TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Plop & Felle
Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden. Plop heeft zelf ook al aardig wat meegemaakt en vertelt ook zijn eigen verhalen.
«
»
06:25 Nils Holgersson
Martin eet per ongeluk van giftige bessen. En nu vergaat hij van de pijn en kan zich niet bewegen. Om hem te helpen vraagt Nils Lina om op haar toverfluit te spelen.
«
»
06:35 Moominvalley
Snuisterik is boos op de parkwachter en zint op wraak. Wanneer zijn vrienden de schuld krijgen voor zijn daden, moet Snuisterik zijn vrienden te hulp komen.
«
»
07:00 De avonturen van K3
Bij hun aankomst in Dubai zijn de meisjes druk bezig met hun K-phone en hebben ze niet door dat X in de val trapt van Alice en wordt gehypnotiseerd. K3 blijft daardoor onbeschermd achter en wordt ontvoerd door Dr. Frank Enstein.
«
»
07:10 Wissper
Wissper helpt een paard, omdat het hem niet lukt boomstammen te verplaatsen.
«
»
07:20 Wissper
Dan de panda vindt het normaal gesproken fijn om alleen te zijn, maar op een dag vraagt hij Wissper om hem te helpen een vriendje te vinden.
«
»
07:25 K3 Roller Disco
Klaasje redt een kikker en wil hem houden. Ze gelooft dat hij geluk brengt. Marthe heeft ondertussen dure glazen gekocht en ze doet haar best om ze niet te breken. Hanne is plots erg geïnteresseerd in haar horoscoop.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een leverancier van een traiteurszaak lijkt van de aardbol verdwenen te zijn. Koen en Tineke gaan naar hem op zoek. Een man wordt in zijn eigen huis het slachtoffer van een steekpartij.
«
»
08:15 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:25 Draken: Reddingsrijders
De Guardians vinden een wereldboldraak en willen hem deel van de familie maken. Haar start is moeizaam, maar al snel krijgt ze de kans om een grote redding te bewerkstelligen en zich te bewijzen.
«
»
08:50 Maya de Bij
Willy is boos op Maya omdat ze hem onder druk zet en hem te vaak zegt wat hij moet doen. Om te ontkomen aan een oefening, besluit Willy te doen alsof hij gewond is. Maar Maya ontdekt dat hij tegen haar loog.
«
»
09:00 De avonturen van K3
Bij hun aankomst in Dubai zijn de meisjes druk bezig met hun K-phone en hebben ze niet door dat X in de val trapt van Alice en wordt gehypnotiseerd. K3 blijft daardoor onbeschermd achter en wordt ontvoerd door Dr. Frank Enstein.
«
»
09:10 Trolls: The Beat Goes On!
Creek moet de fondue verzorgen op een feestje, maar door een fout komt hij met lege handen te staan. De trollen werken samen aan een tijdcapsule voor de trollen van de toekomst en moeten beslissen wat ze erin doen.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Eline toont vandaag aan Sofie hoe ze haar lievelingsgerecht klaarmaakt. Samen bereiden ze een slaatje van gebakken zalm met sesamkorst, wasabimayonaise en edamame bonen.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Familie
Véronique merkt dat Samira beide jobs niet kan blijven combineren. Ze doet haar een voorstel. Mieke neemt het Joris kwalijk dat hij niet eerlijk is tegen haar.
«
»
12:25 Milo
Liam is lovend over Milo tijdens een interview op de radio. Terwijl hij haar maar niet uit zijn hoofd krijgt, overtuigt Milo zichzelf ervan dat ze niet verliefd op hem is.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Mieke krijgt te horen dat Mathias zijn intrek wil nemen in de brouwerij. Niko smeedt ondertussen andere plannen. Jonas moet alles uit de kast halen om Brigitte te overtuigen.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Een moeder verliest haar zoon Bart bij een ongeluk en raakt gehecht aan een ander kind dat het hart van Bart krijgt. Annelies wordt door haar echtgenoot en kind aangespoord om te stoppen met werken.
«
»
15:25 White Collar
Peter moet zijn weg vinden in zijn nieuwe positie. Neal moet proberen weg te komen met een museumroof door een crimineel ervan te overtuigen het museum op hetzelfde moment te beroven.
«
»
16:45 Verschoten & zoon
Magda heeft, zonder dat René het weet, deelgenomen aan de selectieproeven van de prijs voor 'het koppel van het jaar', uitgeschreven door de serviceclub. Zij is er zelfs in geslaagd door te dringen tot de eindproeven.
«
»
17:20 Camping Coppens
Het drukke campingseizoen loopt stilaan op zijn einde en Staf reist met zijn gezin na lange tijd terug naar België, want zijn broer Mathias gaat trouwen. Eenmaal terug in Zweden start hun nieuwe leven in Karlstad.
«
»
18:25 Behind The Mask
Kijk mee achter de schermen van 'The Masked Singer' en volg het verhaal van de ontmaskerde zanger. Alle ontmaskerden geven een exclusieve inkijk in hun parcours en delen hun grootste geheimen met Vlaanderen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Mieke maakt zich steeds meer zorgen om Joris, maar de problemen bij CoBrew nemen de bovenhand. Vanessa krijgt bovendien een extra koude douche.
«
»
20:40 The Masked Singer
Zangcompetitie waarin bekende Nederlanders zingend de strijd met elkaar aangaan in de meest bijzondere kostuums. De panelleden doen hun uiterste best om de identiteit van de karakters te achterhalen en met hun speculaties punten te verdienen.
«
»
23:25 Kotmadam Sarafian
Het nieuwe jaar breekt aan, het moment waarop de studenten volop zitten te blokken voor hun examens. Jasper kan zich echter niet motiveren en Barbara probeert te achterhalen wat de reden daarvoor is.
«
»
00:40 Billie vs Benjamin
Nadat het buurtfeest uit de hand is gelopen, kiest Benjamin ervoor zich terug te trekken uit het buurtcomité en zich opnieuw te richten op zijn gezin. Hij verrast Billie met een romantische picknick, maar daar komt het opnieuw tot een confrontatie.
«
»
01:35 White Collar
Peter moet zijn weg vinden in zijn nieuwe positie. Neal moet proberen weg te komen met een museumroof door een crimineel ervan te overtuigen het museum op hetzelfde moment te beroven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers