TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:49 Teletubbies
De Teletubbies hebben plezier als ze vooruit en dan weer achteruit lopen. De Tubbietoetjestrein rijdt vooruit, dan achteruit, en dan weer vooruit!
«
»
06:05 Clangers
Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.
«
»
06:15 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:25 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:40 Guess how much I love you
Hazeltje wil ook graag vliegen, net als Donsje. Hij probeert 't met z'n oren, met z'n armen en met herfstblaadjes, maar niets lijkt te helpen.
«
»
06:50 Liselotte
Animatieserie over de koe Liselotte. Ze leeft op een boerderij, samen met de boer, boerin en andere boerderijdieren. Ze is dikke maatjes met de postbode en helpt hem graag bij het bezorgen van de post.
«
»
06:55 Ella, Oscar & Hoo
Ella en Oscar beleven grote en kleinere avonturen. Ook altijd aanwezig is Hoo, een continu meereizend wolkje.
«
»
07:07 Peppa Pig
Vandaag hebben Peppa en haar vrienden het in de klas over wat ze willen worden als ze groot zijn.
«
»
07:11 Peppa Pig
Dokter Bruinbeer komt naar de klas om de kinderen te leren wat ze moeten doen als er een ongeluk is gebeurd.
«
»
07:15 Jojo & Ouma
Jojo en Ouma nemen de trein, maar Panda raakt vermist op het station.
«
»
07:25 Pieter Konijn
Wanneer Pieter hoort van de grootste roof die zijn vader ooit gedaan heeft, begint hij aan een gevaarlijke roofoverval.
«
»
07:40 Apennoten reis om de wereld
Dit keer: Brazilië.
«
»
07:55 Kindertijd
In de serie Vloggen filmen kleuters met een eigen camera hun leven en bepalen zij zelf wat ze aan de kijker laten zien.
«
»
08:05 Masha en de beer
Tijger, de oude circusvriend van Beer, komt op bezoek. Ook Masha komt langs en zij doet wat kunstjes met Tijger. Ze gaat met hem mee terug om in het circus te gaan werken.
«
»
08:10 Stop!
Maja gaat bij oma spelen en dat vindt Maja niet zo leuk. Want bij oma mag je alleen maar kijken en nergens aankomen.
«
»
08:20 Trex
Trex kegelt blikjes omver en Simon moet dringend zijn haar wassen.
«
»
08:25 Studio Snugger
Onderwerpen: Trampoline, Schoonvriezen, Ronde kazen, Planten hotel, Blinde geleide hond en Poepen in de trein.
«
»
08:40 ZappSport Kantine
Ron ontmoet drievoudig wereldkampioen darten Michael van Gerwen. Ron, Michael en drie kids ontmoeten elkaar in Michaels favoriete darthal.
«
»
09:00 Brainstorm
Wat gebeurt er in je hersenen als je last hebt van geheugenverlies? Hoe werkt het autistische superbrein van cabaretier Fabian? En waarom kan je tijd zo verschillend ervaren?
«
»
09:20 Kop op!
Terwijl Marjolein met Wesley gewisseld is, besluit ze als Wesley, ongevraagd, zijn saaie klusvlog wat meer jeu te geven door een nieuwe aflevering op te nemen.
«
»
09:30 Taarten van Abel
Arta (9) woont in een liefdevol pleeggezin en heeft drie pleegzussen. Ze wil een taart maken voor haar lieve oppas Klara, die ermee gaat stoppen. Daar is Arta erg verdrietig over.
«
»
09:55 In Freudesnaam
Allysha is op Sem, maar Sem is niet op haar. Allysha klopt aan bij de vertrouwenspersoon voor een spoedcursus in de liefde.
«
»
10:15 De dikke data show
Wie wil er nu niet viral gaan? Duizenden views pakken en overal herkend worden. Maar wat als je ongewild viral gaat? Quinty onderzoekt wat de gevolgen kunnen zijn van viral gaan.
«
»
10:35 Hands Up
Er zijn nog vijf duo's over, de kandidaten moeten dit keer een taart bakken. Maar hoe gebaar je slagroom, meel of eieren in gebarentaal? Welke duo's gaan door naar de volgende aflevering?
«
»
11:00 Checkpoint Basecamp
We gaan heel Nederland taggen met het 'Checkpoint Basecamp'-logo. Wie tagt het best en meest spectaculair om de test te winnen?
«
»
11:27 S.T.I.P.-It
Videoclip van het campagnelied 'B.E.D.A.N.K.T.' door Stefania voor de actieweek S.T.I.P.-It. S.T.I.P.-It staat voor Samen Tegen Iemand Pesten.
«
»
11:30 Flexe meiden
Cindy gaat graag winnend door het leven. Ze haalt de hoogste cijfers, leidt de schoolkrant en richt de hiphop dansgroep de Fly Girls op. Ze heeft haar zinnen gezet op de Summer Fiësta Bokaal.
«
»
11:40 Flexe meiden
Cindy is radioactief nadat haar video viral is gegaan. Wanneer ze door Avalon uit de Fly Girls gezet wordt, lijkt de kans om de Summer Fiesta Bokaal te winnen verkeken.
«
»
11:55 Flexe meiden
Cindy heeft de achilleshiel van Avalon gevonden! Maar wanneer ze het bewijs wil posten, twijfelt ze. Ze besluit haar eigen hiphop groep op te richten, dat laat wel zien wie er beter is.
«
»
12:10 Flexe meiden
Cindy's plan is gelukt. Ze is weer hot en werkt met Lucas en Vera aan hun nummer voor de Summer Fiesta, maar trapt daarbij alweer snel in haar oude bazige valkuilen.
«
»
12:20 Flexe meiden
Wanneer Cindy besluit terug te gaan de Fly Girls is Vera woedend. Maar Cindy is verblind door het succes en on top of the world! Maar dan blijkt haar dagboek verdwenen.
«
»
12:35 Flexe meiden
Cindy heeft niemand meer. Hoewel Cindy af en toe super irritant is en veel te ver is gegaan, hebben Nova en Avalon met haar te doen. Ze zijn erachter gekomen dat iemand een vuil spel met hen speelt.
«
»
12:48 S.T.I.P.-It
Videoclip van het campagnelied 'B.E.D.A.N.K.T.' door Stefania voor de actieweek S.T.I.P.-It. S.T.I.P.-It staat voor Samen Tegen Iemand Pesten.
«
»
12:50 Topdoks
Rachel boort en schroeft zo goed als ze kan in een ruggengraat. Elbert helpt mee op een ziekenhuisschip in aanbouw. Hoe behandel je een gemene diepe snijwond?
«
»
13:10 Topdoks
Op de redactie van 'Topdoks' wordt een brief bezorgd met wit poeder erin. Rachel en Elbert mogen het kantoor niet verlaten. Elbert ontdekt dat zijn ogen zijn smaakpapillen in de maling nemen.
«
»
13:30 Topdoks
Rachel en Elbert ontdekken dat op hoog niveau gamen behoorlijk wat lichamelijke inspanning vraagt en dat er dokters zijn die gamespelletjes gebruiken om zich op operaties voor te bereiden.
«
»
13:50 De Faker
De touwtjespringende familie Loenen woont in Huizen en het is aan SERA om uit te vinden wie niet in het gezin thuishoort. Scoort ze een punt voor haar team?
«
»
14:10 De Faker
Juvat Westendorp gaat langs bij de familie Hoogland. Lukt het de doorgewinterde presentator om in dit gezin uit Alkmaar de Faker te ontmaskeren?
«
»
14:25 De Faker
In Haarlo woont de familie Olthof in een wel heel bijzonder huis. Raakt Thomas van Grinsven hier niet te veel door afgeleid? Zal hij de Faker vinden?
«
»
14:40 Brugklas weekoverzicht
Dit seizoen worden de ontroerende, grappige, aangrijpende en spannende schoolverhalen van Gijs, Tirza, Romy, Hailey, Nouri en Meike op een realistische en directe manier in beeld gebracht.
«
»
15:30 Buitenspel
Jia is net in de stad komen wonen en ontmoet Sun. Ze worden vriendinnen. Maar als de school weer begint, wordt hun vriendschap op de proef gesteld: Jia vindt de andere meisjes ook wel heel leuk.
«
»
17:00 Tussen Kop en Staart
Is dit normaal: zand in poep? Is een kameleon voor Rachel een geschikt huisdier? Ontdekt Elbert tijdens het kraambezoek de haai in het ei? En kan een spinnenwebdraad een vliegtuig tegenhouden?
«
»
17:25 Freeks wilde wereld
Freek is dol op slangen en treft er in Nepal een die meteen in zijn top drie komt: de Aziatische tijgerpython. Met hulp van twee assistenten lukt het om deze joekel van dichtbij te bekijken.
«
»
17:35 Natuur de Luxe
'Natuur de Luxe' zet je steeds weer met beide luxebenen op onze grond. Een heerlijk snackie voor je hoofd.
«
»
17:55 De proefkeuken
Pieter en Willem willen hun levens vereeuwigen en besluiten zelf een boek te gaan maken. De avonturen uit 'De proefkeuken' zijn echter met geen pen te beschrijven.
«
»
18:20 Wat maak je Menu?
Vanalles komt voorbij, van sprinkhanen tot kwallen, en de kinderen proeven - al dan niet geblinddoekt - hoe lekker ze het vinden.
«
»
18:45 Mollenstreken
Lavezzi Rutjes gaat op zoek naar de Mol. Hij bespreekt in zijn studio de aflevering van de avond ervoor. Samen met zijn mollenkijkers zoekt Lavezzi naar geheime hints en verdachte mollenstreken.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Nog één week
Emelie (13) is sinds een half jaar bijna helemaal blind door een hersentumor. Ze wil heel graag weer alleen naar school lopen.
«
»
19:40 3 op Reis
Dzifa rijdt naar een bijzondere plek in Bolivia: het heilige dorpje Chochís. Chris is in IJsland. Samen met geologe Helga bestijgt hij de Meradalirvulkaan, die een jaar geleden nog uitbarstte.
«
»
20:15 Reizen Waes: Wereldsteden
Met meer dan 24 miljoen inwoners is São Paulo niet alleen de grootste stad van Brazilië, maar ook van het hele Zuid-Amerikaanse continent.
«
»
21:10 Media Inside
Te gast: Nadia Moussaid en Rutger Castricum.
«
»
22:05 First dates hotel
De twee meter lange Tom zoekt een goede luisteraar met vergelijkbare lengte. Natalie van 1m93 lang lijkt de perfecte kandidaat. De 34-jarige kapper Chris is op zoek naar een serieuze partner.
«
»
23:00 3 op Reis
Dzifa rijdt naar een bijzondere plek in Bolivia: het heilige dorpje Chochís. Chris is in IJsland. Samen met geologe Helga bestijgt hij de Meradalirvulkaan, die een jaar geleden nog uitbarstte.
«
»
23:35 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 20: SC Cambuur - Ajax, Feyenoord - PSV, Go Ahead - NEC en FC Groningen - FC Twente.
«
»
00:40 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»
01:35 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
02:25 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 20: SC Cambuur - Ajax, Feyenoord - PSV, Go Ahead - NEC en FC Groningen - FC Twente.
«
»
03:25 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
03:45 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 20: SC Cambuur - Ajax, Feyenoord - PSV, Go Ahead - NEC en FC Groningen - FC Twente.
«
»
04:40 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:33 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
05:35 Sarah and Duck
Sarah en Eend zitten binnen te tekenen, want het regent. Als de krijtjes op zijn, moeten ze naar buiten om nieuwe te kopen. Gelukkig is het even droog, maar op de terugweg begint het weer te regenen.
«
»
05:45 Pipi, Pupu & Rosemarie
Animatieserie over een wasbeer, een vogel en een konijn die door de wereld trekken op zoek naar Mapa, een beetje mama en een beetje papa.
«
»
05:50 Teletubbies
De Teletubbies wensen de Tiddlytubbies welterusten; het is bedtijd. Maar Po is niet moe meer en rijdt weg op haar step.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers