TVgids - VTM NON-STOP 90s

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Spin City
De opmerkingen van Michael over zijn nauwe relatie met de burgemeester worden verkeerd geďnterpreteerd door een verslaggever van een homoblad.
«
»
02:20 Spin City
Terwijl Paul en James de grappen van Stuart beu zijn, bundelen ze de krachten om terug te vechten. Carter valt voor een rijke man wiens principes hij niet deelt. Randall stuurt Mike en Caitlin intussen naar relatietherapie zodat hun gekibbel stopt.
«
»
04:00 Spin City
Mike richt zich op een rijke en veeleisende politieke donor om te helpen met de teruglopende senaatscampagne van de burgemeester.
«
»
04:20 Spin City
Mike ziet een fotokans wanneer een baby in een put valt, maar verandert van strategie als de burgemeester in een aangrenzende put valt.
«
»
04:40 Spin City
Michael en Caitlin doen zich voor als een koppel om een steunbetuiging voor de burgemeester te krijgen van een senator met een sentimentele inslag.
«
»
05:00 Spin City
De burgemeester uit zijn twijfels over de capaciteiten van Michael, dus probeert Michael te bewijzen dat hij ongelijk heeft.
«
»
05:20 Spin City
Caitlin gaat met Michael mee op een plezierritje in de cabriolet van de burgemeester, nadat Michael haar ervan beschuldigt een 'little miss perfect' te zijn.
«
»
05:40 Spin City
Michael nodigt alleen Caitlin uit voor zijn kerstfeest, maar vervolgens mislukken zijn plannen wanneer ze opduikt met een date.
«
»
06:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
10:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers