TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een bolletje wol en een man tekent een trompet. Boekenjongen maakt een hoelahoep met magie.
«
»
06:05 Bumba
Tumbi's poten zitten vol met modder. Hij maakt alles vuil waar hij loopt. Bumba moet gaan vegen.
«
»
06:10 Simon
Simon is vermomd als superheld en jaagt op denkbeeldige schurken. Hij is Super Rabbit en redt papa van een buitenaardse aanval in de hut. Een heel realistische missie doet zich plotseling voor. Zijn broertje Gaspard heeft zijn deken laten vallen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Viktor hebben geen zin om te koken. Ze gaan naar een restaurant, ze kunnen niet kiezen.
«
»
06:30 Odo
Bosdag is een leuk feest ter ere van het bos, maar wanneer het tijd wordt om op te ruimen, proberen de vogels het snel te doen en zijn ze niet voorzichtig.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu probeert Declan op te vrolijken, maar hij wil helemaal niet opgevrolijkt worden.
«
»
06:40 Monty & Co
Monty bouwt een boot van een stel dozen. Als Eddie en Lulu willen spelen, benoemt Monty zichzelf tot admiraal en de anderen tot bemanning. Na al het werk gedaan te hebben, slaat de bemanning op hol. Ze laten Monty achter op een denkbeeldig eiland.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy zijn chagrijnig: ze kunnen niet slapen met die kikkers die de hele nacht zingen. Edouard legt hen uit hoe belangrijk dit gezang is.
«
»
07:00 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Wanneer Cory zijn heldin Nitro Nicky ziet met haar supercoole spoiler, wil Cory er zelf ook een. Maar zit zo'n groot ding hem niet in de weg?
«
»
07:15 Saïd & Anna
Sai?d en Anna zijn winkeltje aan het spelen met oude spullen. Sameer en Zonia moeten heel even weg. De winkel kan wel een momentje dicht. Maar als de ouders vertrokken zijn, doen Saïd en Anna de winkel weer open en gaan ze achter de toonbank staan.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie is verliefd op de zanger Tony Trompetti. Samson kan Tony Trompetti niet uitstaan.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Bill werkt met een triangel op de zenuwen van Marie en Samson. Als ze hem wegsturen, begrijpt hij het wel. Bill komt daarom terug met een mondharmonica, dat is inderdaad beter. Maar Samson en Marie worden gek van zijn geblaas.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Slippy vindt een recyclingrobot en neemt hem mee naar huis. Dat blijkt een minder goed idee als de robot alles wat los en vast zit wil versnipperen. Als het zelfs Glitch in gevaar brengt besluit Slippy de robot maar snel weer weg te brengen.
«
»
07:45 De Smurfen
Na nog een ongeluk krijgen Klungelsmurf en Domme Smurf ruzie en zweren dat ze nooit meer met elkaar zullen samenwerken als brandweermannen.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Senior is doodziek, al zal hij dat zelf niet toegeven. Net vandaag komt een inspecteur de Wilton bezoeken.
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Elke morgen maakt Sinfonix de haan Lutetia wakker en ook Monalisa, de kat van generaal Labienus. Deze beraamt een machiavellistisch plan om van de haan af te komen, die een maaltje voor de wolf zal worden.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Bitzer, Shaun en de kudde zijn ervan overtuigd dat er een monster losloopt op de boerderij. Om te ontsnappen aan het monster verstoppen ze zich in de schuur. Maar het moet nog duidelijk worden waar ze nu echt bang voor zijn.
«
»
08:30 Zotte dieren
Een hond die niet kan vangen, een chihuahua die aardbeien eet en de snelste hamster ter wereld.
«
»
08:35 Zotte dieren
Gary brengt de beste en gekste dansrages die overal op het internet te vinden zijn.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
09:00 Tik Tak
Er wordt een minuscule wereld van New York ontdekt en een sponsbeertje maakt rommel. Boekenmeisje maakt een deur door middel van magie.
«
»
09:05 Bumba
Babilu begint te huilen want hij heeft honger. Bumba geeft hem gauw een banaantje.
«
»
09:10 Simon
Op het strand spelen Simon en Gaspard verstoppertje en Simon verstopt zich achter een boot die op het zand is geplaatst om zijn broer te laten schrikken. Gaspard laat zijn deken los. Thuis beseft hij dat hij het niet meer heeft.
«
»
09:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
09:30 Odo
Odo ontdekt dat hij een geheime gave heeft: verbazingwekkend uilenzicht. Van boven in een boom kan Odo verre dingen zien. Terwijl Odo zijn tijd doorbrengt met het bekijken van anderen, kan hij de beste dag ooit missen.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Knutselen op de Shell School gaat mis als Barnaby per ongeluk gele verf op Lu's kunstwerken laat vallen. Een boze Lu probeert Barnaby's tekening te verpesten, wat leidt tot een verhitte discussie.
«
»
09:40 Monty & Co
Lulu voelt zich buitengesloten en komt in de problemen, dus besluit ze zich te verstoppen. Anderen vrezen dat Lulu is weggelopen, maar als Lulu Monty hoort zeggen hoeveel hij van haar houdt, komt ze uit haar schuilplaats.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Edmond, Lucy en hun vrienden plannen een geheime schuilplaats om de herten te observeren. Het wordt ingewikkeld wanneer Lucy besluit de leiding te nemen.
«
»
10:00 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Wanneer Cory zijn eerste tand verliest, denkt hij dat hij uit elkaar valt en besluit hij al zijn speelgoed aan Chrissy te geven.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Appie is trots op zijn nieuwe onderbroek en wil die aan iedereen laten zien. Hij is dan ook beduusd als een omaatje zegt dat hij zich moet schamen dat hij zijn onderbroek aan iedereen wil laten zien.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Samson en Marie willen een reclamespot voor hun ijssalon. Ze zoeken naar een coole tekst. Samson doet de raarste voorstellen en Florentine vindt dat ze de reclame wat kan opfleuren met haar musicaldans. Ze komt net iets teveel in beeld.
«
»
10:30 Tik Tak
Er is een schuifpuzzel van een egel, een mini-tram die door de slaapkamer rijdt en Boekenjongen maakt een koekoeksklok door middel van magie.
«
»
10:35 Bumba
Bumba en Kiwi zien een boom waarin aapjes zitten. Ze willen de aapjes gaan tellen.
«
»
10:40 Simon
Simon, Lou en Ferdinand spelen met dinosaurusfiguurtjes in de hut als een bizar galmend geluid ze op volle snelheid verjaagt. Ferdinand is radeloos: ze zullen nooit meer de hut in kunnen.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje heeft lekker gekookt. Ze heeft patatjes en worteltjes klaargemaakt, maar Frits en Frats hebben daar geen zin in. Gelukkig staat er een kameraadje klaar om Kaatje te helpen.
«
»
11:00 Odo
Odo heeft Doedels moeder nog nooit ontmoet. Hij is zelfs nog nooit uitgenodigd bij Doedel thuis. Nu gaat Odo eindelijk op bezoek, en hij krijgt daar de verrassing van zijn leven.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu is boos en teleurgesteld als niemand haar nieuwe schoenen leuk lijkt te vinden.
«
»
11:10 Monty & Co
Lulu speelt piraatje. Eddie en Monty doen met haar mee om te zien of ze een schatkist in huis kunnen vinden. Ze ontdekken al snel dat een schat niet per se goud hoeft te zijn, maar ook uit leuke momenten kan bestaan.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Edmund en Luzie willen gaan vliegen met Philibert, een vlieger die Edgar hen heeft geleend. Edgar is erg aan hem gehecht en vraagt hen goed voor hem te zorgen. Helaas gooit de wind roet in het eten voor Edmund en Luzie.
«
»
11:30 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Cory en Benny doen hun best om hun vriend Vinny Vuilniswagen te helpen om zich op te doffen voor een chic etentje met Petra Pletwals.
«
»
11:45 Casper en Emma
De zomer is voorbij en de eerste schooldag breekt aan. Casper en Emma krijgen te horen dat ze hun knuffeldieren niet meer mee naar school mogen nemen.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson en Marie hebben auditie gedaan voor een toneelstuk. Het is tof aan het koninklijke hof. Het stuk gaat over een koning en een koningin in een kasteel. Marie is er zeker van dat ze de hoofdrol zal bemachtigen.
«
»
12:00 Molang
Molang, een grillig en dromerig konijn, en zijn vriend Piu Piu, een verlegen en emotioneel kuiken, delen een geweldig verhaal over vriendschap. In een nieuw avontuur zijn ze vliegeniers en hebben ze een missie te vervullen.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Gem wil bewijzen dat ze anders is dan Ilo en haalt een gewaagde actie uit. Dan moeten Ella en Slippy in actie komen om haar te helpen ontsnappen uit de stormwinden van een super-puff planeet.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Ella wil indruk maken op haar nieuwe vriendin Angelie en vertelt haar dat ze kan komeetsurfen. Jammer genoeg is het niet waar en moet ze Slippy vragen haar te helpen met het bedrog.
«
»
12:30 De Smurfen
Gargamel laat een magische spiegel achter in het bos, die iedereen gevangenhoudt die erin kijkt. Vanity moet de zware spiegel terugbrengen naar het dorp.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Tijdens een achtervolging, wordt Turbine geraakt door een stapel kolen. Ze eindigt met zwartgeblakerd haar en een onuitroeibare hoest. Bezorgd en beledigd wendt Turbine zich tot Voldenuix en zijn onvoorspelbare drankjes om het hoesten te stoppen.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Zig veroorzaakt herhaaldelijk waterlekken in de machinekamer. Marina is wanhopig om ze te repareren en werkt hard zonder Sharko om hulp te vragen, totdat het hele systeem het begeeft en de hele boot onder water loopt.
«
»
13:00 Mega Mindy
De commissaris moet op een crimineel passen die erom bekend staat veel te ontsnappen. Dat zal hij ook nu weer proberen! Ondertussen werkt opa aan een superbemestingsmiddel.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Zouk vindt een grote hond op straat en besluit hem te houden. Ze belooft haar ouders dat ze zelf voor haar nieuwe vriend zal zorgen, maar door de levendigheid van de grote, harige viervoeter is ze in het nadeel.
«
»
13:40 Presto's magische school
Dylan wil op een ritje gaan, maar Lisa breekt per ongeluk zijn toverstok. Hij heeft totaal geen zelfvertrouwen zonder zijn stok. Lisa vertelt de waarheid niet en ziet Roberto Miraggio's cape als de oplossing.
«
»
13:50 Coop Troep
Prince roept de troep op om het huis van een muis te ontdoen. Terwijl de ene groep de muis probeert te vinden, probeert de andere groep Prince te helpen zijn katachtige instincten te herontdekken, wat geen gemakkelijke missie is.
«
»
14:00 Nachtwacht
Cooper en enkele andere inwoners zijn ziek, maar niemand weet wat ze hebben. Hun huid is zwart-wit en ze hebben witte ogen. Keelin ruikt onraad, en de Nachtwacht komt te weten dat ze met een parasiet uit de Onderwereld te maken hebben.
«
»
14:25 Zotte dieren
Sommige beestjes zijn dol op hun buikje laten kietelen. Alice de chinchilla doet gezellig mee.
«
»
14:30 Zotte dieren
Ga mee met Gary op zoek naar de grappigste staart-achtervolgende, ballon-knallende huisdieren.
«
»
14:40 De Smurfen
Grote Smurf keert terug naar het smurfendorp maar hij gedraagt zich nogal vreemd.
«
»
14:50 Rox
Spelers in het Metropole Casino winnen de jackpot en worden meteen aangevallen door gewelddadige overvallers. De kolonel vraagt Team Rox om een einde te maken aan deze golf van roofovervallen.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om zich bij de kakkerlakken te voegen die naar de ijskar zijn gegaan om sorbet te halen, laat Piya haar fruitschaal achter. Oggy wil dat ze het afmaakt voordat ze naar buiten gaat, maar de olifant probeert met alle middelen uit de weg te gaan.
«
»
15:30 Wannabe's
Er is geen internet omdat Mike de rekening niet kon betalen. Mike ziet de oplossing in een hoop rommel die hij denkt voor een mooi prijsje te verkopen. Tussen de rommel vinden de Wannabe's ook een oude radio, en dus besluiten ze radio te gaan maken.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu gaan aan boord van de Titanic nadat ze met geluk een kaartje hebben gewonnen. Helaas worden de twee vrienden van elkaar gescheiden. Piu Piu zit in de eerste klasse en Molang in de tweede klasse.
«
»
15:55 Zouk
Een cycloop en zijn zoon grijpen Zouks huis met de bedoeling haar mee te nemen naar het dorp.
«
»
16:05 Abraca
Doornroosje is een slaapwandelende prinses geworden. Carabosse moet haar rustig laten slapen.
«
»
16:30 Presto's magische school
Als Violette de beroemde maar eng-uitziende magiër 'de Dode Dame' ontdekt, bewondert ze haar zo veel dat ze haar stijl overneemt. Violette wordt Madam Zwarte Klauw. Nica is bang dat haar vriendin haar eigen persoonlijkheid gaat verliezen.
«
»
16:45 Coop Troep
Maggie's grote rode telefoon gaat over, maar de telefoonlijn wordt doorgesneden door een windvlaag. Terwijl een deel van de troep de beller probeert te vinden, probeert de andere groep de kapotte telefoonlijn te repareren.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Tommy ziet dat een chagrijnige boer een van de schapen lastigvalt. Hij besluit hem te laten zien hoe het is een schaap te zijn. Zaken blijken echter helemaal niet zo eenvoudig te zijn.
«
»
17:05 Spring
Emma wordt nog steeds gegijzeld in de winkel. Karima en David trachten met de hulp van Roger de gijzelnemer op andere gedachten te brengen. Die wil niet wijken en eist een vluchtauto.
«
»
17:25 Spring
Karima, Emma en Arlette wachten in spanning in het ziekenhuis. Spring zet een actie op touw om Roger zijn initiatief te steunen. Ze gaan massaal wafels verkopen om zo de skateboards te financieren.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy en de bende gaan kamperen in het bos en raken verdwaald in de wildernis. Als Oggy hen uit deze puinhoop probeert te halen, maakt hij het alleen maar erger. Hij en Piya worden langzaam wilder, tot groot genoegen van de kakkerlakken.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
De seizoensfinale belooft een spannende te worden: kunnen de meiden het verschil maken? Alle druk op de schouders van Sarah, die vandaag op bezoek gaat bij het nieuw samengesteld gezin Nuyttens-Werbrouck uit Gullegem.
«
»
18:20 Nachtwacht
Er wordt melding gedaan van allerlei kleine maar bizarre diefstallen in Schemermeer. Zo spreekt de bakker over een dief die hem met één klap meters verder deed belanden. De Nachtwacht is op hun hoede.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
Rudyard wordt lid van het schoolbasketbalteam om populair te zijn. Eén probleem: hij kan niet basketten. Hun eerste wedstrijd is meteen tegen het sterkste basketbalteam van de competitie. Ze hebben 48 uur om hun basketskills op te krikken.
«
»
19:00 De Hoppers
Mo zit in de put. Hij heeft al zoveel audities gedaan, maar krijgt nooit een rol aangeboden. Daria, Esra en Arno beslissen hem te helpen. Ze maken samen een tv-reeks waarin Mo de hoofdrol mag spelen. De reeks wordt een succes.
«
»
19:20 Spellbound
Serie over Cece, een heks die naar de Paris Opera Balletschool wil.
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
De vogels kijken toe hoe de vrolijke roodborstjes in een hol in de boomkruin kruipen. De vrienden proberen er ook in te komen, maar dat lukt alleen als ze zich als roodborstjes hebben vermomd.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:05 Dertigers
Marvin heeft spijt van hoe het vrijgezellenfeest geëindigd is. Nele en Laura ontdekken wie de nieuwe vriendin van hun vader is. Sami's oma komt met schokkend nieuws.
«
»
21:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers