TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
09:00 Herfstbeelden
Programma met beelden van de herfst.
«
»
12:00 Radio 1: Nieuwe Feiten
Lieven Vandenhaute gaat op zoek naar nieuws dat verbijstert, verbaast of verwondert.
«
»
13:00 Herfstbeelden
Programma met beelden van de herfst.
«
»
15:00 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:05 Planet Finance
Over het verlangen van de particuliere, kleine belegger om mee te spelen op Planet Finance. In Japan zijn er inmiddels anderhalf miljoen particuliere beleggers, 'Mevrouwen Watanábe'. Allemaal willen ze iets verdienen, op de valutamarkt.
«
»
18:00 Raise the Bar
In 2015 is er in IJsland een basketbalteam voor meisjes opgericht. De coach is ervaren, onvoorwaardelijk en heeft de lat enorm hoog gelegd. De meisjes worden opgeleid tot professionele atleten op het veld en tot leiders ernaast.
«
»
19:15 De ideale wereld
Gast: Senne Guns.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak op vrijdag
Ivan De Vadder nodigt wekelijks één politicus en twee andere gasten uit. Samen overlopen zij de politieke actualiteit van de afgelopen week.
«
»
21:30 The Wife
Drama. Joan Castleman is een opvallende schoonheid met onberispelijke referenties. Veertig jaar heeft ze haar eigen talent, dromen en ambities opgeofferd voor haar charismatische man Joe en zijn succesvolle literaire carrière.
«
»
23:10 Rainbow Warrior
In 1985 kondigt de Franse regering nieuwe kernproeven aan op Moruroa, een atol in Frans Polynesië. Het schip van de milieuorganisatie Greenpeace, de Rainbow Warrior ligt in de haven van Auckland om een protestvloot te leiden.
«
»
00:45 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers