TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Paramedics
Volg de levens van heldhaftige Australische ambulancebroeders in hun dagelijkse bezigheden. 24 uur per dag, zeven dagen per week zetten zij zich in om de levens van burgers te redden.
«
»
07:30 MasterChef UK
Zeven andere deelnemers moeten nu aan de juryleden laten zien dat ze het potentieel hebben, terwijl de finalisten uit 2015 terug zijn om te helpen met de jurering. Tot de ingrediënten behoren o.a. gerookte schelvis, kippendijen en tijgergarnalen.
«
»
08:30 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
09:10 Million Dollar Listing Los Angeles
Tracy is verheugd om het huis van Gleb Savchenko en Elena Samodanova van Dancing with the Stars op de lijst te zetten, maar het heeft een opknapbeurt nodig. De Britten organiseren een etentje in hun dure Nightingale woning.
«
»
09:55 Million Dollar Listing Los Angeles
Tracy probeert een deal voor het Skyline pand te verkrijgen. Altman wil het Brentwood-record breken met een pand dat meer toeters en bellen heeft dan iemand kan dromen.
«
»
10:45 Dr. Phil
Danielle zegt dat ze door het trauma dat ze tijdens de orkaan Ian heeft opgelopen worstelt met het leven. De familie van Xavier zegt dat hij zelfmoord heeft gepleegd vanwege het trauma dat hij opliep toen een tornado zijn school verwoestte.
«
»
11:40 Paramedics
Volg de levens van heldhaftige Australische ambulancebroeders in hun dagelijkse bezigheden. 24 uur per dag, zeven dagen per week zetten zij zich in om de levens van burgers te redden.
«
»
12:30 MasterChef UK
In deze eerste kwartfinale van de serie moeten de zes winnaars van de heats indruk maken op voedselcriticus William Sitwell om hun plaats in de competitie te behouden.
«
»
13:05 The Block Australia
De teams hebben een gigantische taak aan drie kamers die binnen een week moeten worden afgeleverd.
«
»
14:05 Blind Gekocht NL
Alles in het leven van Paul en Kim loopt op rolletjes, behalve de zoektocht naar een nieuw huis. Het vinden van een woning voor twee personen was al uitdagend, nu zijn de woonwensen met drie pleegkinderen nog dringender.
«
»
15:20 Dr. Phil
Onlangs werden Joodse gemeenschapscentra in heel Detroit en synagogen in New Jersey geëvacueerd vanwege bommeldingen, en in Sacramento werd het bord voor een synagoge in brand gestoken en ontheiligd met hakenkruizen.
«
»
16:10 The Sky is the Limit
Deze reportagereeks werpt een exclusieve blik op het leven van succesvolle Belgen. Ze hebben keihard gewerkt om een fortuin te verzamelen en ze hebben het helemaal gemaakt in het leven.
«
»
17:05 Komen eten
De Nederlandse Carlijn is 23 lentes jong en is kersvers stewardess. Ze is helemaal gek op honden en is de trotse bezitter van een labrador. Carlijn woont in een mooi en groot appartement en heeft een biljarttafel in de living staan.
«
»
17:55 The Block Australia
De teams worstelen om hun enorme ruimtes af te maken voordat de juryleden arriveren.
«
»
19:15 Blind Gekocht NL
Wèralucië en Said vormen een samengesteld gezin in een huurhuis in Amersfoort. Dat is behalve een gezellige drukke boel ook al gauw te klein. Het belooft een lastige zoektocht te worden voor makelaar Alex.
«
»
20:35 48 Hours to Buy
«
»
21:30 48 Hours to Buy
«
»
22:30 Million Dollar Listing Los Angeles
Josh Altman, Josh Flagg en Tracy Tutor werken samen maar concurreren ook met elkaar. Tracy waagt zich aan een gigantisch landhuis. Altman krijgt een tweede kans om een pand te verkopen. Flagg vertelt over zijn scheiding van Bobby.
«
»
23:30 Million Dollar Listing Los Angeles
Altman en Tracy nemen het tegen elkaar op bij de verkoop van een historisch pand. Tracy's klant en haar vele katten zijn halsoverkop verliefd geworden op een eigendom van Diane Keaton dat ze moeten hebben.
«
»
00:30 Botched
Een cosplayer ontmoet de dokters om haar lichaam grappiger te maken. Dr. Dubrow helpt een vrouw wiens achterste door een vorige operatie is verminkt..
«
»
01:35 Botched
Dr. Dubrow maakt een vrouw met verminkte borsten weer sexy. De dokters geven ook advies aan een patient over de transformatie van haar wangen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers