TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 NCIS: Los Angeles
Het team heeft geen tijd te verliezen wanneer het een video ontvangt van de gijzeling van Special Agent Dominic Vail en hem wil redden.
«
»
03:30 Bar Rescue
Jon gaat naar een familiebedrijf dat het moeilijk heeft als gevolg van het gedrag van de eigenaar.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 MacGyver
Het team werkt samen met een huismoeder, die 's nachts een dief is. Ze moeten haar helpen om een van haar contacten te stoppen, een crimineel die haar heeft ingehuurd om een bom te stelen.
«
»
09:05 Bar Rescue
Jon gaat naar een familiebedrijf dat het moeilijk heeft als gevolg van het gedrag van de eigenaar.
«
»
09:45 NCIS: Los Angeles
Het team heeft geen tijd te verliezen wanneer het een video ontvangt van de gijzeling van Special Agent Dominic Vail en hem wil redden.
«
»
10:25 Seal Team
Het team wordt in de val gelokt, wat maar een ding kan betekenen. Er is iemand in hun groep die informatie lekt aan het kartel.
«
»
11:10 Pawn Stars
De Harrisons onderzoeken een zeldzame Hertz Penske GT Mustang uit 2014. Een klant brengt een kreeftstaartpothelm uit het leger van Oliver Cromwell uit de 17e eeuw.
«
»
11:30 Pawn Stars
Een originele schets van het Marine Corps War Memorial wordt de winkel binnengebracht. Kan Rick de overwinning claimen door zijn aanbod? Een door Bret Michaels gesigneerd platina album van Poison komt binnen. Sleept Rick er een glamrock-deal uit?
«
»
11:55 Big Timber
Kevin en twee houthakkers moeten de hitte trotseren om hout op te halen bij de concessie. Sarah vraagt werknemers Brooke en Logan om een kennel te bouwen voor hun honden.
«
»
12:50 See No Evil
Elke seconde van elke dag worden miljoenen Amerikanen vastgelegd door beveiligingscamera's. De meesten zijn eerlijke burgers die hun dagelijkse leven leiden, maar enkelen zijn schuldig aan onbeschrijfelijke misdaden.
«
»
13:45 Bar Rescue
Jon ontmoet een onhandelbare echtgenoot van een vrouw die op het punt staat haar bar te sluiten.
«
»
14:40 The Blacklist
Terwijl Red en de task force naar Liz zoeken, zet ze een nieuw plan in gang dat catastrofale gevolgen heeft.
«
»
15:35 Seal Team
Het team wordt in de val gelokt, wat maar een ding kan betekenen. Er is iemand in hun groep die informatie lekt aan het kartel.
«
»
16:30 Pawn Stars
De Pawn Stars maken een testrit in een Chrysler uit de jaren '50. Wordt het een koopje of komen ze PK's tekort? Dan komen er laat-19e-eeuwse antieke spoorwegsloten op de toonbank te liggen. Verkoopt dat als een trein of niet?
«
»
17:00 Pawn Stars
Een klant komt met de agenda van Madonna uit 1988. Daarna een schedel uit 1910. Vervolgens een medaillon uit 1800 met een afbeelding van Henry Ward Beecher. Ten slotte wordt een stoel uit 1980 in de vorm van een ei binnengebracht.
«
»
17:30 Big Timber
Kevin en kompanen zoeken naar meer rood cederhout langs de kust. Maar is hun boot nog wel zeewaardig na al die jaren van hard werk?
«
»
18:25 Cops
Een jong stel zou te veel tijd besteden aan ruzie in plaats van op de weg te letten. Een agent gebruikt een truc om iemand op een leugen te betrappen. Een praatgrage automobilist maakt voor zijn eigen huis een hoop aanklachten.
«
»
18:55 Cops
Een verdachte in het bezit van een gestolen vrachtwagen leidt iedereen op een achtervolging door een hobbelig terrein. Medewerkers van een benzinestation bellen de politie als ze een slapend koppel bij de pomp zien.
«
»
19:25 Two and a Half Men
Charlie valt bij het verlaten van de tandartspraktijk, op afraden van Alan, op een vrouw, Frankie, die de wagen van haar psychiater met een honkbalknuppel onder handen neemt.
«
»
19:50 Two and a Half Men
Frankie onthult, eindelijk, haar grote geheim tegenover Charlie en Alan. In de tussentijd ontwikkelt Frankies dochter gevoelens voor Jake.
«
»
20:20 Mauve
Een unieke blik achter de schermen van het nieuwe RSC Anderlecht.
«
»
20:35 Fear and Loathing in Las Vegas
De excentrieke journalist Raoul Duke en zijn psychopatische advocaat Dr. Gonzo maken een met drugs gevulde roadtrip door de Mojave-woestijn naar Las Vegas, om verslag te doen van een motorwedstrijd.
«
»
22:45 1408
Schrijver Mike Enslin heeft al een aantal paranormale gebeurtenissen ontkracht in zijn boeken. Voor een nieuw boek bezoekt hij, ondanks bezwaar van hotelmanager Mr. Olin, hotelkamer 1408 in een behekst hotel in New York.
«
»
00:45 MIDMID
Wekelijks praatprogramma waarin vooraanstaande figuren uit de voetbalwereld worden ontvangen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers