TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Scott & Bailey
Rachel keert terug uit Londen voor een complexe moordzaak. Wanneer het team toegang krijgt tot een sinistere verzameling video's en hints. De zaak wordt al snel groter dan gedacht.
«
»
02:55 Death in Paradise
Een rappende reggae-artiest wordt doodgeschoten tijdens een soundcheck voor een concert. Het wordt pas echt oncomfortabel voor Marlon als hij een persoonlijke link met deze misdaad ontdekt.
«
»
03:50 Midsomer Murders
Een vrouw wordt met een cricketknuppel doodgeslagen. Het onderzoek leidt Barnaby naar een complot waarin chantage en wraak centraal staan.
«
»
04:40 Midsomer Murders
Een vrouw wordt met een cricketknuppel doodgeslagen. Het onderzoek leidt Barnaby naar een complot waarin chantage en wraak centraal staan.
«
»
05:30 Ghosts
De geesten proberen een manier vinden om weer in een goed blaadje te komen bij Alison nadat zij hun de grootste uitbrander van hun leven heeft gegeven. Mary besluit dat ze deze keer niet de schuld op zich wil nemen.
«
»
06:00 Father Brown
De beroemde bloemist Octavia Eden keert samen met haar dochter en nicht terug naar haar geboortedorp Kembleford. Haar terugkomst brengt naast glamour echter ook moord naar het dorp.
«
»
06:55 Sister Boniface Mysteries
Een deelnemer aan de Miss United Britain-schoonheidswedstrijd wordt dood gevonden in een zwembad. Sam staat voor de uitdaging om de zaak op te lossen voordat de Londense politie dat doet.
«
»
07:50 Death in Paradise
Wanneer een makelaar tijdens de onderhandse verkoop van een paradijslijk stukje strand wordt vermoord, stelt het team een onderzoek in. Ze ontdekken dat de kopers het slachtoffer waren van oplichting.
«
»
08:55 Murdoch Mysteries
Terwijl Murdoch een lening wil aanvragen bij de grote bank om het droomhuis van Ogden te bouwen, raakt hij verwikkeld in een bankoverval die zijn uitstekende reputatie in gevaar brengt.
«
»
09:55 Joanna Lumley's India
Joanna sluit haar avontuur in India af met een bezoek aan Rajasthan, Delhi en het bergachtige noordoosten van het land. Haar eindhalte is Kashmir, waar Joanna geboren werd.
«
»
10:55 Antiques Roadshow
De Roadshow bezoekt The Bishop's Palace in Wells in Somerset. De experts bespreken onder andere een kostbare ring uit Thailand en een plaquette uit een pub die van nationaal belang kan zijn.
«
»
12:00 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Nadat de burgemeester van Arden dood wordt aangetroffen, wendt eerste verdachte Billy zich tot Frank en smeekt zijn oude vriend zijn naam te zuiveren.
«
»
13:00 Queens of Mystery
Wanneer er nog een moord wordt gepleegd en Beth als een van de verdachten wordt aangemerkt, zet Mattie alles op alles om de zaak op te lossen en de naam van haar tante te zuiveren.
«
»
14:00 The Marlow Murder Club
Gepensioneerd archeoloog en kruiswoordpuzzelaar Judith Potts gelooft dat er een wrede moord is gepleegd in het slaperige stadje Marlow. Wanneer de politie weigert haar te geloven, start ze zelf een onderzoek met twee onwaarschijnlijke vrienden.
«
»
15:00 Midsomer Murders
Twee jaar na de dood van haar echtgenoot wordt Sonia Woodly doodgestoken. Barnaby en Jones onderzoeken de zaak, en de verdenking valt al snel op de familie van de overledene.
«
»
15:55 Midsomer Murders
Twee jaar na de dood van haar echtgenoot wordt Sonia Woodly doodgestoken. Barnaby en Jones onderzoeken de zaak, en de verdenking valt al snel op de familie van de overledene.
«
»
16:55 Death in Paradise
Als een potje schaken uitloopt op moord moet het team samenwerken om erachter te komen hoe en waarom dit heeft plaatsgevonden. De commissaris wordt geconfronteerd met zijn verleden door de laatste persoon die hij verwacht had te zien.
«
»
18:00 Joanna Lumley's Silk Road Adventure
Joanna Lumley begint haar grootse avontuur in Venetië, het Europese vertrekpunt van de zijderoute. De zijderoute was een gevaarlijk wegennetwerk, waar vanaf 200 voor Christus tot de middeleeuwen druk gebruik van werd gemaakt.
«
»
19:00 Antiques Roadshow
Het team is terug in de Royal Botanic Garden Edinburgh, waar de experts onder andere traditionele dracht uit de Hooglanden bespreken. Fiona bekijkt een plantenspecimen dat verzameld werd door Charles Darwin.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Kapitein Bernier is op zoek naar fondsen voor zijn expeditie naar de Noordpool. Tijdens een diavoorstelling van zijn laatste reis, verschijnt op sommige ervan de inscriptie 'Assassin'.
«
»
21:00 Signora Volpe
De gedesillusioneerde Britse spion Sylvia Fox begint een nieuw leven in het prachtige hart van Italië, maar ontdekt al snel dat problemen haar overal volgen.
«
»
22:55 Rebus
Michael heeft redenen om Cafferty te vermoorden, maar John ook. Darryl Christie zint op wraak en hij gebruikt Siobhan om zijn plan uit te voeren.
«
»
23:50 Murdoch Mysteries
Terwijl Murdoch een lening wil aanvragen bij de grote bank om het droomhuis van Ogden te bouwen, raakt hij verwikkeld in een bankoverval die zijn uitstekende reputatie in gevaar brengt.
«
»
00:40 The Watch
Met de politiekennis van agent Carrot weet de stadswacht het boosaardige plan van Carcer in verband te brengen met de vreemde voorvallen in het magische opleidingsinstituut dat de Gesloten Universiteit wordt genoemd.
«
»
01:25 Vienna Blood
Een monnik wordt vermoord aangetroffen in zijn klooster. Een eerste mogelijke verdachte is een religieuze Jood. Het blijkt dat hij kritiek had geuit op de antisemitische retoriek van de monnik.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers