TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
In Portugal brengt de welgeklede Ed Marian in verlegenheid. Leendert ontvangt dame nummer zes, die meteen wel héél enthousiast is. In Zweden wordt Suus op scherp gezet wanneer ze ziet dat concurrent Carolien punten scoort bij Bram.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Project Runway
Voor hun vierde uitdaging moeten de ontwerpers met bloemen werken. De ontwerpers moeten hun eigen unieke bloemenprint creëren en deze omtoveren tot een hoogwaardige runway-look.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Achter gesloten deuren
Laura heeft sinds een aantal maanden een nieuwe vriend. Maar net nu haar familie de boksschoolhouder begint te accepteren, doet Laura een verontrustende ontdekking over hem.
«
»
13:25 MasterChef Australië
De vier minst presterende chefs van de laatste mystery box-opdracht nemen het tegen elkaar op.
«
»
14:35 Project Runway
Kunstschaats iconen Tara Lipinski en Johnny Weir hebben looks nodig voor de komende Olympische Winterspelen van 2022. De ontwerpers zullen in paren strijden en de winnende looks zullen door Tara en Johnny gedragen worden op de Olympische Spelen.
«
»
15:40 Achter gesloten deuren
Lize en Tess zijn hartsvriendinnen die elkaar steunen door dik en dun. En dat is meer nodig dan ooit, nu een van de grappen die ze hebben uitgehaald serieus uit de hand is gelopen.
«
»
16:35 Filthy House SOS
De 56-jarige Suzanne lijdt aan een dwangmatige koopstoornis. Ze kan geen spullen wegdoen.
«
»
17:35 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Ramsay probeert Boardwalk 11, een karaoke-bar in Los Angeles te renoveren.
«
»
18:20 De Pfaffs
Dave schildert de buitenboel en ook de hoogzwangere Lyndsey helpt een handje mee. Sam en Nicolas hebben vandaag een partijtje golf gepland met hun kroost, maar het regent pijpenstelen. Jean-Marie verblijft nog steeds bij zijn gastgezin in Beieren.
«
»
19:00 Home and Away
John geniet van zijn vrije tijd, maar Alf weigert zijn ontslag te aanvaarden. Dana baalt nu de cursus voorlopig is stopgezet. Eden zoekt haar broer op. Alles gaat goed, tot hun vader ter sprake komt.
«
»
19:30 Kitchen Nightmares Australia
Colin krijgt te maken met smerig eten en een sterk geval van ontkenning in Café Martini in Wangaratta. Colin en zijn team hebben maar vijf dagen om de pub en de eigenaren onder handen te nemen.
«
»
20:35 Casino Royale
James Bond krijgt van M de opdracht om bankier Le Chiffre te onderzoeken. Dit leidt hem van de Bahamas via Miami naar Montenegro. Hij wordt bijgestaan door de beeldschone Vesper.
«
»
23:20 Wedding Crashers
Vrijgezellen en feestbeesten John Beckwith en Jeremy Grey nodigen zichzelf regelmatig uit op de huwelijksfeesten. Ze brengen het weekend door bij een politicus en diens excentrieke familie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers