mama of papa gezet heeft tijdens de afgelopen, intense periode in het restaurant.

'Restaurant Misverstand', om 21.05 uur op Eén.

Dossiers