TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 The Deed: Chicago
Caren en Nic zijn goed in het opkopen en opknappen van vervallen huizen, maar wanneer ze hun eerste huis van nul opbouwen, komt het koppel al snel in de problemen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Magazine.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Rich House, Poor House
De familie Fox ruilt hun huurhuis in Bradford in voor een chic minimalistisch pand in Kent, de thuisbasis van de familie James.
«
»
13:20 Love in the Flesh
Nadat ze eindelijk gekust hebben in bed, zijn Brandon en Hannah in de war over hun gevoelens. Ondertussen laait de passie op tussen vrijgezellen Caz & Lauren en Dan & Ana.
«
»
14:10 Your Home Made Perfect
Laura Jane Clark en Robert Jamison strijden voor de renovatie van de woning van Ruth en Lindsey in Teesside. Sinds de komst van hun dochters voldoet het huis niet meer aan hun behoeftes.
«
»
15:15 Voor hetzelfde geld
Amsterdammers Piero en Assi voelen zich niet meer thuis in hun eigen stad. Maar als je dan besluit te verhuizen, waar moet je dan naartoe? Ze laten zich verrassen met drie bijzondere woningen.
«
»
16:00 House M.D.
Twee maanden na Ambers dood keert dokter Wilson terug naar het Princeton Plainsboro Teaching Hospital. Hij heeft haar dood echter nog steeds niet kunnen verwerken en besluit zijn ontslag in te dienen.
«
»
16:55 House M.D.
Vier verschillende mensen, enkel verbonden door dezelfde orgaandonor, storten in.Vreemd genoeg lijken de oorzaken van hun instorting niets te maken te hebben met de getransplanteerde organen.
«
»
17:45 House M.D.
Brandon is een getalenteerd schilder, maar zijn laatste schilderij ziet er wat vreemd uit. Iets vertekende zijn zicht. Toch is er niets te zien op de hersenscans en zijn de tests op drugs negatief.
«
»
18:35 House M.D.
Het team onderzoekt wat er mis is met een jonge vrouw die in China plots ziek werd. House is, met tegenzin, op weg naar de begrafenis van zijn vader en staat zijn team telefonisch bij.
«
»
19:25 Iron Man 2
Zes maanden nadat hij heeft bekendgemaakt dat hij de man achter Iron Man is, wordt multimiljardair en uitvinder Tony Stark geconfronteerd met een machtige nieuwe vijand.
«
»
21:40 De Vuilste Jobs van Nederland
Guido moet een huis ontruimen en reinigen waar iemand zwaar werd mishandeld. Na de marathon van Rotterdam ruimen vuilnismannen Martin en Luigino alle rotzooi op.
«
»
22:35 Expeditie Gooris
Eén ding prijkt helemaal bovenaan de bucketlist van Sam: hij wil 'nen beir' in het wild zien. Tijdens de rit van San Francisco naar Quincy komt die droom eindelijk uit.
«
»
23:35 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Een terugblik op het verhaal van Rachel Jacobs. Zij wou haar huis voor drie maanden verhuren, maar vier jaar later zit de huurder nog steeds in haar pand, zonder ook maar één cent te betalen.
«
»
00:25 The Diagnosis Detectives
Pauls pensioen wordt verpest door een mysterieuze aandoening die zijn gezicht zo drastisch doet opzwellen dat hij bij momenten nog nauwelijks kan zien.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers