TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Les aventures de Rabbi Jacob
Victor Pivert is op weg naar het huwelijk van zijn dochter. Onderweg belandt hij toevallig in een nationalistische demonstratie van Arabieren.
«
»
15:55 The World's Deadliest Weather
Een tornado veegt een stadje in Uruguay zo goed als van de kaart. In Californië zwoegt een man dag en nacht om zijn buurt te vrijwaren van enkele hevige bosbranden.
«
»
16:50 The Motorway
Op een afrit wordt een tragedie maar nipt vermeden.
«
»
17:40 De familie Backeljau
Cois is niet te spreken over 'Luchtbal Rock', het plaatselijke muziekfestival dat duizenden popliefhebbers belooft aan te trekken. Agent Sabrina is in haar nopjes.
«
»
18:15 De familie Backeljau
De Bomma is op zoek naar de man van haar dromen. Ze heeft een indrukwekkende contactadvertentie geplaatst en verwacht een massa reacties.
«
»
18:50 De familie Backeljau
Cois vertrekt met panische angst naar het ziekenhuis voor de operatie aan zijn oren en krijgt er meteen slaande ruzie met zijn kamergenoot over het gebruik van de afstandsbediening.
«
»
19:25 De familie Backeljau
Cois vertrekt doodvermoeid naar zijn werk. De rest van de familie geniet met volle teugen van de eerste zonnige dag van het jaar. Zo ook buurman Marcel.
«
»
20:00 De familie Backeljau
Cois heeft de grote baas van Megabeton kunnen strikken voor een etentje ten huize Backeljau. Hier hangt een vette promotie in de lucht.
«
»
20:35 Escape from Alcatraz
Op 18 januari 1960 arriveert Frank Morris op het gevangeniseiland Alcatraz. De bewaker is onmiddellijk overduidelijk: nog nooit is iemand hier ontsnapt.
«
»
22:35 Kafka
Hoe kan je naar het toilet zonder kleingeld? Kan je bij om het even welke ober bestellen? Mag je als jongste en laatst aangenomen werknemer van een overheidsbedrijf eigenlijk wel praten met je baas?
«
»
23:10 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
De Bone Collector is overal in het nieuws. Hij slaagt er echter nog steeds in om het team telkens één stap voor te zijn en richt nu het vizier op de naasten van Lincoln, onder wie Amelia.
«
»
00:00 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
Lincoln moet zijn eigen leven op het spel zetten om zijn zoon Camden te redden. Het komt tot een dodelijke confrontatie tussen hem en de Bone Collector.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers