TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 SAS: Who Dares Wins
25 nieuwe rekruten starten met hun trainingskamp in Schotland. Onder hen ook een ex-SAS-lid dat de groep infiltreert als geheime informant. Hun eerste opdracht is zwemmen naar een afgelegen eiland.
«
»
15:15 SAS: Who Dares Wins
De 22 overblijvende rekruten, onder wie de mol, trekken dieper over ruig terrein op het eiland Raasay. Ze leren hun agressie te beheersen, trainen met pistolen en vechten van man tot man.
«
»
16:10 The Island With Bear Grylls
De eilandbewoners maken kennis met de kracht van Moeder Natuur. Een reeks hevige stortbuien heeft hun kamp verwoest, en dan weten ze nog niet dat er ook nog een orkaan op komst is.
«
»
17:05 The World's Deadliest Weather
In 2017 zorgde orkaan Harvey voor chaos en verwoesting in de Verenigde Staten. Vooral Houston, Texas, kreeg af te rekenen met ongezien zware regenval en wateroverlast.
«
»
18:05 The World's Deadliest Weather
In Mexico City breekt er massaal paniek uit wanneer het ene na het andere gebouw instort na twee zware aardbevingen. Een Britse kitesurfer riskeert zijn leven tijdens storm Eleanor.
«
»
19:05 The Motorway
Op een afrit wordt een tragedie maar nipt vermeden.
«
»
20:00 All New Traffic Cops
De chauffeur van een onverzekerd busje slaat op de vlucht, met een gevaarlijke achtervolging tot gevolg.
«
»
20:55 All New Traffic Cops
De verkeerspolitie van Derbyshire maakt jacht op gewelddadige bendes die plofkraken plegen.
«
»
21:50 All New Traffic Cops
Ieder jaar loopt de schade door diefstallen uit vrachtwagens op tot in de miljoenen. Jonge criminelen snijden de zijkanten open en stelen de goederen uit de vrachtwagens.
«
»
22:45 All New Traffic Cops
Vorig jaar werd er in Engeland en Wales elke zes minuten een auto gestolen.
«
»
23:35 All New Traffic Cops
Drugscriminaliteit is een groot probleem in het Verenigd Koninkrijk. In Derbyshire was vorig jaar tien procent van de criminaliteit drugsgerelateerd.
«
»
00:30 The Kids Are Alright
Eddie laat in zijn slaapkamer een fles drank vallen en wil absoluut voorkomen dat Peggy dit ontdekt. Zijn vriendin Wendi probeert Peggy af te leiden door haar aan te manen een dagje vrijaf te nemen.
«
»
00:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

De finale van 'Restaurant Misverstand' Antwerpen. Nog n keer gaan de deuren open, worden de servetten geplooid, en pruttelen de kookpotten. De familieleden van de medewerkers met jongdementie wachten vol ongeduld om hun voeten voor een tweede keer onder tafel te schuiven en te zien welke stappen hun partner, mama of papa gezet heeft tijdens de afgelopen, intense periode in het restaurant.

'Restaurant Misverstand', om 21.05 uur op En.

Dossiers