TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Sturm der Liebe
Turbulente, opwindende, grappige en romantische verhalen die verband houden met vriendschap, liefde en relaties tussen de gasten en het personeel van Hotel Fürstenhof, een luxueus Beiers hotel.
«
»
11:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 Battleship
Een internationale scheepsvloot moet het opnemen tegen buitenaardse wezens die het op de aardse watervoorraad gemunt hebben. Opgesloten in een buitenaards krachtveld, moeten de schepen het lot van de wereld proberen te redden.
«
»
16:30 The Simpsons
Marge en Homer krijgen te horen van dominee Lovejoy dat hun huwelijk niet geldig is. Ze willen hun geloften opnieuw afleggen, maar dan verdwijnt Homer plotseling vlak voor het huwelijk.
«
»
17:00 Crossing Jordan
Tijdens het onderzoek naar de schijnbare zelfmoord van een patiënt op een psychiatrische afdeling, ontvangt Jordan een geschenk dat herinneringen en realisaties over de moord op haar moeder oproept.
«
»
17:50 Superstore
Werknemers en klanten van Cloud 9 raken door een zware sneeuwstorm ingesneeuwd. Dat leidt al gauw tot onderlinge spanningen en strubbelingen.
«
»
18:25 The Goldbergs
Beverly overtuigt Murray een jacuzzi te schaffen om hun liefdesleven op te peppen en vaker samen te zijn. Geoff besluit voor een nieuwe look te gaan, waar Barry niet blij mee is.
«
»
18:55 The Simpsons
Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden verliest Marge haar geheugen volledig. Nu dat ze er over nadenkt kan ze zich niet meer herinneren waarom ze eigenlijk van Homer houdt.
«
»
19:20 The Simpsons
Ned Flanders weet Skinner ervan te overtuigen op school over de creatie te leren en Skinner besluit om helemaal te stoppen met lesgeven over de evolutieleer. Tot ongenoegen van Lisa.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Een hacker dringt de computers van de LAPD binnen, waardoor de identiteiten van undercoveragenten bekend worden. Het team haast zich om de dader te vinden, voordat de gelekte informatie fatale gevolgen heeft. Street confronteert zijn verleden.
«
»
20:35 The Boss
Een industriemagnaat moet naar de gevangenis voor handel met voorkennis. Wanneer ze terug wordt vrijgelaten, besluit ze om haar imago te veranderen, zodat Amerika opnieuw van haar zal houden. Maar ze heeft vijanden die haar plan willen dwarsbomen.
«
»
22:30 Assassin Club
Huurmoordenaar Morgan krijgt instructies om meerdere mensen uit te schakelen die over de hele wereld verspreid zijn. Hij ontdekt al snel dat zijn doelwitten collega's zijn die hetzelfde doel hebben.
«
»
00:30 S.W.A.T.
Een hacker dringt de computers van de LAPD binnen, waardoor de identiteiten van undercoveragenten bekend worden. Het team haast zich om de dader te vinden, voordat de gelekte informatie fatale gevolgen heeft. Street confronteert zijn verleden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers