TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen Uitzending
«
»
06:25 Kabouter Plop
Plop wil een kruk herstellen. Hij kan op de hulp van Klus en Lui rekenen. Maar het werkje heeft een nogal pijnlijk staartje.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Plop heeft een brief gekregen van zijn zieke kaboutermoeder. Omdat ze ver van het kabouterdorp woont, besluit Plop te verhuizen om haar te verzorgen. Zijn vriendjes zijn hier niet gelukkig mee.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
06:40 Kabouter Plop
De kabouters zitten samen in de herberg taart te eten. Wanneer Klus zijn stuk op heeft, wil hij een tweede. Dat is niet voor hem maar voor zijn oom Klos. Dan komt Klos op bezoek in de melkherberg.
«
»
06:50 Heidi
Peter sluit zijn boomhut voor de winter. Hij vraagt zijn moeder Brigitte hoe het nu eigenlijk zit met zijn vader en wil op onderzoek uit.
«
»
07:10 Maya!
Er klinken rare geluiden in de korf en Willy denkt dat er een spook rondwaart. Niemand kan nog slapen. Maya durft wel op onderzoek uit te gaan.
«
»
07:25 De wereld van K3
Kristel, Karen en Josje nemen je mee door de wereld van K3. De meiden geven de leukste knutseltips, delen de lekkerste recepten en leren je alle danspasjes.
«
»
07:40 De wereld van K3
In deze aflevering richten Karen, Kristel en Josje hun eigen tv-zender op: TV K3. Ze organiseren een echte tv-kwis, ze presenteren het weerbericht en ze zenden een journaal uit.
«
»
07:55 Hallo K3
Karen vindt de optredens van K3 niet grappig genoeg en werkt aan een nieuwe show, met stand-upcomedy. Helaas vindt Kristel de grappen van Karen absoluut niet geslaagd.
«
»
08:25 Echte verhalen: De buurtpolitie
In een krantenwinkel zijn twee dozen fidget spinners gestolen. Koen en Patrick ontdekken dat ook de commissaris bij de zaak betrokken is. Eric en Brigitte treffen twee levenloze lichamen aan.
«
»
08:50 De Code van Coppens
Duo's Siska Schoeters & Tomas De Soete en Lize Feryn & Aster Nzeyimana proberen als snelste te ontsnappen uit een luxehotel waar de laatste 30 jaar niemand meer levend buiten geraakt is.
«
»
09:40 Nonkel Jef
Bella is ziek en kan niet meer werken. Eduard bezoekt haar en besluit haar een spuitje te geven omdat het dier te hard lijdt.
«
»
10:05 Geen Uitzending
«
»
12:10 Chicago Med
Will en Natalie worden geconfronteerd met de nasleep van een vreselijk auto-ongeluk en moeten vechten voor hun leven.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:45 Loïc tussen 2 vuren
Deze week maken twee jonge chefs het lievelingsgerecht van zangeres Olivia Trappeniers klaar.
«
»
14:15 Chicago Fire
Het team krijgt de brand in de matrassenfabriek maar moeilijk onder controle. Ze stellen alles in het werk om iedereen te redden.
«
»
15:05 Chicago P.D.
Wanneer Kelton dood wordt aangetroffen, is Voight verdacht, vanwege zijn wrok tegen de burgemeester. Upton en Halstead gaan aan de slag om de onschuld van hun sergeant te bewijzen.
«
»
15:50 Celebrity Car Match - Compilatie
William Boeva voert vijf bekende Vlamingen naar het Autosalon in een exclusieve wagen. Hij gaat samen met hen op zoek naar hun perfecte droomwagen.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:40 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
17:10 Groeten uit
Wendy Van Wanten keert samen met haar man Frans en kinderen Clément en Estelle terug naar 1972. In dat jaar was Wendy nog de 12-jarige Iris Vandekerckhove.
«
»
18:20 Mr. Bean
Mr. Bean schiet een man te hulp die een hartaanval heeft, maar dat heeft niet het gewenste resultaat. En ook zijn pogingen om een brief te posten mislukken jammerlijk.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De kotmadam
Jef is er zeker van dat hij eindelijk de biljartbeker gaat winnen; al zijn beste tegenstanders liggen immers in de lappenmand. Maar de voorzitter wil de wedstrijd annuleren: te weinig deelnemers.
«
»
20:35 De Code van Coppens
Vandaag nemen Sandrine André en Kürt Rogiers het op tegen Bab Buelens en Vincent Banic.
«
»
21:35 Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u
Jen en Meryl gaan op reis naar Senegal. Meryl denkt dat ze meedoen aan het programma 'Droomreis', waarbij ze met een kritische blik een hotel moeten beoordelen. Maar dat draait helemaal anders uit.
«
»
22:45 Een echte job
Na enkele ochtendshifts draaien de vijf bekende verpleegkundigen voor het eerst mee tijdens een late shift. En tijdens die shift gaat er voor An Lemmens een droom in vervulling.
«
»
00:00 Timeless
Het team traceert Flynn naar het Las Vegas van 1962. Hij probeert aan plutonium te geraken door de minnares van president Kennedy te chanteren. Rufus doet een schokkende ontdekking over een collega.
«
»
00:50 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers