
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | De Sterrenkaart - Nederland |
De familie Tsang startte in 1982 als afhaalchinees. Sinds 2018 koken ze er in Sint Willebrord met 1 Michelinster. We kijken naar dit waanzinnige parcours, luisteren naar een prachtig familieverhaal en proeven van topgerechten met pit.
«
»
06:20 | Sportfood |
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan. Chef Michaël en topsportdiëtiste Stephanie maken enkele hartige en glutenvrije on-the-go-gerechtjes.
«
»
06:40 | De smaaktoerist |
In Diest ruikt Jeroen zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden.
«
»
07:10 | De sterrenkaart |
Vrijmoed werd acht maanden na opening meteen bekroond met een ster. Vier jaar later bekroonde Michelin hem met een tweede ster.
«
»
07:40 | Tot op de graat |
Vandaag staat er pollak op het menu van Johan Segers, een vissoort die vergelijkbaar is met de kabeljauw en aan de kust ook wel 'vlaswijting' wordt genoemd.
«
»
08:00 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
08:30 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers maakt eerst een bloemkoolsoep met stilton en daarna een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegeleitje.
«
»
09:05 | Het weekmenu |
Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
«
»
09:50 | Peppe's Toscane |
Het is een spannende dag voor Peppe, want hij gaat voor de allereerste keer op jacht naar de zwarte diamant van de keuken: de truffel. Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van Roberto en zijn hond Stellina. Een dreamteam, want ze keren bijna nooit van een kale reis terug.
«
»
10:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
11:00 | De sterrenkaart |
Het Gebaar in Antwerpen van Roger van Damme heeft al 13 jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Hoe kunnen ze na al die jaren dat niveau behouden?
«
»
11:35 | De Eregast |
Voor de laatste dag hebben de boys de big boss van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu.
«
»
12:30 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
12:50 | Toasted! |
No more bokes met choco 's morgens, want vandaag tonen Dominique Persoone en zijn Scandinavische keukenprinses Dagny Ros hoe je anders, beter en vooral gekker kan ontbijten.
«
»
13:15 | Toasted on Wheels! |
Vandaag maken Dominique en Dagny Ros de Grote Markt van Mechelen onveilig met hun foodtruck.
«
»
13:40 | Peppe's Sicilië |
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabijgelegen havenstad. En daar gaat ook Peppe vandaag naartoe. Hij koopt er een kratje sardienen.
«
»
14:05 | Apero-Dining |
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
14:30 | Uit de Schelp |
Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat.
«
»
14:40 | De Wereldkeuken |
Als expert van de Spaanse keuken leert topchef José Polonio de njam!-fans allerlei gerechten maken, zoals gevulde mosseltjes of konijn in sherry. Maar ook Spaanse klassiekers.
«
»
15:25 | Nuances |
Vandaag staat er bouillabaise op het menu, maar ook deze keer maakt Thierry er een eigen interpretatie van!
«
»
16:00 | De sterrenkaart |
Het Gebaar in Antwerpen van Roger van Damme heeft al 13 jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Hoe kunnen ze na al die jaren dat niveau behouden?
«
»
16:35 | Het weekmenu |
Paëlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
17:20 | Wild van wild |
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeën.
«
»
17:45 | Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed |
Karolien maakt een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
18:10 | De gastentafel |
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Michaël Vrijmoed.
«
»
18:55 | Nuances |
Thierry Theys combineert de heerlijke langoustine met de smaak van een van de fijnste stukjes ham: de pata negra.
«
»
19:20 | De Eregast |
Voor de laatste dag hebben de boys de big boss van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu.
«
»
20:15 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de man met een enorm groot en gul hart: Desmidt Bart! Hij kiest voor een rode kerrie met een goed stuk varkensvlees van bij ons.
«
»
20:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
21:25 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Gevuld Kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
22:05 | Lekker lang leven |
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
22:30 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
22:50 | Veggie |
Quiche met witloof, peer en blauwe kaas.
«
»
23:00 | De sterrenkaart |
Het Gebaar in Antwerpen van Roger van Damme heeft al 13 jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Hoe kunnen ze na al die jaren dat niveau behouden?
«
»
23:35 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
00:00 | Het weekmenu |
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
00:45 | Nuances |
Thierry Theys gaat aan de slag met de 'Krab Royal', die hij combineert met de frisse smaak van ondermeer een marshmallow van snijbonensap.
«
»
01:15 | Tot op de graat |
Vandaag staat er pollak op het menu van Johan Segers, een vissoort die vergelijkbaar is met de kabeljauw en aan de kust ook wel 'vlaswijting' wordt genoemd.
«
»
01:40 | De gastentafel |
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
02:20 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
03:05 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Gevuld Kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
03:40 | Lekker lang leven |
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
04:05 | Veggie |
Quiche met witloof, peer en blauwe kaas.
«
»
04:10 | De sterrenkaart |
Het Gebaar in Antwerpen van Roger van Damme heeft al 13 jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Hoe kunnen ze na al die jaren dat niveau behouden?
«
»
04:45 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
05:10 | Het weekmenu |
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
05:55 | Nuances |
Thierry Theys gaat aan de slag met de 'Krab Royal', die hij combineert met de frisse smaak van ondermeer een marshmallow van snijbonensap.
«
»