TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Onderbreking
«
»
09:35 Onderbreking
«
»
12:05 Modern Family
De familie is bij Jay om samen naar Alex' diploma-uitreiking te gaan. Jay probeert een botox-ongelukje te verbergen voor z'n familie en Cameron baalt ervan dat Mitchell hem altijd uitlacht.
«
»
12:35 Onderbreking
«
»
15:00 The Naked Gun 2½: The Smell of Fear
De prettig gestoorde Californische politie-inspecteur Frank Drebin probeert een bende corrupte energiehandelaren te ontmaskeren.
«
»
16:35 Siren
Ben en Maddie staan Ryn bij tijdens de levensbedreigende bevalling van haar surrogaat. Helen en Xander brengen het lijk van een hybride naar Beth.
«
»
17:30 L.A.'s Finest
Nancy helpt Syd om de gestolen fentanyl terug op het politiebureau te krijgen zonder dat iemand iets opmerkt. Ze raakt echter afgeleid door het vreemde gedrag van haar stiefdochter Izzy.
«
»
18:25 The Mummy
Egypte, 1923. In de legendarische dodenstad Hamunaptra wekt een groep schatgravers per ongeluk het gemummificeerde lichaam van Imhotep, hogepriester van de god Osiris, na 3.000 jaar weer tot leven.
«
»
20:30 Starsky & Hutch
Californië, 1975. Rechercheurs Starsky en Hutch worden samen op pad gestuurd nadat er op het strand van Bay City een lijk werd aangetroffen. Het duo komt al snel een drugshandel op het spoor.
«
»
22:15 9-1-1
Het team wordt opgeroepen voor een kettingbotsing veroorzaakt door een dronken bestuurder. Hen en Karen zitten in zak en as terwijl ze Nia voorbereiden op een hereniging met haar biologische moeder.
«
»
23:10 9-1-1: Lone Star
Een ruzie tussen Owen en een politieagent gaat viraal, waarna Owen besluit dat ze hun geschil zullen uitvechten met een spelletje softbal. T.K. krijgt slecht nieuws.
«
»
00:00 9-1-1: Lone Star
T.K. en Owen reizen naar New York voor de begrafenis van Gwyn. Hun vlucht gaat echter niet zoals gepland wanneer de motor van het vliegtuig het begeeft.
«
»
00:45 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers